نمای داخلی خوووونه

shayanboy

Active Member
خیلی خوشگل و واقعی در اومده
من نمی تونم چیزی بگم جز اینکه بهتون تبریک بگم
خیلی زیبا شده
موفق باشید
شایان

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
عارف خیلی خیلی قشنگ شده . تبریک میگم
آقا این وی ری رو به من هم یاد بدین . هر وقت یه رندر باحال میبینم فکم میفته ولی خودم نمی تونم بسازمش . میام قائمشهر آموزش خصوصی ... :wink:

ولی عجب وایر فریمی رندر کردی . از رندرای فاینال من بهتره .... :wink:

موفق باشی عارف جان

لایتینگ خیلی خوبه همچنین تنظیمات رندر فقط اگه یکم دقت گلوبال ایلومینیشن رو بالاتر میبردی تو عکس دومی سقف بهتر میشد ولی زیاد مهم نیست مهم نحوه نورپردازیه که واقعا خوبه.
یه چیز دیگه که البته سلیقه شخصی من هست به نظر ال سی دی باید اندازش بزرگتر باشه.
یه بامپ هم بدی کف زمین بد نیست.
در کل همچینی در حد تیم ملی کار کردیا خوشمان آمد.

Alireza MH

Member
سلام خیلی خوب شده، خسته نباشی

نوره یکی از چراغهای دکورت به بیرون ( دیوار پشت ) تابیده و همینطور به طبقه پایین سرایت کرده، با توجه به کاره خوبت فکر کنم
یادت رفته سایه نور رو به Vrayshadow تغیر بدی.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
نوره یکی از چراغهای دکورت به بیرون ( دیوار پشت ) تابیده و همینطور به طبقه پایین سرایت کرده، با توجه به کاره خوبت فکر کنم
یادت رفته سایه نور رو به Vrayshadow تغیر بدی.

مرسی از یاد آورید.اونوقع تازه وی ری رو شروع کرده بودم تقریبا 2 ماه میگذره.امتحنات تموم بشه رو جفت چشام.ایراداشو بر طرف میکنم.کار 3 ساعته نباید بیشتر از این انتظار داشت
هر وقت یه رندر باحال میبینم فکم میفته ولی خودم نمی تونم بسازمش . میام قائمشهر آموزش خصوصی ... :wink:
ممنون میتن جون ولی من قیمت کلاسام بالائه میتونی بدی:lol:

یه چیز دیگه که البته سلیقه شخصی من هست به نظر ال سی دی باید اندازش بزرگتر باشه.
جا نمیشد.استاد ترسیم فنی مون یه پلان سوسکی داد خواست با مداد بکشیم.من با مداد وی ری :paint: خودم کشیدم کف استاد و تمام هم کلاسیهام برید.میگفتم اینقدر فضا کوچیک بود و به دلیل گرونی LCD بزرگ نشد!:lol:

من نمی تونم چیزی بگم جز اینکه بهتون تبریک بگم
فدات بشم.الان عرق خجالت از سر و رویم جاری گشت.
از همه دوستان ممنون

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
یادش بخیر فکر کنم پارسال این پست رو زده بودم یادمه جزء اولین کارهای وی ری منه که انجام داده بودم...!! چی شد برگی از گذشته باز شده!!

Farrokh

Active Member
ببخشید بابت اسپم

ولی شاعر می گه
در حادثه های نا گهانی سالم ز مریض مبتلا تر :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا