بی بی کد نمای ساختمان مسکونی

KHURSHID

کاربر فعال
سلام
این طرح توی اصفهان کار شده
طراحی نما با خودم بوده خوشحال میشم اگه دوستان راجع به طرح هم نظر بدن.
3dsmax2012 photoshop

پیوست ها

• 03 a.jpg
    03 a.jpg
    211.1 کیلوبایت · بازدیدها: 76
  • 03.jpg
    03.jpg
    189 کیلوبایت · بازدیدها: 110
  • 04.jpg
    04.jpg
    210.5 کیلوبایت · بازدیدها: 104
  • 04d.jpg
    04d.jpg
    251.9 کیلوبایت · بازدیدها: 89

madmaster_3d

Well-Known Member
کاره قشنگی شده و تا واقعی شدن کار داره
آسمون چرا ابر نداره؟
از نظر طراحی هم والا بچه ها کلا کار میزان تو همین مایه ها میزنه . حالا من نمی تونم نظر تخصصی بدم.

KHURSHID

کاربر فعال
سلام خوبی
مرسی تا واقعی شدن چقد کار داره؟؟؟؟؟؟
آسمون از hdri گذاشتم ابر داره ولی تو رندر نیوفتاده نور پردازی از تکنیک IBL اسستفاده کردم و یک نور vray sun .........

maxpin206

Well-Known Member
سلام
طراحی به نسبت خوبیه پر دیتیله نماتون
شما تو قسمت متریال ها کمی ضعیف عمل می کنید به خصوص قسمت رفلکت ها
نور سان رو کمی مایل قرار بدید تا سایه ها بیفته رو نما
ساختمان های کناری هم برای واقعی شدن کار تاثیر میگذارند

سلام.خسته نباشید.
مدلینگ خیلی خوبه.
می خواستم بدونم از قصد می خواستید کارتون غیر واقعی باشه؟
در ضمن اون ماشین سمت چپ عکس ، دفورمه شده. البته فکر کنم ایراد از انتخاب نوع لنز دوربین باشه. اگه می تونی با لنزهای دیگه هم یه تست بزن.

موفق باشی...

Meiti

Member
سلام
کار قشنگیه یه چند تا نکته رو من دیدم عرض میکنم خدمتتون
اول اینکه دوربینتون خیلی بد قرار داده شده
یعنی به نظرتون یه آدم میخواد ساختمون ببینه باید دراز بکشه کف خیابون؟ دوربین رو سعی کنید جوری قرار بدید که بشه تشبیهش کرد به چشم انسان
ساختمانهای همسایه 2 تاش یه ساختمونه که تو واقعیت اینجوری نیست
آسمون ابر نداره اما توی رفلکس میبینیم که ابر ها دیده میشه که زیاد با واقعیت سازگاز نیست
سمند سفیدی که استفاده کردید وسط خیابون پارک شده باید ببریتش کنار خیابون و اگه میخواید حالت در حرکت بودن رو نشون بدید باید یه افکت با فتوشاپ یا افتر افکت میذاشتید که مشخص شه
آسفالت خیابون اصلا جالب در نیومده
بین ساختمون همسایه سمت راست(از دید من) با ساختمون اصلی یه فاصله جزئی میبینم که نباید اینجوری باشه اما بالای ساختمون یا همون جان پناهش درسته

KHURSHID

کاربر فعال
maxpin206 : سلام خوبی ؟ رفلکت باید چطوری باشه من رفلکت دادم و اینکه رفلکت درختا توی شیشه افتاده.

پورمطهری : سلام دوست عزیز . ممنونم . نخیر نمی خواستم غیر طبیعی بشه بر عکس تمام تلاشمو کردم که رئال بشه.

meti : سلام ممنونم دوست من . ببینید دوست عزیز پرسپکتیو معماری به سه دید تقسیم میشه دید پرنده دید ناظر دید مورچه........... اینا سلیقه ایه ...... آسمون هم که به نظر شما نمیشه یه جای آسمون ابر باشه یه جا نباشه؟ بازم ممنون

دوستان اگه قابل میدونن راجع به طراحی هم نظر بدن.........

آخرین ویرایش:

Meiti

Member
آره عزیزم دید مورچه هم داریم اما چیزی که واقعیته دید ناظر
میشه یه جا ابر باشه یه جا نباشه اما اگه من بودم از environment استفاده میکردم
به هرحال عزیزم نظر میدیم فقط تا با نظر دیگران آشنا شیم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوب و متفاوتی هست.آفرین.خیلی حس پائیز رو خوب منتقل کرد کارت.
فاز طراحی معماری خوب شده. به لحاظ تکنیکی به نظرم یه خورده جای کار داره
اولین مشکل پست پرو افراطی هست.این اتفاق برای خود من وقتی اتفاق افتاده بود تازه با کار با این نرم افزارها رو یاد گرفته بودم. یه جورایی برام جذاب بود.اما بعد از مدتی فهمیدم بهتر رئال کار کنیم تا شدید اینجوری
ابعاد سایز اجرها فکر کنم نا میزون باشه.به نظر طبیعی نمیاد.خیلی بزرگه
بک گراند خوب نشده.میدونی چرا؟ خیلی کم پیش میاد توی فضای شهری توی رفکلت شیشه طبقه اول آسمون ابری دیده بشه.! این ها تناقض هست که به محض دیده شدن لو میره و حتی غیر سه بعدی کارهم می فهمه
برای بهتر شدن کار حتما دوربین رو با فاصله زیاد قرار بده از اون ور زووم بکن تا این جوری اگزجره نشه
موفق باشی

KHURSHID

کاربر فعال
سلام عارف جان ممنون
صحبتهای که راجع به شدید بودن پست پرو گفتید باید عرض کنم که خودم می خواستم یه شکل گرافیکی به کار بده البته رندر ساده رو هم گذاشتم
بحث هایی که راجع به انعکاس ها شد کاملا درسته استفاده کردم ممنونم سید جان................

جدیدترین ارسال ها

بالا