بی بی کد نما

farzanmir

New Member
سلام استاد خوبم عارف عزیز ودوست داشتنی.من عاشق کاراتم.درختاوخیابان همسایگی.تنظیم زاویه دوربین مدلینگ همه وهمه عالی شده.عارف جان من با خودت اموزشارو شروع کردم وهمیشه مزاحمت بودم میخواستم تنظیمات وشیدر سازی متریال هارو وتنظیمات نور واینکه چه نورهایی استفاده کردی و اگه موردی نیست برام کامل شرح بدی وبفرستی.اینم ایمیلم هست[email protected].امیدوارم سلامت وموفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.تنظیم نورش خیلی معمولی هست.با یه HDRI پیتر گدری که به vray light دادم.
شیدرها همشون یه ذره رنگ رفلکت رو طوسی کردم و با گلاسی بازی کردم.خیلی ساده کار کردم.

N.Abedi

Well-Known Member
آقا عالی شده :rose: یه سوال... شما مثلاً درب پارکینگ رو که طراحی می کنید بعد کارفرما میره طبق همون میسازه یا به صورت نمایدین فقط یه درب قرار میدی بعد دیگه به سلیقه خودش نوع درب رو انتخاب می کنه؟ یعنی تو کارایی که سرشون به تنشون می ارزه وظیفه ی طراحه که درب ها رو هم طراحی خاص کنه؟ ممنون :wink:

farzanmir

New Member
سلام عارف جان 2تا درخت کنار کادر که پوستش معلومه مال کدوم ارک مدله.ماشین ها مال کدوم شرکته؟بقیه درخت ها هم بگو لطفا.درباره متریال اسفالت لطفا کامل بفرمایید چطور درست شده.با تشکر از استاد عارف

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
می شه فایلش رو برای منم بفرستی؟[email protected]
سلام متاسفانه فایل برای شرکت هست و نمی تونم.

آقا عالی شده یه سوال... شما مثلاً درب پارکینگ رو که طراحی می کنید بعد کارفرما میره طبق همون میسازه یا به صورت نمایدین فقط یه درب قرار میدی بعد دیگه به سلیقه خودش نوع درب رو انتخاب می کنه؟ یعنی تو کارایی که سرشون به تنشون می ارزه وظیفه ی طراحه که درب ها رو هم طراحی خاص کنه؟ ممنون
سلام تا حد ممکن سعی میشه موجود توی بازار رو ببینیم اما بیشتر اوقات میسازن عین درب رو.ما هم بهشون دیتیل میدیم.

سلام عارف جان 2تا درخت کنار کادر که پوستش معلومه مال کدوم ارک مدله.ماشین ها مال کدوم شرکته؟بقیه درخت ها هم بگو لطفا.درباره متریال اسفالت لطفا کامل بفرمایید چطور درست شده.با تشکر از استاد عارف
درخت ها مال آرچ مدل 106 و 117 هست. ماشین ها مال vis people car vol 1 هست. آسفالت هم توی لینک مسابقه هست.

[h=3]مسابقه نور پردازی Exterior[/h]

جدیدترین ارسال ها

بالا