بی بی کد نما

rabin_x22

New Member
آپدیت
سلام، یه نما زدم البته به چشم تمرین ببینین!!!! بیشترم رو رندر دقت کنین،
خوشحال میشم نظراتونو بدونم:rose:

مدلینگ: راینو
رندر: وی ری
photoshop _ magic bullet

پیوست ها

• eslah psd.jpg
    eslah psd.jpg
    685.4 کیلوبایت · بازدیدها: 91
  • nama 22.jpg
    nama 22.jpg
    513.8 کیلوبایت · بازدیدها: 52
آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
رندر خوبی گرفتی فقط به یه کم پست پرو نیاز داره

درختا مال آرک مدل هستند؟ اگه هستند چندن؟

madmaster_3d

Well-Known Member
کاره قشنگی شده ولی اگر از وری سان استفاده کردی شدت نور پاینن هستش. تنظیامات نور و دوربین رو برات میزارم یک تست هم با این تنظیمات بزن نتیجش رو بزار ببینیم.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خیلی خوبی شده.می دونی چرا میگم؟؟ تنها دلیلش تاریکی بیش از حد کار هست.از روشن کردن کار ترسیدی.
تنها دلیلی که این کارو پست کردم اینه که بتونم منظورمو برات بگم
موقع پست پرو متوجه شدم رنگ ها رو خیلی خوب مدیریت کردی
اینو میشه توی رابطه سفید با آجر به سبز مدل ها دید.
آسمونت اصلا خوب نبود
ایشاله هاردم برگرده این آموزش ویلاها رو برات بفرستم دستت میاد منظورم از روشنی تاریکی و پست چی هست.
مدلسازی رو خوب در آوردی.راینو باید جالب باشه.
طراحی کار خیلی قشنگ شده.قوس ها خیلی خوب در اومده.
فقط سنگ سیاهه زیاد به مزاجم خوش نیومد.
آجر هم اینجوری توی تراس اجرا نمیشه.
موفق باشی

پیوست ها

• Rubin-x-22.jpg
    Rubin-x-22.jpg
    208.5 کیلوبایت · بازدیدها: 43

maxpin206

Well-Known Member
خسته نباشید
طرح بسیار جالبه
نظر تون اینه به رندر توجه بشه ولی متریال ها رابطه مستقیمی با رندر نهایت دارن
محصول رندر تصویر ودر صورت نبود اندازه و عدم هماهنگی تناسب پرسوناژ با نما در نتیجه ایجاد ابهام بصری در مخاطب
به طور مثال ارتفاع درختان 12متر و جانپناه بیش از 2 متر است و مشکلات دیگه دوستان و استاد بزرگ aref اشاره کردن

madmaster_3d

Well-Known Member
جانپناه دیگه چی چیه!؟ دوباره از این لغت ها ساخته اقای الهام؟!

rabin_x22

New Member
خسته نباشید
طرح بسیار جالبه
نظر تون اینه به رندر توجه بشه ولی متریال ها رابطه مستقیمی با رندر نهایت دارن
محصول رندر تصویر ودر صورت نبود اندازه و عدم هماهنگی تناسب پرسوناژ با نما در نتیجه ایجاد ابهام بصری در مخاطب
به طور مثال ارتفاع درختان 12متر و جانپناه بیش از 2 متر است و مشکلات دیگه دوستان و استاد بزرگ aref اشاره کردن
حق با شماست به خاطر در آوردن قوس ارتفاع جان پناه زیاد شد، از دقتت خیلی خوشم اومد ممنون:rose:

rabin_x22

New Member
کاره قشنگی شده ولی اگر از وری سان استفاده کردی شدت نور پاینن هستش. تنظیامات نور و دوربین رو برات میزارم یک تست هم با این تنظیمات بزن نتیجش رو بزار ببینیم.

مرسی از تنظیماتی که گذاشتی، یه رندر گرفتم یه کمم پست کردم:wink:
کلا بچه ها با کار روشن تر موافقن فک کنم

سلام مرسی از دعوتت
در واقع طراح موظف طرحی رو ارائه بده که به دهن هر کسی خطور نکنه
استفاده از اشکال هندسی منحنی صرفا به معنای زیبایی نیست در کنار زیبایی کار داره کانسپت و مفهوم باشه
نوآوری وایده های جدید و متفاوت باید معرف طرحت باشه
پرسوناژ رو هم رعایت کن

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد
ببین دومی فقط روشنیش خوب شده.
شیدرهای خام هستن.منظورم میدونی چیه؟ ببین هر تکسچر و متریالی باید یه پرده کم هم شده رفلکت داشته باشه.بصورت گلاسی خیلی ملایم.اگه همه متریال ها رفلکت خیلی ملو ملایم داشته باشن یهو میبینی کار کنده میشه
هارمونی رنگت خوب نشده
آسمون بنفش شده.از پنجره بیرون رو نگاه کن.آیا آسمون با این نور اینجوری هست؟؟؟ از فیزیکال اسکای استفاده بکن
ببین ابرهات خوب نیست.میدونی چرا؟ تو داری از پائین نگاه میکنی در صورتی که این براش های فتوشاپ طوری طراحی شده که برای دید انسان معمولی هست.پس تناقص توی پرسپکتیو بوجود میاد
ٱجرهات خیلی درشت شده.ببین برای اینکه اندازه اجر دستت بیاد به باکس 20 در 5 سانتی درست بکن.با یوی ور برو تا به این اندازه برسی
برای پنجره هات قاب تعریف بکن به رنگ آجر
زیر تراس هم گفتم اینجوری آجر اجرا نمیشه
سعی کنی طوری رندر بگیری خیابون هم دیده بشه یه آسفالت خیس میچسبه.( تو آموزش ویلا یاد دادم. بزودی خواهی دید! )
درختها خیلی مصنوعی تو ویو اومدن. اگه واقعی کار کنی بهتر هست.یعنی یه خیابون یه پیاده رو یه فضای سبز یه درخت توش.
موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
خواهش می کم. خیلی قشنگ تر شد. من که نمی فهمم جانپناه چیه!! جایی که شما پناه می گیری؟! یعنی منظورش ایوان ( تراس ) بوده؟! جلل خالق!! بابا بگید ایوان. فارسیش هم هست خوب !!!

maxpin206

Well-Known Member
جان پناه یا(Parapets)
از سقف تمام شده یا همان پشت بام دور تا دور را با دیواری برای حفاظت از جان وناموس خود می کشند تا شما از پشت بام پایین نیوفتید:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا