نود 32 چند سایت مورد نیازم رو بلوکه کرده

ghasemrayaneh

Active Member
سلام دوستان خسته نباشید نود 32 چند سایت رو که من ازشون استفاده میکنم بلوکه کرده و اجازه دسترسی نمیده .

چه جوری میشه از این حالت درش آورد .

ممنون :rose:

unknown_i3oy

Well-Known Member
سلام . Nod32 رو باز کن ... در صفجه اصلی F5 رو بزن . + کنارِ گزینه web and email رو بزن . Protocol filtering رو انتخاب کن . از صفحه کناری تیک گزینۀ Enable application protocol content filtering بردار

ghasemrayaneh

Active Member
سلام دادا ممنون ولی من همچین گزینه ای پیدا نکردم .

f5 رو زدم اون صفحه اومد ولی web and mail نبود .

Broozagahi

New Member
بهترین راه برای اینکه وارد سایت ها شوید غیرفعال کردن آنتی ویروس هست.
درسته از نظر امنتی قابل تایید نیست این حرف ولی خب چاره ای نیست
موفق باشید

ghasemrayaneh

Active Member
بله راه گریز برای این جور موراد یا مواردی خیلی زیاد هست من هم ابتدای کار به ذهنم رسید که آنتی ویروس رو غیر فعال کنم اما دنبال راهکارش هستم نه پاک کردن سوال

madmaster_3d

Well-Known Member
بزن پاکش کن. من 24 ساعت تو سایتهام هر چند وقت یک بار یک ویروس کشی می کنم. مثلا 2 ماه یک بار شایدم 1 ماه. نیازی نیست به انتی ویروس. دستگاهت رو سنگین کرده

ghasemrayaneh

Active Member
سپاسگذار دوست گرامی ولی من بالا هم گفتم که به دنبال پیدا کردن گره کار هستم نه کور کردن اون .

سیستم من هم توانایی آنتی ویروس رو داره و سنگین نکرده برای سبک بودن از نود32 استفاده میکنم .

آنتی ویروس از واجبات یک کامپیوتر هست

mahdizz_313

New Member
سلام
من یه راه ساده دارم که میتونه کمکتون کنه
فقط کافیه که تو نرم افزار نود 32 این مراحل رو انجام بدید
به متن مراحل توجه کنید :

mahdizz_313

New Member
1. نرم افزار نود 32 رو باز کنید.
2. در لیست منو سمت چپ رو گزینه setup کلیک چپ کنید .
3. تو صفحه ای که باز میشه رو نوشته آبی رنگ Antiviruse and antispyware protection کلیک چپ کنید .
4. در لیست باز شده در قسمت سوم Web acsess protection گزینه Disable را کلیک چپ کنید .
5. حالا هر صفحه ای رو که مورد نیازتون هست رو باز کنید و بعد از اتمام کارتون در قسمت Web acsess protection گزینه Enable رو کلیک چپ کنید .

:nokte:*** دقت داشته باشید که این کار باعث میشه که آنتی ویروس شما در اینترنت غیر فعال و در داخل سیستم فعال باشه !
یعنی اگر در سایتهایی که ویروس هست و شما اون سایت ها رو باز می کنید ، اون ویروس ها کشته نمی شن و از بین نمی رن ! اما ...
از طرفی هم نمیتونن وارد سیستم شما بشن و اگر وارد بشن توسط آنتی ویروس نود 32 از بین میرن .

:tavajoh:*** راستی تا یادم نرفته بگم :
قبل از هر چیز ، وقتی وارد دنیای اینترنت می شید از آپدیت بودن آنتی ویروس خود اطمینان پیدا کنید و إلّا !
جون ویروسه و جون سیستم شما !!!

تا بعد یا علی :wink:

mnh40

Well-Known Member
به نظر من نود 32 رو پاک کن و آنتی ویرووس avira رو نصب کن خیلی بهتر از نود 32 هست نسخه free اون رو میتونی ازسایتش دانلود کنی
من قبلا از نود 32 استفاده میکردم ولی وقتی که avira رو نصب کردم تازه فهمیدم آنتی ویرووس یعنی چی . من نمیدونم چرا همه میرن سراغ نود 32 :-? اگه یه سری به فروم ها و سایتای خارجی و ایرانی بندازی میبینی که اکثرا نود 32 رو قبول ندارن .

جدیدترین ارسال ها

بالا