نمونه اتوران mrt

HF2

Member
بهشت عزیز امشب برام اپ میکنی یا 1 وقت دیگه اگر امشب برام آپ می کنی من بیدار بمونم اگه نه ما بریم بخوابیم منتظ جوابتون هستم:green:

BEHESHT

Well-Known Member
بنده وقت نداشتم که سوال کردم:cry::sad:

اما خب بالاخره پیداش کردم امان از این ماژول های همراه 10 مگابایت شدش.:mad:

لینک مستقیم دانلود::cool:
کد:
[URL]http://BEHESHT.uuuq.com/Size/Need_MRT.rar[/URL]

HF2

Member
بهشت جان خیلی ممنون دارم دانلود می کنم . به امید روزی که بتوانم لطف شما را جبران کنم:rose:

:rose::rose::rose::rose::rose::rose:

Thank You

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
این عکسی که از اتوران mrt گذاشتید و خطایی که میده ، نشون دهنده اینه که با نرم افزار Director طراحی شده و نه با C++

BEHESHT

Well-Known Member
اول این که ++C نه و ++VC دوست عزیز :there:

می بخشید من وقت این رو ندارم که بشینم تمام مفسر های دنیا رو بشناسم احتیاج هم به این کار ندارم:cool:

شما به signature فایل exe بندازین بعد بگین که با ++VC طراحی نشده :mad:خوده MMB هم با 6++VC طراحی شده:wink:

بنابراین این اطلاعاتی که من دادم هیچ یک اشتباه نبوده:-?

موفق باشی آقا سامان عزیز:rose:

• Like
Reactions: HF2

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست من ، من که با شما دعوا ندارم.
فقط جهت اطلاع رسانی گفتم.
من معذرت میخوام ، اگه به شیوه ی بدی بیان کردم.

درسته MMB هم با ویژوال سی ++ نوشته شده.

ولی خب ، اگه بدونیم با کدووم نرم افزاری طراحی شده خیلی کمک میکنه تا بتونیم ازش الهام بگیریم.
سری قبل پک MRT با MMB طراحی شده بود ، ولی این سریشو که من بررسی کردم با Director بوده.

موفق و موید باشید.

HF2

Member
درسته با Director ساخته شده اموزششو ار کجا گیر بیارم

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
این فایل با Director MX 2004 نوشته شده .

تا به حال فایلهای اجرایی حاصل از Director رو بررسی نکرده بودم ، :lol: چقدر چرته !

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
[SaMaN];903440 گفت:
از چه لحاظ ؟
میشه بیشتر توضیح بدید ؟

از لحاظ ساختاری ، فایل های اجرایی ساخته شده با بیلدر رو با فایلهای ساخته شده با دایرکتور مقایسه کنید .
وقتی فایلهای دایرکتور رو داخل یک HexEditor باز میکنید بیشتر اطلاعات فایل کد نشده و به راحتی قابل مشاهده هستند ، از این رو راه رو برای نوشتن یک دیکامپایلر برای دایرکتور هموار تر میکنه .

جدیدترین ارسال ها

بالا