نوشتن فارسي در action

شروع موضوع توسط راميز ‏23 اکتبر 2009 در انجمن Action Script 3

  1. راميز

    راميز New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    خيلي ممنون مشكلم با root_ حل شد يك سئوال ديگه داشتم اولاً در Action script3 چطور ميشه فرمان fullscreen رو
    اجرا كرد و ديگه اينكه در بعضي themplat هاي آماده طراحي كاملاً به صورت Action نويسي انجام شده. حالا مشكل اينجاست كه چطور ميشه نوشته‌هاي روي دكمه ها رو كه در Action panel تعريف شده فارسي كرد . خيلي ممنون ميشم اگه كمكم كنيد ( مثل نمونه ارسال شده)
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط راميز در ‏23 اکتبر 2009
  2. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,810
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    اينم براي FullScreen در AS3
    PHP:

    stage.displayState = StageDisplayState.FULL_SCREEN
     
    براي سوال دومتون هم ميتونيد از Convertor فارسي استايل (FS ) استفاده كنيد

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏23 اکتبر 2009
    oyama19، راميز، ++Hadi++ و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    Template اولا ، نه themplat

    اون تکست فیلدو پاک میکنی و از تکست فیلد fs استفاده میکنی، از حالت Embeded هم درش بیار
    بعد تو قسمت اکشن راحت فارسی بنویس

    اگه جواب نداد فونت های فارسی رو باید embeded کنی، آموزشش هم تو لینک زیر هست
    http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=130062


     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏23 اکتبر 2009
    oyama19 و ++Hadi++ از این پست تشکر کرده اند.
  4. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,810
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    از اين روش هم ميشه ولي اگه بخوايد در اكشن فارسي بنويسيد حتما بايد از Convertor فارسي استايل كمك بگيريد

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏23 اکتبر 2009
    Mr. LonelY از این پست تشکر کرده است.
  5. BioDread

    BioDread Banned

    ارسال‌ها:
    1,443
    تشکر شده:
    1,223
    امتیاز دستاورد:
    36
    با fscommand هم fuulscreen میشه !!!
     
    نوشته شده توسط BioDread در ‏23 اکتبر 2009
  6. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    تو as3.0 با fscommand ؟؟!!
    دستورشو بزار، لطفا!!
    تشکرات فراوان!
     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏23 اکتبر 2009
  7. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,810
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    اينم با fscommand

    PHP:

    fscommand("fullscreen", "true");
     
    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏23 اکتبر 2009
    BioDread از این پست تشکر کرده است.
  8. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    خوب اینکه تو as2.0 هست!
    فکر نکنم تو as3.0 از این دستور بشه استفاده کرد، میشه؟؟!
     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏23 اکتبر 2009
  9. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,810
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    چرا نشه . ميتونيد تست كنيد

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏23 اکتبر 2009
    Mr. LonelY از این پست تشکر کرده است.
  10. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    حق با شما بود، آزمایش کردم و جواب داد
    تشکرات فراوان.
     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏23 اکتبر 2009
  11. amird

    amird خبرگان انجمن فلش

    ارسال‌ها:
    679
    تشکر شده:
    1,579
    امتیاز دستاورد:
    16
    اگرم از fscomand خوشت نمیاد از این استفاده کن .
    stage.scaleMode = "exactFit";
    برای As3 هست .
     
    نوشته شده توسط amird در ‏24 اکتبر 2009
    Mr. LonelY از این پست تشکر کرده است.
  12. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    مرسی امیر جان!
     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏24 اکتبر 2009

به اشتراک بگذارید