نوشتن جملات با فونت های فانتزی

Hes25

Active Member
سلام
من می خواستم بدونم چطور در فوتوشاپ میشه نوشته های فانتزی مثل گرافیتی هایی که روی دیوار ها نوشته میشه نوشت که دور و برش به موازات فونت هاله رنگی هم داشته باشه؟

فونت خاصی می خواد یا ترفندی چیزی؟

Arazar

Member
فونت هایی با عنوان Graffiti Fonts در سطح وب موجود هستند ولی استایل و ترکیبشون به شما بستگی داره!
پیروز باشید.

آخرین ویرایش:

Hes25

Active Member
سلام دستت درد نکنه چند تا پیدا کردم

اما حالا توی فوتوشاپ چطوری دورش هاله مانند ایجاد کنم (نمی دونم اصطلاحش چی میشه)
هاله که میگم منظورم نور نیست سایه هم نیست مثلا دور و برش حاشیه رنگی باشه با همون استایل فونتی که نوشته میشه یه طوری کلفت که به نظر برسه!

YASER00897

Member
دوست من اگر اطلاعات کمی در این زمینه دارید و دوست دارید سریع یه اینجور کارها نزدیک بشید من این سایت رو به شما پیشنهاد میکنم
www.graffiticreator.net
در عرض چند ثانیه حرفه ای ترین کلمات رو میتونید کار کنید .بدون اینکه دانش خاصی در زمینه افکت ها داشته باشید

Hes25

Active Member
سلام
دستت درد نکنه از همینا می خواستم
اما مثل اینکه فیلم و فلش و این چیزا هست برای من نمیاره من دایل اپ دارم فقط می تونم pdf ببینم

نمیشه همینجوری توی چند خط مختصر و مفید بگین من چکار کنم؟

Arazar

Member
نمیشه همینجوری توی چند خط مختصر و مفید بگین من چکار کنم؟
برای طراحی Graffiti قابلیت های:
  • Stroke
  • Gradient
نرم افزار فوتوشاپ کاربرد بیشتری دارند (البته اگر شما از فونت های موجود در این زمینه استفاده کنید)
ولی اگر قصد ایجاد یک طرح اختصاصی رو داشته باشید بایستی اون رو روی کاغذ پیاده کنید و با استفاده از ابزار های Pen اون رو به فتوشاپ بیارید و کار های رنگ آمیزی و... روش پیاده کنید!
اگر علاقه مند به کار Graffiti هستید میتونم کار های Graffiti روی دیوار خودم رو براتون پ.خ کنم!

جدیدترین ارسال ها

بالا