بی بی کد نمای پیله

seous

Well-Known Member
نمای پیله ..... ویرایش شد

درود فراوان بر همه اساتید ... 3d max 2012 - vray 2 .003
بازم همون نما ،همونجور که توی عنوان مشخصه اینقد روی این نما پیله میکنم تا به رئال شدن نزدیک بشه ...
اگه کسی بلده در مورد نور لیزر تابیده شده به ساختمون در نمای شب راهنماییم کنه ... :cool:

نمای شب اصلاح و اضافه شد

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 56
  • c3.jpg
    c3.jpg
    311.1 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • night.RGB_color.jpg
    night.RGB_color.jpg
    331.5 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام سئوس جون. ببین برای اینکه کارت رئال باشه به چندتا چیز نیاز داری. یکی اینکه از v-ray sun استفاده کنی. دوم اینکه به جای اینکه از متریال مکس استفاده کنی از تکسچر استفاده کنی. حالا با تکسچر مورد نظرت رو باید بگردی پیدا کنی . یا اینکه از این بسته های تکسچر که تو سایت ها برای دانلود یا فروش گزاشتن استفاده کنی. و این سایت هم یک سری بزن یک سری آموزش در مورد معماری داره که فن خودت هستش. این ها رو ببینی فکر کنم کلی پیشرفت کنی. . راستی نمای شب قشنگ شده . archdownload.com

seous

Well-Known Member
سلام سئوس جون. ببین برای اینکه کارت رئال باشه به چندتا چیز نیاز داری. یکی اینکه از v-ray sun استفاده کنی. دوم اینکه به جای اینکه از متریال مکس استفاده کنی از تکسچر استفاده کنی. حالا با تکسچر مورد نظرت رو باید بگردی پیدا کنی . یا اینکه از این بسته های تکسچر که تو سایت ها برای دانلود یا فروش گزاشتن استفاده کنی. و این سایت هم یک سری بزن یک سری آموزش در مورد معماری داره که فن خودت هستش. این ها رو ببینی فکر کنم کلی پیشرفت کنی. . راستی نمای شب قشنگ شده . archdownload.com
با سپاس از شما دوست خوب و گل خودم... منم از vray sun استفاده کردم ... فقط فکر کنم بهتره از آسمون هوشمند vray sun استفاده نکنم و hdri بذارم:rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
درود فراوان بر همه اساتید ...
بازم همون نما ،همونجور که توی عنوان مشخصه اینقد روی این نما پیله میکنم تا به رئال شدن نزدیک بشه ...
اگه کسی بلده در مورد نور لیزر تابیده شده به ساختمون در نمای شب راهنماییم کنه ... :cool:

دوست عزیز اطلاعات کامل کارتون کجاست؟؟!!! پست اول رو ویرایش کنید اطلاعات کارتون رو اضافه کنید

آخرین ویرایش:

seous

Well-Known Member
کسی بلد نیست در مورد نور پاور ال ای دی یا نور لیزر توی نما راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////

seous

Well-Known Member
این دیگه چه نوریه؟
همه جور نور شنیده بودیم ....................ولی این جور نور ندیده بودیم. (شعر گفتم):lol:
سالار جان همون نور LED هستش ولی از نوع قدرتمندش:green: نورش شباهتای کمی به لیزر داره و حتی توی لامپ ماشین هم استفاده میشه با شکل های متفاوت

sallarmelli

Active Member
می گم نمی تونی با استفاده از نور های ies مکس درش بیاری فکر کنم با اون درش میارن.

پیوست ها

• images.jpg
    images.jpg
    2.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا