امین تری دی
Active Member
مرسی
دوست خوبم
دوست خوبم
S.H.R.M.K گفت:ا
saeed خسته نباشی برادر این ستاره ها مایا هستش؟خیلی خوب شده .
سعید جان من 6 روز پیش یک پیغام واسات فرستادمsaeed_22 گفت:سلامت باشی عزیزجون![]()
بله با مایا هستش
وبه صورت انیمیشنه
که من فقط چند تا عکس ازش گزاشتم
سرعتم پایینه اگه نه اپلودش میکردم
قشنگیش تو انیمیشن بیشتر نما داره![]()
موفق باشی
همیشه هر وقت کسی از کار ایراد میگیره من بیشتر تشویق میشمcs_mohsen گفت:عالی بید بچه ها
کار امین قشنگ شده ولی یک ذره حالت غیر طبیعی انگار استخوان نداره گرفته ولی در کل و نسبتا تمیز شده
کار لورد هم تااینجا خیلی خوبه البته ایرادهای ریزی هم داره تو مدلینگ ببینم متریال که این نیست ؟
کار سعید هم زیباست به خصوص حالت قرار گرفتن ستاره ها که خیلی قشنگه
![]()
موفق باشید
lord_3d_world گفت:سلام بچه ها
سعید جان این ستاره رو با چه ابزاری درست کردی؟ خوشکل شده .
اینم ادامه ی کار ماشین فراری .
رزولیشن رو آوردم پایین تا زودتر صفحه لود شه.
امیدوارم خوشتون بیاد.
خدمت دوست خوبمcorel گفت:با سلام
کار شما خوب هست، اما کاشکی کاملش می کردین و می ذاشتین.
دست کم یک مرحله مثلا مدلینگ کامل شده باشه.
می دونید خیلی از اشکالات هست که موقع تکمیل کار بروز می کنه. مثلا ما یه آدم رو با اندام جدا از هم طراحی می کنیم و بعد می بینیم که مثلا پاها یا دستها خیلی خوب شدن.
اما وقتی کل بدن رو می خوایم به هم متصل و جوش کاری کنیم، مشکلات جدیدی بروز می کنند.
نظیر این مشکلات زمانی پیش میاد که کار استخوان بندی تموم شده و می خوای فرآیند پوست دهی رو اجرا کنی.
اونوقت دیگه واویلاست!! کاراکتر قشنگی که ساختی، جلو چشم آدم مثل خمیر کش و قوس ور می داره.
و یه نمونه دیگه از مشکلات زمان نهایی شدن کار، برای خودم پیش اومد و اون این بود که ماشینی ساختم، اما وقتی می خواستم دراشو باز کنم، ادا اصول در میاوردن!! محور در رو هر چی جابجا می کردی و چرخش می دادی، کار بد از بدتر می شد.
corel گفت:با سلام
کار شما خوب هست، اما کاشکی کاملش می کردین و می ذاشتین.
دست کم یک مرحله مثلا مدلینگ کامل شده باشه.
می دونید خیلی از اشکالات هست که موقع تکمیل کار بروز می کنه. مثلا ما یه آدم رو با اندام جدا از هم طراحی می کنیم و بعد می بینیم که مثلا پاها یا دستها خیلی خوب شدن.
اما وقتی کل بدن رو می خوایم به هم متصل و جوش کاری کنیم، مشکلات جدیدی بروز می کنند.
نظیر این مشکلات زمانی پیش میاد که کار استخوان بندی تموم شده و می خوای فرآیند پوست دهی رو اجرا کنی.
اونوقت دیگه واویلاست!! کاراکتر قشنگی که ساختی، جلو چشم آدم مثل خمیر کش و قوس ور می داره.
و یه نمونه دیگه از مشکلات زمان نهایی شدن کار، برای خودم پیش اومد و اون این بود که ماشینی ساختم، اما وقتی می خواستم دراشو باز کنم، ادا اصول در میاوردن!! محور در رو هر چی جابجا می کردی و چرخش می دادی، کار بد از بدتر می شد.