نوشتن خون آلود

Salar

Active Member
امروز میخوام در مورد درست کردن یک نوع نوشتن توضیحی بدم امیدوارم که خوشتون بیاد.
1. اول از همه یک صفحه 300 در 300 باز کنید (شما می توانید بدلخواه خود اندازه را تغییر دهید)
بعد یک چیزی که بعد می خواهید خون آلودش کنید را در داخل این صفحه بنویسید.
khon01.JPG

بعد مراحل زیر را طی کنید:
Layer>Flatten Image
Image>Adjustments>Invert
Image>Rotate Cancas>90° CW
Filter>Stylize>Wind این قسمت را مانند عکس زیر پر کنید:
wind.jpg

این کار را دو بار انجام دهید. برای انجام دوباره از کلیدهای Ctrl + F استفاده کنید
khon02.JPG

و حال این مراحل را انجام دهید که یه کم هیجان کار بیشتر شود:
Image>Rotate Cancas>90° CCW
Filter>Brush Strokes>Spatter این قسمت را مانند عکس زیر پر کنید:
spatter.jpg

برای اینکه مطمئن باشید که رنگ foreground سیاه و background سفید بر روی کلید D کلیک کنید.
2. به قسمت Filter>Sketch>Stamp بروید و Light/Dark Balance = 25 و Smoothness = 15 را وارد کنید.
به مرحله جالب کار نزدیک می شویم. اول تصویر خود را Invert کنید: Image>Adjustments>Invert و حال باید چندتا قطرههای پفی به تصویرمان اضافه کنیم. برای انجام این کار از ابزار Brush Tool استفاده می کنیم.
abzar.jpg

به دلخواه صفحه خودتون رو تیر بارون کنید :wink: من در پایین یه نمونه گذاشتم. شما می تونین بدلخواه خودتون تیر بارون کنید!
ghatreh1.JPG

حال قطره ها رو کمی با رفتن به
Filter>Blur>Guassian Blur
 و Image>Adjustments>Level
LEVEL.jpg

پفی تر می کنید.
3. و حالا باید یک channel درست کنیم. با توجه به عکس زیر آن را درست کنید.
channelfinal2.jpg

بعد مانند عکس زیر شما می بایست یک channel با نام Alpha 1 درست کردن باشید>
channelmaker2final.jpg

4. حال دوباره به قسمت layers برگردید و یک layer جدید با رفتن به Layer>New>Layer درست کنید(همانند عکس زیر)
layer1.jpg
و ok را کلیک کنید
بعد بر روی background color کلیک کنید و مانند عکس تغییراتی در آن انجام دهید.
fore2.jpg

بعد کلیدهای Ctrl+Delete را فشار دهید تا رنگ مورد نظر بر روی Layer مورد نظر (خون) ریخته شود.
5. حال به قسمت Select>Load Selection رفته, خون = Document و Channel = Alpha 1 و New Selection را انتخاب کنید
اگر در قسمت Load Selection) Document) نتوانستین خون را پیدا کنید مانند عکس زیر Untitled را انتخاب کنید.
select.jpg

6.بعد background color را انتخاب کرده و مانند عکس زیر R را به 192 تبدیل کرده.
background.jpg
و ok را فشار دهید.
بعد کلیدهای Ctrl+Delete را فشار دهید تا رنگ مورد نظر بر روی Layer مورد نظر (خون) ریخته شود.
برای اینکه از دست select خلاص شویم به Select>deselect بروید.
khon1.JPG

برای اینکه تصویرمان را بهتر کنیم به قسمت Filter>Blur>Gassian رقته و Radius را 2.0 می گذاریم و ok را می فشاریم
و حال قسمت جادویی می رسد :wink: به قسمت Filter>Artistic>Plast Warp رفته و همانند عکس زیر عمل می کنید(توجه شما می توانید مقادیر را بدلخواه تغییر دهید)
plastik1.JPG

ok را کلیک کنید. تصویر شما باید یه چیزایی تو مایه های تصویر من باشه>
khon2.JPG

کار شما تمام شده است شما با کمی تغییر می تونین کارتون رو قشنگتر بکنید>
khon3.JPG

من دو نمونه با فونتهای انگلیسی پایین گذاشتم(توجه! فونت خوب نتیجه خوب)
majid'sblood.jpg
blood.jpg

اگر مشکلی پیش اومد در خدمتم

shahrokh_xp

Active Member
جالب بود.
فقط ميخواستم بدانم اولين عكس نوشته اش با فونت است يا عكسه؟

nsboss

Member
shahrokh_xp گفت:
جالب بود.
آقا شاهرخ تابلوه بابا كه فونته :wink: شما ميتوني سيدي قلمدان رو بخري با قيمت حدود 3 الي 4 هزار تومان كه يك كلكسيون كامل و جالب از فونتهاي فارسي رو داره :) من سيديشو 2 سال پيش خريدم و الآن دست يكي از دوستامه اگه رفتم پس گرفتم سعي ميكنم براتون آپلودش كنم :)

behsa

Member
nsboss گفت:
shahrokh_xp گفت:
جالب بود.
آقا شاهرخ تابلوه بابا كه فونته :wink: شما ميتوني سيدي قلمدان رو بخري با قيمت حدود 3 الي 4 هزار تومان كه يك كلكسيون كامل و جالب از فونتهاي فارسي رو داره :) من سيديشو 2 سال پيش خريدم و الآن دست يكي از دوستامه اگه رفتم پس گرفتم سعي ميكنم براتون آپلودش كنم :)

دوست عزيز من سي دي قلمدان را 4 سال پيش همراه با ديسكت قفل خريداري كردم. شنيده ام كه نسخه جديد اين بسته فونت را ميشود كپي كرد. اگر فايلها را آپلود كنيد تا همه دوستان استفاده ببرند كار بسيار عالي انجام داده ايد. آخه دوستانمان با اينهمه فوننت كه در اين سي دي هست ديگر نيازي به فونتهاي فارسي مشابه ندارد. با توجه به اينكه تمامي اين فونتها با فارسي نويس مريم كاملا سازگار است.

Salar

Active Member
shahrokh_xp گفت:
جالب بود.

شاهرخ جان من از برنامه مریم استفاده کردم اونجا هم اینجور فونتها هست
اسم این فونت F-kohne هستش.

nsboss

Member
همه بر بچز :wink:
بفرمايين اينم اون كلكسيون قلمداني كه قولشو داده بودم :D
حجم فايل برنامه اش حدود 9.5 مگابايته ( 9.765.816 كيلوبايت! )
اين ورژن قديميشه و ممكنه روي ويندوز 2000 و XP كار نكنه از اين بابت گفتم كه يه وقت نگين كه فايلش خرابه! البته نصب ميشه هاااا! اگه روي سيستمون بيشتر از 300 فونت دارين باز هم ممكنه كه اين برنامه اش كار نكنه اما حالا شما يه دانلود بكنين امتحانش ضرري نداره :wink:
اميدوارم به درد بخوره و كار بكنه

لینک دانلود قلمدان

nsboss

Member
همه بر بچز :wink:
بفرمايين اينم اون كلكسيون قلمداني كه قولشو داده بودم :D
حجم فايل برنامه اش حدود 9.5 مگابايته ( 9.765.816 كيلوبايت! )
اين ورژن قديميشه و ممكنه روي ويندوز 2000 و XP كار نكنه از اين بابت گفتم كه يه وقت نگين كه فايلش خرابه! البته نصب ميشه هاااا! اگه روي سيستمون بيشتر از 300 فونت دارين باز هم ممكنه كه اين برنامه اش كار نكنه اما حالا شما يه دانلود بكنين امتحانش ضرري نداره :wink:
اميدوارم به درد بخوره و كار بكنه

لینک دانلود قلمدان

Salar

Active Member
مرسی nsboss جان
یعنی نمیشه از فونتاش استفاده کرد
ورژن جدیدش رو XP کار می کنه؟

gollpesar

Member
nsboss عزيز بي طحمت لينكش رو خراب نكن چون من الان با كامپوتر خودم كار نمي كنم . بي زحمت تا يه هفته ديگه اين لينك رو بذار باشه تا من روي كامپيوتر خودن دانلودش كنم
يا علي

در ضمن از salar هم به خاطر اين آموزش خوبش تشكر مي كنم فقط يه انتقاد سازنده !!( اميدوارم ناراحت نشي ) دوست عزيز اين طرح زياد طبيعي نيست بي طحمت يه كاريش كن يه مقدار طبيعي تر بشه
يا علي

nsboss

Member
آقا جان من سعي ميكنم تا وقتي كه به اين فضا نيازي ندارم فايلشو پاك نكنم.
پس خيالتون تخت كه لااقل توپي اين چند ماه جاش امنه:wink:

Salar

Active Member
gollpesar گفت:
nsboss عزيز بي طحمت لينكش رو خراب نكن چون من الان با كامپوتر خودم كار نمي كنم . بي زحمت تا يه هفته ديگه اين لينك رو بذار باشه تا من روي كامپيوتر خودن دانلودش كنم
يا علي

در ضمن از salar هم به خاطر اين آموزش خوبش تشكر مي كنم فقط يه انتقاد سازنده !!( اميدوارم ناراحت نشي ) دوست عزيز اين طرح زياد طبيعي نيست بي طحمت يه كاريش كن يه مقدار طبيعي تر بشه
يا علي

منظورت از طبيعي تر چیه؟ :wink:

Salar

Active Member
gollpesar گفت:
يا علي

يا علي

gollpesar جان این نوشته خونیه و واضح بودنشم بستگی به فونتی که شما انتخاب می کنید داره تو فونتهای انگلیسی بهتر از فارسی میاد ولی بعضی از فونتهای فارسی هم هستند که می شه باهاشون نوشت خونی هم نوشت
من چندتا مثال گذاشته بودم که یکی از اونا با فونت فارسی بود و در اخر نونش نیفتاد
اما با فونت انگلیسی خیلی قشنگ بودش.
یه سری به اینجا بزن>
http://salar.majidonline.com/khon.htm

جدیدترین ارسال ها

بالا