نورپردازي داخلي

shahin666

Active Member
با سلام به برو بچه هاي مجيد آن لاين . من يه مشكل با direct light دارم . من يك پنجره با پرده بصورت لوردراپه دارم . زمانيكه نور از خارج به داخل مياد . سايه هاي لوردراپه روي ديوار ميفته و جلوه زيبائي به كار ميده ولي يه مشكل در نورهاي پشت لوردراپه كه بصورت vray light هستند بوجود مياد . چون اين نور جهت ايجاد نور محيطي داخلي استفاده ميشه براي درخشندگي آن بايد گزينه invisible فعال باشه كه در اين حالت سايه هاي نور direct light بر روي ديوار غير فعال ميشه آيا راه حلي براي آن داريد .

:D:-?:shock:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
شاهين جان كاري كه invisible انجام ميده، اين هست كه منبع نور vray رو مخفي و يا آشكار ميكنه، البته در هر 2 حالت منبع نور، از خودش نور متساعد ميكنه
اينجوري كه من از صحبت هاي شما فهميدم، شما invisible رو روشن كردي، پس احتمالا به همين دليل نور direct light نميتونه ازش عبور كنه و براي همين هم سايه اي ديده نميشه
اميد وارم درست متوجه شده باشم

3D Art

Member
می تونید به جای vray light از یه plane استفاده کنی و بهش vray light بدی شدتش هم زیاد باشه بعد بری به modify دایرکت لایت اون plane رو exclude کنی .
اگه درست نشد یا من منظورتون رو متوجه نشدم یه رندر بگیر روی عکس مشکلت رو مطرح کن .

shahin666

Active Member
3d art عزيز با قرار دادن plane پشت صحنه پنجره ها را از دست مي دهم . من ميخواهم طبق عكسهاي پيوست سايه هاي كركره ها بصورت T2 و نور حجمي داخل اتاقم بصورت T3 باشد . اگر از نور DIRECT با نور VRAY داخلي استفاده كنم نور حجمي خارجي را از دست مي دهم و اگر از نور VRAY پنجره ها استفاده كنم سايه هاي روي ديوار رو از دست ميدم.

پیوست ها

• T2.jpg
    T2.jpg
    172.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • T3.jpg
    T3.jpg
    220.5 کیلوبایت · بازدیدها: 15

mkf.cgi

Member
سركار يا جناب shahin666 .:-?
مطمئني indirect illumination فعال كردي؟
اگه نه .. indirect illumination رو ميتوني از تبي با همين نام در پنجره ي rendering فعال كني.

جدیدترین ارسال ها

بالا