نوشتن آدرس سایت روی عکس

mmo402

New Member
سلام . من تعداد زیادی عکس دارم که می خواهم آدرس سایت خودم رو روی همه آنها اضافه کنم . چطوری میتونم با سرعت اینکارو انجام بدم . ممنونم . محمدی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کاش بیشتر درباره عکساتون توضیح میدادین! منظورم سایز عکساست. اگر سایز همه اونا یکی هست میتونی این کار رو با اکشن نرم افزار فتوشاپ ظرف مدت خیلی کوتاهی انجام بدی. اگر کار با اکشن رو بخوای میتونی در انجمن فتوشاپ یه جستجوی کوچولو انجام بدی تا به نتیجه برسی منتها اگر سایز عکسات متفاوته فکر نمیکنم راه حل ساده ای وجود داشته باشه!

Parham

Well-Known Member
نیاز به فتوشاپ نیست ! راحت میتونی‌ با برنامه PhotoWatermark Pro این کار را انجام بدی ... تو خود برنامه میتونی‌ تنظیم کنی‌ که چه متنی‌ با چه Opacity روی عکس ها قرار بگیره و با یک کلیک میتونی‌ هر چند تا عکس که بخوای Watermark کنی‌ ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
پرهام جان سایز عکسا هم یعنی مهم نیست تو این برنامه؟!

اگر اینطوری باشه و سایز برای نرم افزار مهم نباشه که خیلی بهتر و راحتتر از فتوشاپ میشه.

Parham

Well-Known Member
پرهام جان سایز عکسا هم یعنی مهم نیست تو این برنامه؟!

اگر اینطوری باشه و سایز برای نرم افزار مهم نباشه که خیلی بهتر و راحتتر از فتوشاپ میشه.
خیر دوست عزیز ... کاری به این چیزا نداره اصلا

mmo402

New Member
سارای عزیز ممنونم که به مشکل من توجه ذاشتی , عکسها سایز متفاوت دارند .

mmo402

New Member
جناب پرهام عزیز از راهنمایی شما بسیار ممنونم . حتما از نرم افزاری که معرفی کردین استفاده خواهم کرد و شما رو از نتیجه کار آگاه خواهم کرد .

جدیدترین ارسال ها

بالا