نمونه کار با Newton

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام
یه کار کوچولو ساختم با Newton
خواستم بگم این پلاگین رو فراموش نکنید...
یه نظری هم درمورد کار بدید ـjazebe
یکم هنریه...

http://www.mediafire.com/?kv77w3tc89ebdm8

* توی این کار دو تا متن داریم که ریخته رو زمین و میاد بالا و درست میشه و یکی از متنها دوباره میریزه...

ura20mdnwb1o2j8y561y.jpg

:rose:

آخرین ویرایش:
جالب بود .
اگر مشكلي نداره يكم توضيح بده كه چطور تنظيماتش رو درست كردي ؟!
البته در مورد سايز ، فكر ميكنم ، بزرگترين سايز ممكن رو فرستادي . احتمالآ از اين بزرگتر ديگه 2K ميشود ... (Full HD بود)

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
اول از همه برای نشون دادن نمونه کارهاتون تو تماشاخانه تاپیک بزنید ، واسه اسم تاپیک هم یه عنوان مناسب تر انتخاب کنید:rose:
این منتقل شد:wink:

راجع به کار هم در کل خوب شده:rose: فقط یه سری نکته ها به ذهنم رسید :

اون تکست ها به BG نمیان. BG خیلی خوبه ولی تکست ها یه گرادینت شاد با رنگ های باز دارن ، فونت بهتری هم میتونستی استفاده کنی که به محیط بخوره. تکست ها یکم حالت تیره تر و خشن تری داشتن فکر میکنم بهتر میشد.

اول کار که G حرکت میکنه ، به O نمیخوره و کل کار شروع میشه ، میدونم که اول این تکست افتاده ، بعد Reverse شده و قصد به هم خوردن اینا نبوده ولی خیلی تو چشم میاد و یکم اذیت میکنه.

موفق باشید:oops:

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
کار اصلی هم همین سایز هست منظور من کیفیت بود، چون مجبور شدم برای پایین آوردن حجم bitrate رو کم کنم. 65 -> 6.5

توضیح:
یه متن درست میکنید بعد یک شی از اون میسازید(Create Shape from text) چون میخواهیم نیوتن تک تک حروف متن رو بشناسه
یه لایه برای سطح و یه شی برای ضربه زدن...
نیوتن رو اجرا میکنیم separate میکنیم . یکی از لایه های متن رو انتخاب میکنیم C میزنیم تا بقیه هم بصورت خودکار انتخاب بشن نوع رو میزاریم روی Dormand بعد سطح رو انتخاب میکنیم میزاریم روی Static بعد شی ضربه زننده رو میزاریم روی Dynamic

نیوتن برای تک تک فریم ها کی فریم درست میکنه برای معکوس کردن میتونیم کی فریم ها رو Revers کنیم.

اینو هم ببینید...(کار من نیست)
Newton+T Particular

http://www.mediafire.com/?c5259459otp4ltd

ببخشید ...
من تازه فهمیدم تماشاخونه کجاست!:lol:
:rose:

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز خسته نباشید
خیلی جالب شده،یه نکته کوچولو که شاید کارتون بهتر میشد(الان هم فوق العادست)با mode لایه ها کار میکردید و یه کوچولو Shadow میدادید:rose:

سلام . دوست عزیز . کار خیلی زیبایی بود . فقط من یه سوالی داشتم .

این خطوط انعکاس رو با چی و چجوری در آوردین ؟

پیوست ها

• dflk.PNG
    dflk.PNG
    134.2 کیلوبایت · بازدیدها: 29

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام

این خطوط را با Knol Light factory ایجاد کردم...

---------------------------------------------------------------------------
میخواستم عنوان بحث رو عوض کنم نمیدونم چجوری...
آقایون مدیر لطف کنید عنوان را به "نمونه کار با Newton" تغییر بدید!

جدیدترین ارسال ها

بالا