نمونه كاراتون رو بذاريد اينجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
:lol: salam inam kare man albate man 3d karam

پیوست ها

• audi tt wiyh maya.jpg
    audi tt wiyh maya.jpg
    89.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • AUDI TT.jpg
    AUDI TT.jpg
    50.9 کیلوبایت · بازدیدها: 22
آخرین ویرایش:

pixolator

Member
بعد از مدت ها...فرصت کردم...هنوز تکمیل نشده این Audi A2 ام...

پیوست ها

• a2.jpg
    a2.jpg
    97.3 کیلوبایت · بازدیدها: 21

pixolator

Member
خب...نمی خواستم خیلی معمولی بشه...یه ذره عجیب غریب شد ! :wink: :D

پیوست ها

• a7.jpg
    a7.jpg
    102.2 کیلوبایت · بازدیدها: 98
  • a8.jpg
    a8.jpg
    95.9 کیلوبایت · بازدیدها: 64

mamali132002

Active Member
ایولا ... به این میگن کار.. رندر هم عالی شده ... چرا قبلا این طوری رندر نمیگرفتی ؟ mental ray هستش ؟

مدلت هم عالی در آوردی.

pixolator

Member
خب...آدما اگر بخوان پیشرفت می کنن:wink: ...آره ...با منتال ری هستش به اضافه اینکه برای Reflect هاش از Image Base Lighting استفاده شده و از همون HDRI برای Global Illumination و Final Gather استفاده شده و 4 تا نور Volume هم برای تکمیل اونا هستش تا Contrast اش بالا بره...و الان دارم یه رندر 8 ثانیه ای می گیرم با Resolution 768 که هر فریم 25 دقیقه روی این اینتل 3.0 گیگاهرتز من با 1 گیگابایت رم طول می کشه...دو روزی هم هستش که کامپیوتر روشنه و فکر کنم دو روز دیگه طول بکشه !...خدا کنه نسوزه فقط !:-? :cry:

pixolator

Member
اینم چند تا رندر جدید که دارم می گیرم...در آخر هم باید کل کار رو (چند تا لایه رو) توی Combustion ادیت کنم...برای تغییر رنگ ماشین از Flued Effect استفاده کردم تا نرم رنگش عوض بش...چند تا فرم از تغییر رنگ رو هم گذاشتم..:)

پیوست ها

• a1.jpg
    a1.jpg
    80 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • a2.jpg
    a2.jpg
    74.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • a3.jpg
    a3.jpg
    68.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • a4.jpg
    a4.jpg
    74.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6

pixolator

Member
ممنونم...:) ...یه Combustion کار یا Shake کار اینجا داریم...؟...من چن تا سوال داشتم:sad:

mamali132002

Active Member
من combustion کار کردم ولی نه حرفه ای ولی after effect رو حرفه ای کار میکنم... حالا مشکلت چیه ؟

pixolator

Member
من یه Sequense دارم که می خوام بهش Alpha و مهمترش کانال Z یا همون عمق بدم...مشکل اینجاست که الان رندر رو گرفتم و توی کانال عمق و آلفاش مشکل پیش اومده و نمی تونم دیگه وقت برای دوباره رندر کردن بذارم علاوه بر اینکه منتال ری مایا نود هایی داره که با آلفا و Z جواب نمی ده...حالا من سه تا Sequense دارم...یعنی اون دوتا (آلفا و عمق) رو جدا گرفتم...چطوری می تونم اینا رو با هم استفاده کنم یا تو یه دونه فایل این دو تا رو به RGB اضافه کنم ...چیزی که شنیدم اینه که توی Combustion آلفا رو می شه...ولی عمق رو نمی شه...باید روی خود فایل باشه...حالا می خوام بدونم شما یا شخص دیگه راهی می دونه ؟ ...ممنونم...:)

mamali132002

Active Member
اگر با after effect بخوای این کار رو انجام بدی من خیلی راحت میتونم کمکت کنم ولی برای combustion تا فردا نهایت جوابت رو میدم.

راستی شما با Zdepth قصد دارین چه کاریو بکنید ؟

الان شما مگه انیمیشن رو یک بار با تمام element ها رندر نکردین ؟

یک چیز دیگه عباس جون اگر ممکنه هست یه screen shot از موقعی که alpha map رو اضافه کردی بزار تا ببینم مشکل چیه.

اگه از flowchart هم یه screen بدی که دیگه حله حله.

pixolator

Member
یه سری Effect برای Depth Of Field و Fog داره که می خوام از اونا استفاده کنم...مشکل استفاده از After Effect اینه که فکر می کنم نتونه iff رو باز کنه...فقط Combustion و Shake می تونن این رو باز کنن...البته باز شما فکر می کنم بهتر بدونی...ولی آگر بشه با فرمت دیگه ای این سه لایه رو وارد After Effect کرد و باز به هم لینک کردش بگو برم سراغ همون فوقش Convert شون می کنم دیگه...مشکل Z depth هم اینه که همش سیاه افتاده ! چون Z Depth مایا با منتال ری و یه سری از Node هاش اصلا همخونی نداره...حالا اگر با after Effect بشه اینا رو به هم Link کردش می رم سراغ اون...ولی حالا 2 تا سوال...یکی اینکه After Effect این جلوه های Depth of field و Fog رو داره...و اگر نداره...من مثلا می تونم با فرمتی که این دو تا کانال رو داره فایلم رو وارد Combustion کنم...نمی دونم اصلا با چه فرمتی این میشه اینا رو وارد کردش...وای...مخ خودم ترکید ! :-?

mamali132002

Active Member
عباس جون after effect فایل های iff رو هم باز میکنه..... مشکل اصلی الان اینه که zdepht سیاه افتاده و fog و depth of field الان نمیتونه تشخیص بده که کدوم قسمت جلوتر و کدوم عقب تره !
after effect این fog و depth of field رو هم داره ... اصلا اساس کار همه ی این برنامه های composite رو همین چیزاست. ولی خوب بازم combustion و fusion توی این کار قوی ترن... ولی این چیزی که تو میخوای توی after effect هم حل میشه.

اگر ممکنه این لایر zdepth رو بزار تا ببینم میشه باهاش کاری کرد یا نه.

pixolator

Member
الان روز آخر رندرم هستش...تموم شدش یه فرم می دم بهت ببینم چه می کنی ...ممنون...یه دونه خود فایل رو با یه دونه Depth و Alpha شو... ببینم چه می کنی...:cool: :)

آخرین ویرایش:

pixolator

Member
خب ...اینم دو تا فایل...ببینم چه می کنی

دو تا فایل با پسوند IFF هستش که یه دونه اش فقط RGB داره و یه دونه اش فقط Alpha و Z :

:wink:

http://www.sharemation.com/abbasapple/J.rar

یه چیز دیگه یادم اومد...وقتی می خوام فایلای sequece خودم رو وارد کنم این پیغام رو می ده...:

After Effect Error :photoshop file format error 1
45::35

البته ببخشید یه کمی داره می ره تو مایه های After effect اینجا

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
عباس جون یه اشکالی وجود داره اولا که تو همراه اینا RBG رو نفرستادی ... دوما تو zdepth و alpha رو گفتی فرستادی ولی من alpha یی ندیدم ... اگر فایل کاملا سیاه باشه که غلط هستش چون منطقه سیاه درست رو ماشین هستش و این خلاف کار channel alpha هستش.
اگر zdepth اون کاملا سیاهه باشه باید خودت با paint در combustion براش zdepth بسازی... البته به نظر من zdepth رو بد بیرون دادی وگرنه احتیاجی به این کار نیست.

اون یکی هم که فرستادی فکر کنم channel lighting باشه . چون خودت گفته که zdepth تمام سیاهه هستش و نمیتونه این zdepth باشه. اگر هم zdepth بوده ولی نتونستی وصلش کنی من راه حلشو بهت تو combustion میگم.

اگر ممکنه یه ساعتی رو بگو تا بتونیم تو yahoo با هم مستقیم صحبت کنیم و مشکل رو بر طرف کنیم.

pixolator

Member
آقا حل شدش مشکل...خیلی ممنون از کمکت...بالاخره اون قدر توی Combustion سر و کله زدم که پیداش کردم..:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا