نوشتن خودکار فارسی

omid.berooz

Member
سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بدونم دستوری یا پلاگینی هست که بشه وقتی تو یه Input Text کلیک میکنیم مستقیم زبان بشه فارسی و یا هنگام فارسی نوشتن از چپ به راست بنویسد:rose:

omid.berooz

Member
با سلام دوست عزیز سرچ سایت خیلی ضعیفه به خاطر همون سرچ نکردم
بعد خیلی ممنون ولی من میخوام وقتی داخل Input Text کلیک میکنم از راست به چپ بشه و زبان فارسی هر کاری کردم نتونستم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شئ EditBox خود MMB خیلی از قابلیت ها رو نداره، برای راست چین کردن می تونید از پلاگین کتیبه استفاده کنید (گرچه من با این قسمتش همیشه مشکل داشتم و نتونستم استفاده کنم)

omid.berooz

Member
خب دوسته عزیز من از چه پلاگینی بجز کتیبه استفاده کنم که بشه راست چین کرد

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
همون پلاگین کتیبه

چون یکی بهترین پلاگین هاست با پلاگین های دیگه اگه بتونید راست چین کنید فقط یک ادیت باکس میتونید داشته باشید ولی با کتیبه هرچقدر دلتون خواست

پس به فکر پلاگین دیگه ای نباشید

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام نمونه خوب خودم پلاگین کتیبه رو دانلود کنید میتونید این قابلیت رو ببینید در مورد کلیک کردن ادیت باکس و تغییر زبان نوشتن هم به سادگی میتونید با پلاگین کتیبه این کار رو انجام بدید با ادیت باکس MMB هم بهتره روی ادیت باکس ها یه HotSpot قراربدید با کلیک کردن روی اون زبان رو تغییر و اون رو هم Hide کنید همین

m javad

کاربر متخصص
nevercom: برای راست چین کردن می تونید از پلاگین کتیبه استفاده کنید (گرچه من با این قسمتش همیشه مشکل داشتم و نتونستم استفاده کنم)
همونطور که قبلا هم گفتم مشکل از تنظیمات فارسی سیستم عامل شماست:

attachment.php

اون قسمت (English (United State رو به Farsi تغییر بدید و بعد از Apply کردن حتما یه بار ریستارت کنید.

خب دوسته عزیز من از چه پلاگینی بجز کتیبه استفاده کنم که بشه راست چین کرد

پلاگینهای دیگه با حروف پ،چ،گ مشکل دارند!

سلام محمود جان میخواستم میشه یه نمونه بزاری ببینم خیلی ممنون
majidonline_rose.gif

اینم نمونه با کتیبه :

پیوست ها

• Sample for EN-FA.zip
    276 کیلوبایت · بازدیدها: 66

m javad

کاربر متخصص
تو اين نمونه از پلاگین کتیبه 2.7.0.0 استفاده شده که رایگان نیست
شما از نسخه های کمتر از 2.0.0.0 که رایگان هست استفاده کنید
تو اون نسخه ها دستور Get_Focus موجود نیست که خودتون میبایست کنترل کنید فوکوس روی کدوم ادیت هست.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا