نمیتونم به پانل وبلاگم در وردپرس وارد بشم؟؟؟

myhost

Member
سلام
من وقتی به صفحه ورود وبلاگم میرم و ورود را میزنم اصلن وارد صفحه مدیریت نمیشه هر چه هم صبر میکنم فایده ای ندارد و در همان صفحه لاگین باقی میمونه
ممنون میشوم کمکم کنید

MJ Rayaneh

Well-Known Member
تنظيمات مرورگر رو چك كنيد مثل كوكي و ...
تنظيمات فايل كانفيك مثل مسير كوكي و ... رو هم چك كنيد.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوستان بار ها این مشکل برای من پیش اومده نه از کوکی بوده نه از نوع مرور گر باید دلیل دیگه ای داشته باشه

MJ Rayaneh

Well-Known Member
دوستان بار ها این مشکل برای من پیش اومده نه از کوکی بوده نه از نوع مرور گر باید دلیل دیگه ای داشته باشه
شايد پسورد رو اشتباه وارد ميكنيد :d
قبلا ميتونستيد وارد شيد و يهو (بدون ارتقا يا تغييري در تنظيمات) مشكل بوجود اومد؟
شايد هم از كش isp باشه. (كه احتمالا محاله چون اسم فايل لوگين وردپرس با فايل داشبورد متفاوته.)

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
نه بابا پسورد کجا اشتباه می زنم :lol: اماجالب بود فرداش اومدم زدم و لاگین شد .احتمالا اشکال از خود سایت وردپرس هستش :snap:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
آهان پس منظورتون خود سايت وردپرس هست، نه سيستم وبلاگ نويسي كه روي هاست و دامين شخصي نصب ميشه.
من خودم هم همين مشكل رو داشتم! :d از چندجا هم شنيدم كه مخابرات صفحه لاگين يا داشبورد وردپرس رو ف ي ل ت ر كرده. ممكنه همين باشه و گير كنه ...

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
:d آره احتمالا همین هستش :دی با یه وی پی ان امتحان کن ببین لاگین می شه اگر وارد شد احتمالا همون چیزیه که دوستمون گفت یعنی ف..ی..ل..ت..رینگ

freelearn

Banned
آخرش یک راه حل درست و حسابی هست که بشه وار دکنترل پانل وردپرس دات کام شد.

منم یک وبلاگ دارم ولی نمی تونم واردش بشم
www.parsdata.wordpress.com

اگه کسی بلده ممنون میشم کمی راهنمایی کنه..

freelearn

Banned
البته یک افزونه در این مورد برای فایرفاکس وجود دارد که من خودم نتونستم نصبش کنم مثل اینکه ایراد داشت

Webber

Well-Known Member
سلام دوست من
پيشنهاد مي كنم از آدرس m.wordpress.com عمل ورود رو انجام بديد.شايد كار كرد.

موفقيت:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا