نهضت مبارزه با Flash save!!

ma30h

Member
سلام ودرووووووووووووود!!
آقا شما چی کار می کنید؟! اصلاً کاری می تونید بکنید؟!!!!!!:-?
سوال: آیا راهی هست که مانع سیو شدن فایل های فلش بشه؟؟؟؟؟؟
ممنونم!:rose:

mohammadbasri

کاربر فعال
منظورتون اینه که موقعی که فایل فلش رو در اینترنت میبینیم روی سیستم save نشه؟
یا اینکه فایلهای فلشتون رو کامپایل نکنن؟

evt

Member
بله
برنامه نویسی سایت رو طوری انجام بده که کد هات رو از یک کلاس بیرونی لود کنی . اینطوری حتی اگر Save هم کنن بدون کد فاید های نداره . در ضمن در طراحی سایت تا می تونی باید سایتت رو به تکه های کوچکتر تقسیم کنی .

ma30h

Member
بله منظورم اینه که روی سیستم سیو نشه یا حداقل بد و ناقص سیو بشه
بله
برنامه نویسی سایت رو طوری انجام بده که کد هات رو از یک کلاس بیرونی لود کنی . اینطوری حتی اگر Save هم کنن بدون کد فاید های نداره . در ضمن در طراحی سایت تا می تونی باید سایتت رو به تکه های کوچکتر تقسیم کنی .

دقیقاً متوجه نشدم!
اون چیزی که من متوجه شدم اینه که وقتی برای فایل swf یه فایل As بیرونی لود می کنی ؛ همون موقع که اکسپورت می گیری اون دستورات هم هم زمان اکسپورت می شه! یعنی اگه حالا اون فایل swf رو ذی کامپایلش کنیم اون as بیرونی هم داخلش هست! و swf دی کامپایل شده عین ساعت کار می کنه!!!
در مورد تکه تکه کردن و لود داخلی هم یه نکته ایی هست!
من فکر می کردم اگه بین Swf اصلی و صفحه html یه swf حائل قرار بدیم طوری که صفحه html ، فایل swf حائل رو فراخوانی کنه و اون swf هم Swf اصلی در خودش لود کنه مشکل حل می شه! امـــــــــــــــــــــــــــــــــا این کار مانع سیو شدن از طریق خود بروزر مثل فایرفاکس می شه ولی جلوی نرم افزار فلش سیو رو نمی گیره!!!!!:cry:

دوستان حرفه ایی سبز قبلی ، سبز فعلی ، آبی ، قرمز ....! راهنمایی کنید ؛ لطفاً
:)

evt

Member
من که مشکلی ندارم و وقتی کد ها رو بیرونی سیو میکنم فایل اصلیم ناقص هست , عملا غیر قابل استفاده هستi. شما ورژن as که باهاش کار میکنی و نسخه Flash Player بگو شاید بتونم کمک کنم

آخرین ویرایش:

arjmand200

Member
هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه فایلی که میزاری بیاد یه فایل دیگه رو لود کنه البته اگه از encrypt استفاده کنی یعنی فایل یا قسمتی که لود میکینیencrypt کن تا اون فایل یا swf معلوم نشه الان دیگه بهترین روش همینه (MD5)
اینم ببین واست خوبه :ی

آخرین ویرایش:

ma30h

Member
as2 , فلش پلیر 10

دقیقاً اینطوری که من کنار فایل fla ، یه سری دستورات اصلی رو در قالب یه فایل As قرار می دم که در داخل fla هم اون as. را اینکولودش می کنم اگه فایل as رو حذف کنم موقع اکسپورت کردن ارور می ده و همونطوری که گفتم وقتی fla رو در کنار فایل As اکسپورت می کنم ، مثل هلـــــــو دی کامپایل می شه!!!
البته قبول دارم توضیحاتم زیر سیکل بود، شما ببخشید!!!!!!

حالا تنها راه همینه؟!!

ma30h

Member

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوست عزیز سلام
یه نرم افزاری هست به نام sothink swf encrypt که این کار رو برای شما انجام می ده ، در این روش شما یه لودر می سازید و در اون فایل های دیگه رو لود می کنید بعد لودر رو با استفاده از این نرم افزار قفل گذاری می کنید به این ترتیب هر کس فایل رو سیو کنه فقط لودر سیو می شه و اگر بخواد اون رو دیکامپایل کنه و بفهمه که بقیه فایل های شما از کجا داره لود می شه نمی تونه این کار رو انجام بده همین

یعنی به همین سادگی البته روش های دیگه ای هم هست که یه مقدار سخت تر هستند ولی کارایی بیشتری دارند

موفق باشید

ma30h

Member
دوست عزیز سلام
یه نرم افزاری هست به نام sothink swf encrypt که این کار رو برای شما انجام می ده ، در این روش شما یه لودر می سازید و در اون فایل های دیگه رو لود می کنید بعد لودر رو با استفاده از این نرم افزار قفل گذاری می کنید به این ترتیب هر کس فایل رو سیو کنه فقط لودر سیو می شه و اگر بخواد اون رو دیکامپایل کنه و بفهمه که بقیه فایل های شما از کجا داره لود می شه نمی تونه این کار رو انجام بده همین

یعنی به همین سادگی البته روش های دیگه ای هم هست که یه مقدار سخت تر هستند ولی کارایی بیشتری دارند

موفق باشید

من همین کار رو دستی انجام می دم یعنی همونجوری که گفتم swf اصلیم رو داخل یه Swf حائل لودش می کنم بعد اون swf حائل رو با بروزترین اینکریپتر قفلش می کنم امــــــــــــا نتیجه یکم عجیب:
فایرفاکس گول می خوره ولی فلش سیو نــــــــــــــــه!!! امتحان کنید!
واقعاً چرا؟!!!

با اینکه هر چی سرچ کردم اون نرم افزاری رو که گفتی پیدا نکردم ولی اون روش های پیچیده ایی رو هم که گفتی رو پایم!! البته دوستمون تو چتد تا پست بالاتر یه لینک داد ولی با گوگل ترجمه اش هم که کردم دقیقاً متوجه نشدم منظورش از md5 چیه؟
کسی اون لینک رو دیده؟

mer30!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا