نوشتن فارسي در يك INPUT و تبديل آن به unicode ....لطفا راهنمايي بفرماييد

saman86

New Member
سلام دوستان

من يه مشكل دارم در رابطه با فارسي نوشتن در يك Search Input بدون اينكه كاربر مجبور باشه ويندوزشو در حالت فارسي قرار بده.(كه تاره در اين حالت هم نميشه!!!) يعني ميخوام در جايي كه براي نوشتن سرچ گذاشتم كاربر بتونه فارسي تايپ كنه و اين سرچ انجين كه با يك XML Database كار ميكنه كلمه فارسي تايپ شده رو سرچ كنه. البته به يك اكشن هم در فلش نياز دارم كه بتونه كلمه فارسي تايپ شده رو به طور اتومات (قبل از سرچ كردن) به يونيكد تبديل كنه.
(چون جملات فارسي در داخل XML Database به صورت يونيكد نوشته شده.....)

ممنون ميشم اگر هر چه زودتر راهنمايي كنيد............

با تشكر

webkhan

Member
مي توني از كامپوننت فارسي تايپ استفاده كني
كه توي انجمن معرفيش كردم

saman86

New Member
ميشه لطفا لينك دانلودشو بدي ؟؟؟(كامپوننت فارسي تايپ) چون موفق نشدم پيداش كنم ! :(

saman86

New Member
آقا دمت گرم م م م م........
فكر كنم اين دقيقاً هموني كه من دنبالش بودم....
فقط مشكلي كه دارم اينه كه اولاً با WinRAR اكستركت نميكنه و Error ميده!!! :cry:
و ثانياً نميدونم كه اين يه فايلي كه با پسوند mxp داخلش هست رو بايد چي كارش كنم ؟؟؟ ....

saman86

New Member
نه چون يه فايل rar. هست كه داخلش فقط يك فايل با پسوند mxp. هست......(Fla. نداره!!!)

amir_s

Active Member
fafa^mx گفت:
بابا شيره غلط ديكته!
منظورتو نفهميدم

من دانلود كردم و كامپوننت رو ريختم ولي كار نميكنه
توي جايي كه نوشته اسم تكست باكس ها اسم رو ميزنم ولي فارسي نمينويسه

webkhan

Member
وقتي كامپوننتو اينستال كنين به قسمت ActionScript Resfrence برين و Help فارسي تايپ رو بخونين.
در ضمن خوبي Extention Manager اينه كه بطور اتوماتيك كامپوننتو براتون نصب ميكنه.

در كامپوننت فارسي تايپ وقتي اسم هاي تكست فيلدو در قسمت Component Property وارد

كردين حالا بايد كامپوننت TextArea يا TextInput رو تو صفحه با همون اسم هاي مشابه (

InstanceName)قرار بدين.

saman86

New Member
آقا لطفاً يكي به من يه Fla بده كه از اين اكستنشن توش استفاده كنه.....يعني يه Input box داخلش بذارين و با استفاده از اين اكستنشن بتونيم داخلش فارسي تايپ كنيم.......

ممنون.

rahmani

Member
با سلام.

آقا سامان، آيكن فارسي تايپ و يك آيكن text input را از components به داخل stage بيندازيد و سپس اسم (instance name ) همان input box را به textbox1 تغيير دهيد. و يا اينكه در پارامتر فارسي تايپ آن را به دلخواه عوض كنيد و inputbox را با آن هم اسم كنيد.اين هم fla . البته با تشكر خيلي خيلي بسيار از سازنده‌ي آن.

amir_s

Active Member
من فكر كردم بايد اسم تكست فيلد رو بديم نه كامپوننت رو
من فكر ميكردم ميشه توش ژ و پ رو تايپ كرد
من يه كم فكر كردم و يه چيز باحال خودم درست كردم
من دارم فكر ميكنم...

اينا رو گفتم كه بدونيد من چقدر متفكرم...

جدیدترین ارسال ها

بالا