نوشتن فقط اعداد در فیلد های متون tlf

سلام دوستان من تو پیوستی که قرار دادم چند تا فیلد تعیین کردم که کاربر بتونه داخل آن بنویسه اما چندتا مشکل دارم و به کمکتون نیاز دارم (اکشن اسکریپت 3):

1- من میخوام تو این کادرها فقط اعداد تایپ بشه و نشه حروفات و دیگر علائم رو تایپ کرد.
2- چگونه میتونیم تعیین کنیم که حداکثر در هر فیلد چند رقم میتوان نوشت. مثلاً تو برخی فیلد نیازه که فقط یه رقم تایپ بشه و به کاربر اجازه داده نشه رقم دومی رو تایپ کنه.
3- وقتی پروژه رو اجرا میکنیم آیا امکان این هستش که علامت گر موس اتوماتیک تو فیلد اولی بشینه یعنی ما دیگه داخل فیلد کلیک نکنیم و همچنین با نوستن رقم تو فیلد اولی، اشاره گر موس اتوماتیک بره به فیلد بعدی و به همین ترتیب ...

پیشاپیش از دوستان فلش کار متشکر و سپاسگزارم.

پیوست ها

• test.rar
    8.7 کیلوبایت · بازدیدها: 11

akherat

مدیر انجمن
جواب ها :
1-فونتی رو امبد کن که فقط اعداد داخلش باشن
2-اینو هم واسه سوال یک میتونی به کار ببری هم برای 2 --> استفاده از regular expression واسه نمونه هم همین جمله رو تو گوگل بسرچ
3-بله از stage.focus = myItem استفاده کن

ممنون از بایت راهنمایی تون اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین من زیاد وارد نیستم تو کد نویسی

Insomnia

کاربر فعال
برای یک و دو : فقط کافیه به جای نام متغیر text از متغیرهای خودتان استفاده کنید مثل t1,t2,t3 و مقادیر دلخواهتان را بگذارید. و همینطور راه حل شماره سه جناب آخرت.
با فایل .fla مشکل دارم برای همین نمی‌توانم بفرستم.

آخرین ویرایش:
متشکر دو مشکل اولی حل شد موند فقط شماره ی 3. ای کاش اینو هم بیشتر توضیح میدادین که باید دقیقا چیکار کنم؟ در ضمن خیلی ممنون از بابت کمکتون

++Hadi++

Active Member
تا جایی که می دونم تو فلش پلیر راهی نیست.حد اقل قبلا تست می کردیم نمی تونستیم.ولی تو exe و air می شه فوکوس کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا