نمونه کارهای من

S.H.R.M.K

Well-Known Member
از نظراتتون ممنونم ایتم چند تا کار دیگه هست .

p_1.thumb.jpg

سایز بزرگ

---------------------------------------------------------------------------------------------

JELD3.thumb.jpg

سایز بزرگ

---------------------------------------------------------------------------------------------

33_G.thumb.jpg

سایز بزرگ

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حمیدرضا یه سوال داشتم میشه درباره نحوه درست کردن اون حالت درخشندگی ای که تو طرح ادواردز ایجاد کردی (روش نوشتی شعبه شماره 2) توضیح بدی. کار قشنگی شده.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آره الان یادم نیست چه کار کردم ولی بزار فکر کنم.........................الان دارم فکر میکنم!
از اون سوالا بود که یک ساعت فکر کردم تا یادم بیاد چه کار کردم.

Untitled-1.jpg

ببین از فیلتر Distor > POlar >Rectangel to polar رو میزنی و بعدفیلتر Stylez > Wind رو اجرا میکنی و بعد 90 درجه تصویرو به راست میچرخونی و دوباره فیلتر Wind رو روش اعمال میکنی و دوباره 90 درجه به چپ.

بعد دوباره از منوی Filter > Distor > Polar > Polar To rectangel رو میزنی

فکر نکنم فهمیده باشی چی گفتم چون خودمم نفهمیدم اگه نتونستی بگو تا تصویری بهت بگم.

البته باید یکم باهاش کار کنی تا اون چیزی بشه که میخوای.

آخرین ویرایش:

NaviD.R.R

Member
حمید جان کارات خیلی قشنگن ، بازم از کارهای قشنگت بزار تا ما هم استفاده کنیم .
موفق باشی.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
شما فقط كارهاي رئال و تجاري ميزنيد ؟

چظور؟منظورتونو درست نمیفهمم
اینا کارایی هستن که من برای نشریات و ... طراجی کردم و چاپ شدن غیر از اینا کارهای دیگه هم هست که واسه خودم زدم و جنبه تجاری و ... نداره.

AMIR-ASHERI

Member
میشه کارای دیگت رو بزاری تا ببینیم .
یه چیزی بگم بهت که خیلی خوش سلیقه هستی!

Broken-home

Member
بابا معروف .بابا سفارش کار بگیر! اون کارایی رو هم که برا خودت کار کردی هم بزار.

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون حمیدرضا. فکر کنم فهمیدم چیکار کردی. خودمم حدس میزدم با این فیلترا باشه میخواستم مطمئن بشم.

ممنون و موفق باشی

mjan53

Member
خيلي عالين .اون طرح هاي كار خيام رو نميدونم اسليمي ميگن يا چيز ديگه ازكجا ميشه تهيه كرد

mjan53

Member
خسته نباشي.توكارآينده سازانت همون نوشته آينده سازان فكر كنم فونتش خيلي خوب انتخاب نشده

جدیدترین ارسال ها

بالا