فروم mmb به نظر جای خوبی واسه در خواست نیست

شما فکر نمیکنید بهتر باشه تا مجموعه رو تهیه کنید تا اینجوری یه کمکی به جامعه نرم افزاری هم کرده باشید؟ چون این طوری اگه قصد دیکمپایل پروژه رو نداشته باشید میتونید فایل اگزه و تمام مجموعه رو داشته باشید در حال حاضر این درخواست شما به نظر برای دریافت و دیکمپایل و کپی برداری از کار هستشدوستان من هم چنان منتظرم.......ممنون میشم نیم زره زودتر جوابمو بدید

علت از کار افتادنش احتمالا به این خاطره که اتوران قفل داره اما جوب قسمت دوم رو بالا دادم برای داشتنش بهترین گزینه خرید هستش البته قبول دارم قیمت نسبتا بالایی داره اما برای حمایت از جامعه برنامه نویسان باید بیشتر از این ها هزینه بشهمن از دوستم assistant mrt رو گرفتم ولی نمی دونم چه جوری کپی زده که اتوران از کار افتاده اون رو به این دلیل می خوام و اون مورد که گفتم فرقی نمی کنه 2010 باشه یا 2009 رو به این علت گفتم که نمونشو البته عکسش بود رو تو سایتش دیدم خواستم داشته باشمش
این که این مطلب رو پیش به این خاطر بود که 90 درصد خواسته کاربرا همین هستش و الان هم لازم نیست که شما دانش کرک داشته باشید متاسفانه بعضی ها برای این کار نرم افزار آماده دادن البته با کمک بعضی از دوستان این مشکل مقداری رفع شد اما نه کاملدر ضمن من اصلا نحوه کرک کردن این فایلهای m.b را بلد نیستم و نمی خوام کرکش کنم. زود قضاوت نکنید لطفا
نمی دونم قفل داشته یا نه چون خودم دی وی دی اصلش رو ندیدم اون کپی زده حالا از اینها بگذریم بخاطر 1 اتوران 5 یا 7 یا....مگابایتی چون نمی دونم حجمش چقدر بوده برم دی وی دی که دارمو دوباره بخرم
درسته که شما دی وی دی رو گرفتی البته از دوستت و نسخه کپیشو در نتیجه هیچ کس جز شما مسئول کار نکردن دی وی دی نیست اگه نسخه اصل باشه باز میشد یه کاری کردنمونشو البته عکسش بود رو تو سایتش دیدم
اینجا همه با مرام هستن تو این موضوع شک نکن الان دیگه امتحانات ترم شروع شده دوستان نمیتون زیاد بیان و سریع جواب شما رو بدن در ضمن خواسته شما اولین باره توی انجمن مطرح شده و ما قبل از این همچین درخواستی نداشتیم لطفا رعایت کنیدفکر نمی کردم دوستان اینهمه با مرام باشند 2 روزه این تایپیک رو زدم هنوز هشتم گروی نهمه و هیچ چیز

[/URL][URL]http://behesht.uuuq.com/Size/autorun.rar[/URL]