سلام به دوستان عزیز یه کاره دیگه توضیح نداره ببین نظر بده دست گلتونم درد نکنه
hamid000 New Member Aug 20, 2011 #1 سلام به دوستان عزیز یه کاره دیگه توضیح نداره ببین نظر بده دست گلتونم درد نکنه پیوست ها BAK1232.jpg 374 کیلوبایت · بازدیدها: 27
majid_a95 Active Member Aug 20, 2011 #3 سلام. كار قشنگي شده.خسته نباشي... کلیک کنید تا باز شود... "یاعلی"
Morteza1371 Active Member Aug 20, 2011 #8 یه چیزی : لازم نبود تیتر موضوع رو بنویسی نننننظظظظظظظظظرررررررررر بدین....!( لطفا ) چون اگه طرح خوب باشه همه میان نظر می دن. طرح شما هم زیبا شده موفق باشید.
یه چیزی : لازم نبود تیتر موضوع رو بنویسی نننننظظظظظظظظظرررررررررر بدین....!( لطفا ) چون اگه طرح خوب باشه همه میان نظر می دن. طرح شما هم زیبا شده موفق باشید.
hsajj Member Aug 21, 2011 #9 خیلی قشنگ شده رنگ بندیش رو هم دوس دارم فقط اگه توی یه طرح با موضوع خاص ازش استفاده میکردی بهتر هم میشد (اینجوری مفهوم خاصی نداره)
خیلی قشنگ شده رنگ بندیش رو هم دوس دارم فقط اگه توی یه طرح با موضوع خاص ازش استفاده میکردی بهتر هم میشد (اینجوری مفهوم خاصی نداره)
hamid000 New Member Aug 22, 2011 #10 سلام - تشکر میکنم از همه ی عزیزان که وقتشون رو گذاشتن برای کار من با آرزوی سلامتی برای همه شما عزیزان
سلام - تشکر میکنم از همه ی عزیزان که وقتشون رو گذاشتن برای کار من با آرزوی سلامتی برای همه شما عزیزان
hamzeh1372 Member Aug 22, 2011 #11 خیلی زیبا شده رنگ بندی خوبی داره من کلا از این طرح ها خوشم میاد موفق باشی