مشکلای کارتو عارف گفتدسته گلت درد نکنه عارف جان
مثله همیشه خوب و سازنده
ولی نسبت به قبل پیشرفت داشتم خدائیش
اینم لینک دانلود 206 http://www.mah3d.com/DownLoad/car1.zip
پسورد : www.mah3d.com
تو پست بعدی تنظیمات رندر رو هم میزنم.ممنون عزیز
اگه لطف کنین نحوه رندر وایر فریم رو بهم یاد بدین ممنون میشم
خیلی خوب بود.فقط من تا الان تنظیمات ثابت استفاده نکردم نمیشه گفت اینا ثابتن درسته؟مثلا تصویر 640*480 سابدیوایز 650 با کیفیت خوب مناسبه ولی1280*960 سابدیو 1000 مناسبه که min ,max به -5و-1 تغییر میکنه که این تغیییراتو من تو قسمتهای دیگه هم انجام میدم مثلا sam sizeبه 0.017 میرسه که عددای درست کار هم تیم رندرو خیلی کم میکنه البته عارف جان شما استاد مایی من نظر شخصیمو گفتم اگه اشتباه گفتم اصلاحش کن دوست خوبم.با فرشید موافقم ولی تنظیمات مشکل کلی اساسی داره
اولین مشکل اینجاست الان چندروز دیگه مکس 2012 میاد اونوقت مکس 2009 با vray sp2 که کلی باگ داره!!!!
اولین کاری باید باید باید بکنی مکس 2011 نصب کنی و وی ری نسخه 2
بعد بری راغش.
Iraddiance map رو روی Medium بزارین.
بعد از روی Medium بزارین روی Custom.
حالا عددها رو دستی می شه دست زد.
Min Rate = -5 Max Rate = -3
HSph Subdivs = 30
Interp samples= 25
برای Light Catch هم این پارامترها
Sample Size = 0.005
Scale = Screen
Number Of Pass = 8
Subdivs = 600
این گزینه همیشه بالای 4 باشه.در حقیقت اگه Cpu 4 هسته ای دارین روی 4 و اگه 32 هسته ای روی 32.این گزینه به تعداد Cpu ها تو محاسبات تاثیر چشمگیر میزاره.
Reconstruction parameters
Pre-filter = 150
تیک Glossines رو بزنین.تا باعث بشه که محاسبات نور پردازی توی متریالهایی که با Glossines مات شدن تاثیر بزاره
برای Adaptive DMC
min 1
max 100
noise trh= 0.01
فیلتر هم فقط Catmul-romبزار.
اگه مدل خوبی نداشته باشی نمیتونی درست unwrap کنی
اگه درست آنورپ نکنی نمیتونی تکسچر مناسب برای کارت بسازی
در مورد سابدیویژن لایت کشخیلی خوب بود.فقط من تا الان تنظیمات ثابت استفاده نکردم نمیشه گفت اینا ثابتن درسته؟مثلا تصویر 640*480 سابدیوایز 650 با کیفیت خوب مناسبه ولی1280*960 سابدیو 1000 مناسبه که min ,max به -5و-1 تغییر میکنه که این تغیییراتو من تو قسمتهای دیگه هم انجام میدم مثلا sam sizeبه 0.017 میرسه که عددای درست کار هم تیم رندرو خیلی کم میکنه البته عارف جان شما استاد مایی من نظر شخصیمو گفتم اگه اشتباه گفتم اصلاحش کن دوست خوبم.
راجع به این دو بند توضیح بیشتری میدین؟