نمونه کار من (سینما4)

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام خدمت اساتید عزیز

یه نمونه کار امروز زدم از طراحی لوگو تا انمیشن فقط هم با فتوشاپ و افتر کار شده (عنوان: سینما4)...
میخواستم نظر اساتید رو در موردش بدونم...(در مورد خود لوگو هم نظر بدید... این اولین لوگویی بود که با فتوشاپ از خودم درکردم )
لینک:

xjdwujkmilhcewwzhlf2.jpg

فقط یکم عجله ای شد... میخواستم بیشتر روش کار کنم!

:rose::rose:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
خیلی خیلی زیبا بود:rose: مخصوصا نورپردازی شو خیلی دوست داشتم...
با اکسپرشن کار کردی؟؟ یه مقدار راجع به ساختش هم توضیح بده...

موفق باشید:oops:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
دست شما درد نکنه
حرکات و نورپردازی خیلی خوب بود
لوگو و رنگش رو دوست ندارم
موفق باشی

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
آفرین .
واقعا زیبا بود . مخصوصا انیمیت لوگو _ 3d کار شده بوده ؟ png sequnce بود .
چندتا نکته ای که تو نگاه اول به ذهنم رسید رو می گم :

بین اومدن لوگو و رفتنش حتمما یه فاصله بیشتری بگذار و تو همون بین یکم با نور بازی کن یا مثلا تاثیر glow رو بیشتر کن .
رفتن نقطه ها جالب نبود . و همینطور خیلی زود می رفتند . رو نقطه ها هم کار کن .

تایم بین اومدن و رفتن رو هم بیشتر کن .

کار جالبی بود .

موفق باشی دوست من . :rose::wink:

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
خیلی ممنون از نظرات خوبتون...
در مورد لوگو توی 3D کار نشده و توی عکس بالا رو هم که میبینید png sequnceها نقطه ها هستند با فرمت psd که از فتوشاپ ایمپورت شده و خود لوگو را جدا و توی یه پروژه دیگه ساختم رندر گرفتم و توی عکس بالا بصورت ویدئو ایمپورت کردم...

بخاطر اینکه میخواستم زمان و حجم کار کم بشه هیچ مکثی نداره ...

در مورد کار:
اول لوگو را با فرمت Psd وارد افتر کردم (بشکلpng sequnce نشون میده) - بعد تکه تکه کردم هر تکه را به قبلی parent کردم -با استفاده از rotation انیمیت کردم و بوسیله Duik قسمت Spring انیمیت را تصحیح -و سه کپی از همه گرفتم و روی محور z فاصله ایجاد کردم ...
و مد لایه ها را هم در عکس پایین میتونید ببینید -پروژه اول من که فقط لوگو بدون نقطه ها را انیمیت کردم و خروجی گرفتم در شکل زیر (بقیه تکه ها را پاک کردم تا بهتر مشخص باشه)

0sxy92wovoi7g3s4evzr.jpg

ریزه کاری: !!!
اگه دقت کنید یه نور قرمز رنگ هم به متن میخوره که من یه solid قرمز رنگ ایجاد کردم قسمتی از اون را ماسک کردم مد لایه را هم عوض کردم و wiggle دادم و Solid رو توی چند میلی ثانیه محدود کردم...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا