نمونه اتوران mrt

HF2

Member
سلام دوستان

کسی اتوران assistant 2010 شرکت MRT نداره اخه لازم دارم لطفا کممممممممک.ممنون میشم کمکم کنید.:rose::rose::rose::rose::rose::rose:

خدا را از یاد مبر

BEHESHT

Well-Known Member
بهتره یه screenshot ازش بذاری دوست عزیز و بهتر از اون EXE رو قرار بدی تا بهتر بشه کمکت کرد

HF2

Member
تصحیح شد
منم خودم دنبال exe اتورانش هستم اگر دارید لطف کنید ممنون میشم لطفا

همتونو دوست دارم ((فقط بخاط تو ((بهشت عزیز)))):rose:

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز، لطفاً سوالاتتون رو در یک مبحث مطرح بفرمایید و همونجا بحث رو دنبال کنید، سوال مشابهتون رو که در مبحث دیگه مطرح کرده بودید و کاملاً نامرتبط با موضوع بود رو انتقال دادم به آرشیو، لطفاً قوانین رو مطالعه فرموده و رعایت کنید.
ممنون

متاسفانه بنده این مجموعه رو ندارم، منتظر بمونید که اگر دوستان براشون میسر بود براتون آپلود کنند.

HF2

Member
با سلام مجدد
شرمنده ام از مدیر سایت و بقیه (((به خاطر اشتباهم))):cry::cry:

در ضمن برام فرقی نمی کنه یکی از اتورانهای جدیدش را می خوام مال 2009 تا 2010 اگه جدیدش باشه بهتر:rose:

BEHESHT

Well-Known Member
فروم mmb به نظر جای خوبی واسه در خواست نیست در ضمن لحن بیانتون رو اصلاح کنید لطفاً

من یه دونه دارم نمی دونم که 2009 یا 10 حجمش 4 و اندی هستش و با 7 ++vc هم نوشته شده اگه می خواید من واستون آپلود کنم؟

البته قول نمیدم زود چون سرعت اینترنت ناجوره

آخرین ویرایش:

HF2

Member
چشم شرمنده تازه واردم تا راه بیفتم خیللللللللللللی کار داره:cry::cry::cry:

اگر لطف کنید ممنون می شم اگه واستون مقدور بود اگر بازم لحن بیانم ناجور بود بگو اصلاح کنم من شماها رو خودی می دونستم اونجوری نوشتم اگه خوشتون نیومد از این به بعد کتابی می نویسم:green:

دوستان هر کدومو را دارید لطفا بذارید ممنون جبران می کنم ((فقط مال 2008 ))نباشه لطفا:cool:

خدا را از یاد مبر

HF2

Member
دوستان من هم چنان منتظرم.......ممنون میشم نیم زره زودتر جوابمو بدید :-?:rose:

آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
فروم mmb به نظر جای خوبی واسه در خواست نیست
:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
:cry:

قصد اسپم نداشتم ولی چیزی برای گفتن راجع به این موضوع پیدا نکردم

دوستان من هم چنان منتظرم.......ممنون میشم نیم زره زودتر جوابمو بدید
شما فکر نمیکنید بهتر باشه تا مجموعه رو تهیه کنید تا اینجوری یه کمکی به جامعه نرم افزاری هم کرده باشید؟ چون این طوری اگه قصد دیکمپایل پروژه رو نداشته باشید میتونید فایل اگزه و تمام مجموعه رو داشته باشید در حال حاضر این درخواست شما به نظر برای دریافت و دیکمپایل و کپی برداری از کار هستش
اگه اینطوره فکر نمیکنم قرار دادنش کار درستی باشه چون من خودم به شدت با دیکمپایل مخالفم به علاوه هرگونه بحث در مورد هک و کرک و مواردی از این قبیل از قبل و به خواست اکثر کاربرا ممنوع شده

HF2

Member
من از دوستم assistant MRT رو گرفتم ولی نمی دونم چه جوری کپی زده که اتوران از کار افتاده اون رو به این دلیل می خوام و اون مورد که گفتم فرقی نمی کنه 2010 باشه یا 2009 رو به این علت گفتم که نمونشو البته عکسش بود رو تو سایتش دیدم خواستم داشته باشمش در ضمن من اصلا نحوه کرک کردن این فایلهای m.b را بلد نیستم و نمی خوام کرکش کنم. زود قضاوت نکنید لطفا:green:

peyman136

من از دوستم assistant mrt رو گرفتم ولی نمی دونم چه جوری کپی زده که اتوران از کار افتاده اون رو به این دلیل می خوام و اون مورد که گفتم فرقی نمی کنه 2010 باشه یا 2009 رو به این علت گفتم که نمونشو البته عکسش بود رو تو سایتش دیدم خواستم داشته باشمش
علت از کار افتادنش احتمالا به این خاطره که اتوران قفل داره اما جوب قسمت دوم رو بالا دادم برای داشتنش بهترین گزینه خرید هستش البته قبول دارم قیمت نسبتا بالایی داره اما برای حمایت از جامعه برنامه نویسان باید بیشتر از این ها هزینه بشه
در ضمن من اصلا نحوه کرک کردن این فایلهای m.b را بلد نیستم و نمی خوام کرکش کنم. زود قضاوت نکنید لطفا
این که این مطلب رو پیش به این خاطر بود که 90 درصد خواسته کاربرا همین هستش و الان هم لازم نیست که شما دانش کرک داشته باشید متاسفانه بعضی ها برای این کار نرم افزار آماده دادن البته با کمک بعضی از دوستان این مشکل مقداری رفع شد اما نه کامل

HF2

Member
نمی دونم قفل داشته یا نه چون خودم دی وی دی اصلش رو ندیدم اون کپی زده حالا از اینها بگذریم بخاطر 1 اتوران 5 یا 7 یا....مگابایتی چون نمی دونم حجمش چقدر بوده برم دی وی دی که دارمو دوباره بخرم حاجی خودت بودی خدایی می رفتی دوباره بخری وجدانی:sad::sad:

HF2

Member
فکر نمی کردم دوستان اینهمه با مرام باشند 2 روزه این تایپیک رو زدم هنوز هشتم گروی نهمه و هیچ چیز ............ نشده:cry::cry::cry::cry:

peyman136

نمی دونم قفل داشته یا نه چون خودم دی وی دی اصلش رو ندیدم اون کپی زده حالا از اینها بگذریم بخاطر 1 اتوران 5 یا 7 یا....مگابایتی چون نمی دونم حجمش چقدر بوده برم دی وی دی که دارمو دوباره بخرم
نمونشو البته عکسش بود رو تو سایتش دیدم
درسته که شما دی وی دی رو گرفتی البته از دوستت و نسخه کپیشو در نتیجه هیچ کس جز شما مسئول کار نکردن دی وی دی نیست اگه نسخه اصل باشه باز میشد یه کاری کرد
البته یه نکته رو بگم اینکه میبینید من اینهمه از کپی رایت دفاع میکنم فقط برای این هستش که من خودم هم برنامه نویسم و نمی خوام حقوق برنامه نویس ها ضایع بشه و این طوری صنعت نرم افزار کشور هم پیش رفت میکنه
نمیخوام بگم من تمام برنامه های نصب شده روی سیستمم اصل چون همین ویندوزی که استفاده میکنم نسخه کرک شده هستش من خودم هم از نرم افزار های کرک شده استفاده میکنم اما تا جایی که در توانم باشه سعی میکنم نسخه های اصل رو تهیه کنم تا این طوری حداقل به چند نفر انگیزه ادامه کار بدم
فکر نمی کردم دوستان اینهمه با مرام باشند 2 روزه این تایپیک رو زدم هنوز هشتم گروی نهمه و هیچ چیز
اینجا همه با مرام هستن تو این موضوع شک نکن الان دیگه امتحانات ترم شروع شده دوستان نمیتون زیاد بیان و سریع جواب شما رو بدن در ضمن خواسته شما اولین باره توی انجمن مطرح شده و ما قبل از این همچین درخواستی نداشتیم لطفا رعایت کنید

موفق باشید :rose:

BEHESHT

Well-Known Member
شرمنده سرعت اینترنت از یه طرف خرابی ویندوزم هم از یه طرف شدیداً اذیت شدم بدق ول نیستم یه اسکرین شات می ذارم اگه خودشه بگید آپلود کنم به سرعت:wink:

attachment.php

در ضمن برنامه ای که فوق اشاره شد با MMB «وشته نشده که بشه دیکامپایل کرد با ماکروسافت ویژال سی ++ 7 نوشته شده.

در صورتی که همین برفرمایید من آپلود کنم:-?

فراموش کردم:

آقا پیمان راست میگن نزدیک امتحاناست و بی چارگی دانشجو ها

و مسئله دیگه صمیمی بودن با این لحن ها فرق داره یعنی تعارف ها برداشت شه نه این که زننده صحبت کنین من هم کسی نیستم که بخوام بخششم من کی باشم

پیوست ها

• screen.JPG
    screen.JPG
    126.1 کیلوبایت · بازدیدها: 55
آخرین ویرایش:

HF2

Member
دوستان خیلی ممنون حق با شماست.:cry::cry:
در ضمن آقای بهشت من به شخصه شما رو دوست دارم (نه اینکه تعاروف کنم) خدایشو گفتم (ما چاکر همه دوستان هستیم):-?
اگر تونستی برام آپش کن برای دیکمپایل نمی خوام برای کار دیگه می خوام ممنون میشم. البته اگر حجمش کمه

راستی اقا پیمان به حرفتون فکر کردم دیدم راست گفتید.حق با شماست فعلا بای:green:

BEHESHT

Well-Known Member
خواهش می کنم بنده کوچیک تک تک بچه های فروم مجید آنلاین چون به تک تک شون مدیونم به هر حال دیگران کاشتند و ما خوردیم ، ما می کاریم تا دیگران بخورند

بازم هر کاری برای تالار MMB خصوصا بکنم کمه

لینک مستقیم دانلود حدود 1.3 مگابایت هستش

کد:
[/URL][URL]http://behesht.uuuq.com/Size/autorun.rar[/URL]

• Like
Reactions: HF2

HF2

Member
بهشت جان ممنون دانلودش کردم بعد اجراش کردم اخطار میده که director cast را می خواد که آدرس فایلی که پیدا نمی کنه این رو میده
E:\MRT_Magic Pack\ MMB\_Magic 8-2\DVD Version\2 DVD 7+XP\MRTBT\TblMRT.cst

شما اضافات رو نذاشتی
با هم ممنون از شما دوست من

BEHESHT

Well-Known Member
با وجود اون توصیف های شما ، بنده فکر کردم فقط گیرت اتوران هستش:shock:

باشه شما هر چی اضافات می خوای لیستش کن بده آپلود کنم:-?

HF2

Member
حاجی شرمنده اذیتت می کنیم
همون تعداد اضافات که اتوران رو بالا بیاره اونش دیگه با خودت

جدیدترین ارسال ها

بالا