نمونه مثالي کامل در مورد کار با پلاگين SQLite 1.1

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز امروز کمي وقت داشتم و نشستم يه نمونه مثال براي کار با پلاگين SQLite

آماده کردم که دوستان با استفاده از اين نمونه مثال به راحتي ميتونن مشکلاتشون رو حل و به جواب خيلي از

سوالاتشون برسن.

خيليا هستن که توي انجمن در مورد کار با اين پلاگين سوال پرسيدن و با کمک دوستان کم و بيش به جوابشون

رسيدن و دوستايي هم هستن که درخواست يه همچين مثال هايي رو کردن که من براشون آماده کردم اين نمونه

مثال از قسمت هاي زير تشکيل شده:

- ثبت نام عضو ( تصوير عضو هم ذخيره ميکنه يه چيز خيلي ساده هست که گفتم شايد دوستان به اين قسمت هم براي استفاده توي برنامه هاشون نياز داشته باشن شايد راه هاي ديگه هم باشه ولي من ساده ترين راه رو انتخاب کردم )

- ويرايش عضو ثبت نام شده

- حذف عضو ثبت نام شده

- جستوجوي و پرينت عضو هاي ثبت نام شده

- مشاهده تمام ثبت نام شده ها

در ضمن دارم يه نمونه مثال هم براي ايجاد حساب کاربري براي برنامه ها با همين پلاگين درست ميکنم که وقت

داشتم تموم ميکنم و ميزارم.

و در اخر از دوست عزيز حامد تشکر ميکنم بابت عرضه همچين پلاگين باارزش.

دوستان هر مشکلي بود در خدمتم.

پیوست ها

• M30 SQLite Sample.zip
    556.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2,971
  • Plugins.zip
    712.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3,579
  • IMG1.png
    IMG1.png
    61.9 کیلوبایت · بازدیدها: 266
  • IMG2.png
    IMG2.png
    62.3 کیلوبایت · بازدیدها: 219
  • IMG3.png
    IMG3.png
    59.3 کیلوبایت · بازدیدها: 294

reza zareie

Active Member
خيلي ممنون آقاي حسيني واقعا مثال خوب و پركاربردي بود كه خيلي ازنيازهاي كاربران تازه وارد رو تو اين زمينه برطرف مي كنه :rose:

arash-mmb-tz

Active Member
سلام.

از این پلاگین خیلی خوشم اومد. چون من قبلا برای این کار با فرمان SongList استفاده می کردم

فقط یه مشکل کوچیکی داره. تو آبجکت UO_Plugin فایل DLL براش تعریف نشده. و ظاهرا فایل Dll توش نیست.

اگه فایل Dll رو بزارید ، خیلی ممنون می شم

sibil

Active Member
سلام .
مثل همیشه گل کاشتی حاج محمود .

فقط اگر برای گزارش گیری ، preview یا همون پیش نمایش هم بزاری که دیگه معرکه میشه . تو نمونه کارای قبلیت این قابلیت بوده . تعجب کردم که چرا تو این کار نیست .

در ضمن اگر برای گزارش گیری لیست ثبت نام شدگان در UO Listview نمایش داده شه و اون ثبت نام کنندگان مورد نظر رو بشه تیک زد و فقط از اونها گزارش گرفت که دیگه نور علی نوره . همراه با گزینه های انتخاب همه و ...

فدایت . طاعات قبول . التماس دعا . یا علی (ع)

جدیدترین ارسال ها

بالا