و mental جفتشونم خوبن...
من قبلا منتال کار میکردم ولی ...تعداد منابع آموزشی و طرفدار منتال واقعا کمه( حداقل در مقایسه با vray)این شد که رفتم سراغ vray ... ولی دلم لک زده واسه ocean material آماده منتال... بهترین آب cg بود خداییش
حالا شما برین سایت evermotion برین 3dm3 ... هیچ جا کار منتال انجام نمیدن... بلاخره یه موتور رندر 800 دلاریه رایگان در اختیار ملت ایران قرار گرفته ... لابد یه چیزی افزون بر منتال داره که مردم بلاد کفر میرن میگیرن و استفاده میکنن.
نه؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا تعداد طرفداران منتال خیلی زیاده و در ضمن افراد بزرگی هم طرفدار منتال هستند.
دلیل پر طرفدار شدن وی ری مدل های آماده ای هست که تو اینترنت ریحته واسه وی ری و بزرگترینشم اورموشنه.
در ضمن وی ری واسه کارای معماری توی نرم افزارایی مثل مکس،بلندر و ... طرفدار داره.الان فیلمای سینمایی همشون با منتال هستن.
ترنسفورمرز با منتاله.بنجامین باتن که اصلا کسی عمرا بتونه صحنه های سی جیشو تشخیس بده با منتاله.
در کل فیلمی ندیدم من که با وی ری باه. و همچنین مایا کاری هم ندیدم که با وی ری کار کنه!
در کل شک کنید که منتال حرفه ای تره ولی حرفه بودن دلیل بهتر بودن نیست.چونکه وقتی یه نفر یه کارو با وی ری بهتر رندر می کنه معنیش اینه که برای اون شخص وی ری بهتره.و باز هم این جمله ی معروف:
نرم افزار فقط ابزاره و این هنر خود سی جی کاره که به کمکش میاد.
به هر حال با با منتال و وی ری می شه نتایج یکسانی گرفت و بقیه ی مسائل مربوط به اینه که چقدر به هر کدوم تسلط داریم و اگر کسی با یه انجین بهتر کار می کنه نباید بگه مه بهترین همینه.