نمونه كار

سطح كار چقدر است؟

• خوب

رای: 6 60.0%
  • بد

رای: 4 40.0%

• مجموع رای دهندگان
    10

mjahani

New Member
با سلام..اينم نمونه كار دوم من كه با سوييش كار كردم...از نمونه عكسهاي بچه هاي همين سايت هم توش استفاده شده.
لطف كنيد ايرادات اين نمونه ي پر از ايراد رو بگيد.
ممنون

پیوست ها

• final.zip
    441.1 کیلوبایت · بازدیدها: 195
آخرین ویرایش:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوست عزيز سلام
از لحاظ كار گرافيكي بنده اصلا تخصص ندارم كه توضيحي بدم اما به عنوان يه بيننده واقعا خوش آمد و ساده و در عين حال زيباست.
اما از لحاظ برنامه نويسي (كه مثلا توش تخصص دارم) هم من كه چيز خاصي نديدم شايد اصلا كار شما نيازي به برنامه نويسي ندارد در هر حال انشاء الله موفق باشيد.
كار زيبا و جالبي بود.
فقط يه صداي زمينه هم براش بذاريد بد نيست.

rasoooli

Member
با سلام

من مدير سايت بازارچه هستم

وقتي كارتان را باز مي كردم فكر نمي كردم اينقدر زيبا و شكيل باشد

خيلي خوشم اومد

به اين فكر خلاق شما كمي حسوديم ميشه ( اخه چند وقته مي خواهم براي سايتم يه بنر يا فلش براي تبليغ در بلاگفا درست كنم اما همه ايده هام تكراري است )

براي همين به شما تبريك مي گم.

(خجالت مي كشم بگم اما اگه ميشه يه بنر (براي تبليغ در بلاگفا) ولي من $ ندارم بدم فقط ميتونم آگهي رايگان تقديم كنم!:cry:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با تشكر

مدير سايت بازارچه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

roshanaiy

Active Member
سلام جيگر .
اولندش كه نظر سنجيت فقط خوب يا بد داره ؟
بعدشم دمت گرم . خوب بود .
محسن جان توي اين كار اكشن اسكريپت هم داشن.
من عكس بچه هاي ايم سايت رو هم كه نديدم .
اين با سويشه ؟ جالبه

mjahani

New Member
ممنون از نظرات خوب و کاملتون..امیدوارم همینطور که میگید خوب باشه

SADMIM

Member
سلام
کارت قشنگی بود. اگه فونتهای قسمت ایمیل را هم embed کنی بهتر هم میشه.

mshgames

Well-Known Member
سوییش هم مثل فلش دارای دستورات اکش اسکریپته ولی خیلی کمتر از اون یعنی حدود 1/8 دستورات فلش توشه

سلام دوست عزیز
من دیدم فلش رو از لحاظ گرافیکی متوسط هست از لحاظ رنگ بندی فقط کمی مشکل داره که اونم حل بشه عالی میشه !

rezaee

Member
سلام دوست عزیز
کارت خوب از آب در اومده ولی امیدوارم یه روزی به جایی برسی که بتون از این کارای زیبا خودت هم درست کنی و از تمپلیت های موجود اصلا استفاده نکنی. امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی. با تغییراتی که توی تمپلیت اولیه دادی کار خوبی شده اما بهتر از اینها هم میتونی باشی....
یه نیگاه به این سایت بنداز، فقط میتونم بگم کاملا خلاقانه هستش. از بچه های اینجا آدرسش رو گیر اوردم.http://www.limoosoft.com
و این http://www.masmigration.com.au/

جدیدترین ارسال ها

بالا