نمونه کار من

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
کار نسبتا خوبی شده و ایراد خاصی نداره، پیشنهاد میکنم پست پروسس با فتوشاپ یا Magic Bullet (که دارای افکت های آماده هست) رو حتما کار کن تا کار زیبا تر بشه. از Noise برای طبیعی شدن کار میتونی استفاده کنی. توی نورپردازی بهتره که شدت نور سمت چپ رو زیاد کنی و یکم از زردی اون کم کنی. اگر از AO استفاده نکردی استفاده کن، توی راهرو سمت راست رو اینقدر خالی نذار یا حداقل نور رو کمتر کن تا معلوم نشه خالیه.
موفق باشی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
راستی این رو باید توی "نمونه کارهای سه بعدی" میذاشتی نه اینجا، توجه کن.

sky_tohi_z18

Active Member
چطوری از نویس استفاده کنم که کار بهتر بشه ؟میشه راهنماییم کنید؟من اینو با دوربین وی ری هم کار کردما

sky_tohi_z18

Active Member
من زیاد با فتوشاپ کار نکردم و تو این 2سال وقت نکردم برم دنباله بالا بردنه کیفیته کارام اینجا هم اصلا هیچوقت نبودم تازه اومدم و اینکه اومدم از شماها یه چیزایی یاد بگیرم واسه بهتر شدنه کارام

sky_tohi_z18

Active Member
هر کس میشه یه نظری رو کارم بده راهنماییم هم کنه ممنون میشم از همتون

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ببینید دوست عزیز ، این یکی از بدترین عادت های ممکن تو فروم ها هستش که در صورت بازدید نشدن شما با زدن این جملات ، کسی نبووووووووووووود ! چرااااااااااکسیییییی جواب نیمده ... مبحث رو میارید بالا و اسم این اسپمه و خیلی جاها باعث مسدودی کار بر شده ، پس از شما خواهش میکنم رعایت کنید .
این فروم ربطی نداره اما چندین فروم ما این دردسر رو داریم ، این کار باعث پایین رفتن پست های دیگران میشه که یک جور خوردن حق دیگری هست پس لطفا این کار رو انجام ندید .

در مورد کار ، کار خوبی شده بیشتر روی رنگ بندی و نور پردازی تمرین کنید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا