سلام شرمنده دیگه حجمش رو خیلی کم کردم کیفیتش اومده پایین. بازم شرمنده کارای ما کلا بدون صداست دیگه .
khoushechin Well-Known Member Feb 29, 2012 #1 سلام شرمنده دیگه حجمش رو خیلی کم کردم کیفیتش اومده پایین. بازم شرمنده کارای ما کلا بدون صداست دیگه . پیوست ها Parvaz_1.flv 3.4 مگایابت · بازدیدها: 172
mnamazi Member Feb 29, 2012 #2 khoushechin گفت: سلام شرمنده دیگه حجمش رو خیلی کم کردم کیفیتش اومده پایین. بازم شرمنده کارای ما کلا بدون صداست دیگه . کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز .. کارت حرف نداره !!!
khoushechin گفت: سلام شرمنده دیگه حجمش رو خیلی کم کردم کیفیتش اومده پایین. بازم شرمنده کارای ما کلا بدون صداست دیگه . کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز .. کارت حرف نداره !!!
mnamazi Member Feb 29, 2012 #3 پاسخــــــــــــــــــ khoushechin گفت: سلام شرمنده دیگه حجمش رو خیلی کم کردم کیفیتش اومده پایین. بازم شرمنده کارای ما کلا بدون صداست دیگه . کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز .. کارت حرف نداره !!!
پاسخــــــــــــــــــ khoushechin گفت: سلام شرمنده دیگه حجمش رو خیلی کم کردم کیفیتش اومده پایین. بازم شرمنده کارای ما کلا بدون صداست دیگه . کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز .. کارت حرف نداره !!!
mnamazi Member Feb 29, 2012 #5 پاسخــــــــــــــــــ khoushechin گفت: ممنون ولی اینقدر ها هم که شما میگید حرف نداره. کلیک کنید تا باز شود... برا شما که استادید بله اما برای من که تازه کارم حرف نداره !!
پاسخــــــــــــــــــ khoushechin گفت: ممنون ولی اینقدر ها هم که شما میگید حرف نداره. کلیک کنید تا باز شود... برا شما که استادید بله اما برای من که تازه کارم حرف نداره !!