mohsey
Active Member
هفت سین خالی از یه سین / دیوان حافظ تو بغل / تا که تو از راه نرسی / نه شعر میخونم ، نه غزل / تو باید از راه برسی / به مرز و بوم این دیار / تا از حضورت حس کنم / رسیده عطر نو بهار / روزی که از راه برسی / زمستون از پا درمیاد / هفت سین خالی از یه سین / سایه ی دستاتو میخواد / تن پوش تازه بر تنو / گم شدنم تو آینه / وقتی که تو کنارمی / هر روز نوروز منه / دلم ازت جدا نشد / نفس تو رو نفس کشید / یه سال از این دوری گذشت / قصه به آخر نرسید / به آرزوی دیدنت / هفته به هفته نو شدم / جمله ی باز میبینمش / وعده ی من شد به خودم / تو داری از راه میرسی / زمستون از پا درمیاد
سلام به همه بچه های خوب مجید انلاین امسالم تموم شد امید وارم سال خوبی براتون بوده باشه و سالی بهتر را شروع کنین من پیشاپیش به همه بچه ها و مدیرای سایت تبریک میگم امید وارم سال جدید با قدرت بیشتر ادامه بدیم نوروزتون مبارک
این طرحم طرح از خودم نیست فقط دست کاریش کاردم و یک چیزایی بهش اضافه کردم همین نمیدونم کی طراحیش کرده ولی ازش ممنونم طرح خوبیه
سلام به همه بچه های خوب مجید انلاین امسالم تموم شد امید وارم سال خوبی براتون بوده باشه و سالی بهتر را شروع کنین من پیشاپیش به همه بچه ها و مدیرای سایت تبریک میگم امید وارم سال جدید با قدرت بیشتر ادامه بدیم نوروزتون مبارک

این طرحم طرح از خودم نیست فقط دست کاریش کاردم و یک چیزایی بهش اضافه کردم همین نمیدونم کی طراحیش کرده ولی ازش ممنونم طرح خوبیه