بی بی کد نما مسکونی

max vray

کاربر VIP
با سلام
این کار اخرم هستش امیدوارم خوشتون بیاد
3ds max/vray/ps/mb

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    295.8 کیلوبایت · بازدیدها: 110
  • 8.jpg
    8.jpg
    311.5 کیلوبایت · بازدیدها: 94
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
اون ماشین رو سریع حذف کن که خیلی کارت رو خراب کرده. خود کار خیلی خوبه. کاش شدت نور رو هم بیشتر کنی روشن تر شه کار. البته با همون وری سان. تکسچرش هم می تونه بهتر باشه. در کل زحمت کشیدی.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟ طراحیش با خودت بوده؟ جالب شده. اما رنگ بندیش رو زیاد دوست ندارم.
توی پست برگ های درخت و سبزها خوب شده مخصوصا دومی هست.افکت نور لایه برگ ها خیلی خوب شده.اما رنگ آسمونش خوب نشده.گل هایی که جلو دوربین هست سبز تاریکی شده.یه خورده جون دار تر بشه
رفکلت شیشه ها خوب شده.اما Screen off خوب نشده.یعنی رفلکتی که توی پنجره افتاده خوب نشده.
تایل بندیهاشو برای اینکه اینجوری نشه مثلا 3.2 ارتفاع ساختمون هست توهم یو وی رو 3.2 یا مضربی از این بزار که مچ بشه.
در کل کار خوبی شده.اما رنگ بندی هاشو اصلا دوست ندارم.البته یه چیزی هست به نام سلیقه رنگی که واسه هر کسی متفاوت هست.یه خورده داغ کار می کنی . از اون ور کارای من از نظر من خوبه اما بقیه میگن زیادی رنگی هست.سلیقه هست و نمیشه کاریش کرد.موفق باشی

maxpin206

Well-Known Member
سلام محمد جان خسته نباشی
کار پسندیده یه ولی یه نقدی که میشه داشت رو طرحه البته شایدم کارفرما این طوری دوست داشته باشه ولی فکر نکنم هیچ کارفرمایی از یک کارنو بدش بیاد و 100 البته از متریال های جدید
به نظر من این نما نیاز به یک متریال نو داره و اگه این حفره ها تو قسمت تاج حذف بشه فکر کنم قشنگ تر بشه
موفق باشی

sallarmelli

Active Member
" آنچه از علم بهتر است تجربه است "

این رو بر اساس تجربه ام می گم

تجربه این نوع متریال رو به خصوص اون سنگ های نارنجی رو توی نما داشتم کاش دوربین خوبی داشتم می رفتم ازش عکس می گرفتم برات می گذاشتم خصوصا موقع غروب دیگه بدتر ،

اگه کار خودت باشه حاضری با پول خودت این نما رو عوض کنی نمیدونم شاید هم خوب بشه آخه اونجا ساری هست و اینجا کرمان و مطمئنن آفتابشون با هم فرق می کنه ولی نه به اون حد

به نظرم رنگش بد می شه اگه امکانش هست حتما عوضش کن

تا جایی که ممکنه از نارنجی دوری کن

این یه پیشنهاد دوستانه بود.

ناراحت که نمی شی این قدر صریح صحبت می کنم آخه این عادتم

ببخش دوست خوبم

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام.خوبی؟ طراحیش با خودت بوده؟ جالب شده. اما رنگ بندیش رو زیاد دوست ندارم.
توی پست برگ های درخت و سبزها خوب شده مخصوصا دومی هست.افکت نور لایه برگ ها خیلی خوب شده.اما رنگ آسمونش خوب نشده.گل هایی که جلو دوربین هست سبز تاریکی شده.یه خورده جون دار تر بشه
رفکلت شیشه ها خوب شده.اما Screen off خوب نشده.یعنی رفلکتی که توی پنجره افتاده خوب نشده.
تایل بندیهاشو برای اینکه اینجوری نشه مثلا 3.2 ارتفاع ساختمون هست توهم یو وی رو 3.2 یا مضربی از این بزار که مچ بشه.
در کل کار خوبی شده.اما رنگ بندی هاشو اصلا دوست ندارم.البته یه چیزی هست به نام سلیقه رنگی که واسه هر کسی متفاوت هست.یه خورده داغ کار می کنی . از اون ور کارای من از نظر من خوبه اما بقیه میگن زیادی رنگی هست.سلیقه هست و نمیشه کاریش کرد.موفق باشی
سلام عارف جان نه طراحی من نبوده و همه حرفات قبول دارم مرسی بابت راهنماییات:rose:
سلام محمد جان خسته نباشی
کار پسندیده یه ولی یه نقدی که میشه داشت رو طرحه البته شایدم کارفرما این طوری دوست داشته باشه ولی فکر نکنم هیچ کارفرمایی از یک کارنو بدش بیاد و 100 البته از متریال های جدید
به نظر من این نما نیاز به یک متریال نو داره و اگه این حفره ها تو قسمت تاج حذف بشه فکر کنم قشنگ تر بشه
موفق باشی
سلام داوود جان طراحیش با من نبوده اما این طرح هنوز قطعی نشده:wink:
ممنون:rose:
" آنچه از علم بهتر است تجربه است "

این رو بر اساس تجربه ام می گم

تجربه این نوع متریال رو به خصوص اون سنگ های نارنجی رو توی نما داشتم کاش دوربین خوبی داشتم می رفتم ازش عکس می گرفتم برات می گذاشتم خصوصا موقع غروب دیگه بدتر ،

اگه کار خودت باشه حاضری با پول خودت این نما رو عوض کنی نمیدونم شاید هم خوب بشه آخه اونجا ساری هست و اینجا کرمان و مطمئنن آفتابشون با هم فرق می کنه ولی نه به اون حد

به نظرم رنگش بد می شه اگه امکانش هست حتما عوضش کن

تا جایی که ممکنه از نارنجی دوری کن

این یه پیشنهاد دوستانه بود.

ناراحت که نمی شی این قدر صریح صحبت می کنم آخه این عادتم

ببخش دوست خوبم
مرسی سالار جان اره با نظرت موافق یکم تنالیته متریال ا زیاد به هم نزدیک باید ادیت بشه.
ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا