نوشتن فقط یک کارکتر در editbox

mbp1343

Active Member
با سلام
چگونه می توان کاری کرد که فقط تعداد یک حرف یا یک عدد در edit boxنوشت وحرف دوم یا عدد دوم و بیشتر نوشته نشود.با تغییر سایز editboxاین کار را می توان کرد .اما مثلا الف عرض کمی دارد و می توان چند الف نوشت .
با تشکر

sadeghza

Member
پاسخ به تعداد کارکتر

با سلام
چگونه می توان کاری کرد که فقط تعداد یک حرف یا یک عدد در edit boxنوشت وحرف دوم یا عدد دوم و بیشتر نوشته نشود.با تغییر سایز editboxاین کار را می توان کرد .اما مثلا الف عرض کمی دارد و می توان چند الف نوشت .
با تشکر

[PHPS]count=LEN(string$)[/PHPS]

تعداد کارکتر به شما میده به جای string$ نام متغیر ادیتباکستون رو بذارید .... این چک میکنه که چند کارکتر در ادیت باکس هست بعد با روش های مخالف شرط گذاری محدودش کنید

متوجه نشدید مثال بذارم

mbp1343

Active Member
اگر ممکن است مثال بگذارید .شرط گذاری را توضیح دهید.
ممنون

آخرین ویرایش:

sadeghza

Member
مثال

بفرمایید .......

ذهن خود شما میتونه با خلاقیت روشهای دیگری را نیز حدس بزنه

این یه مثال ساده هست

موفق باشید:rose:

پیوست ها

• sample-1 charctor.rar
    594 بایت · بازدیدها: 16

mbp1343

Active Member
با سلام
از زحمتی که کشیدید متشکرم
استفاده از فرمان های save variable و load variableمناسب به نظر نمی رسد.آیا راه ساده تری وجود ندارد؟

Singular

Active Member
سلام دوست عزیز
امروز پستت رو خوندم نمونه مثال درست کردم ولی سایت خوب باز نمیشد که واست به اشتراک بزارم

بنظرم این مثال کارتو حل کنه
چون تا 2کارکتر مینویسه اگر کارکتر بیشتر بخای بزنی اجازه نمیده و کارکتر قبلی باقی میماند پاک نمیشود

http://uploadtak.com/images/l7841_editbox_2_hoorf.rar

بفرما...

سوالی بود ارتباط سریعتر yahoo هستم در خدمتت

[email protected]

sadeghza

Member
بله صحیح است بریزش داخل یه متغیر به هر اسمی

مثلا اون شرط هست که بربر 1 شد $VAR$=editbox
در جایی هم که لود وریبیل هست
لود تکست را VAR$ قرار بدبد
اصلا نیازی به save و load نیست .... من عجله ای به ذهنم اومد .... دیگه خودتون اصلاح کنید منطق کار اینه که من گفتم بقیش به خلاقیت خودتون بستگی داره

ان شاء ا... که مطلبو گرفته باشید

اینم کد

[PHPS]count=LEN(EditBox$)If (count=1) Then
VAR$=EditBox$
Else
End
If (count>1) Then
LoadText("EditBox","VAR$")
Else
End

[/PHPS]

mbp1343

Active Member
با تشکر از دوستان
اشکال دیگری که پیش می آید این است که در برنامه دوستمان farid00 فقط در مورد اعداد وحروف انگلیسی که جدا از هم هستند و اعداد وحروف فارسی مثل(د)عمل می کند ودر مورد حروف فارسی که به هم می چسبند مثل(مممم)یا حتی حروف فارسی جدا مثل(ززززز)جواب نمی دهد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا