نمای داخلی خوووونه

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام به عزیزان.این کارمو تو یه تقریبا 3 ساعت انجام دادم.از پلان شروع کردم.اکسترود و متریال.از archectriorسایت هم آبجکت اینا هم گذاشتم با Vray رندر گرفتم تقریبا رندر هر کدوم 13 دقیقه طول کشید.کم کم بقیه خونه میسازم و همینجا میذارم.دوستان بیان نقاط قوت و ضعف رو بگن.فقط الکی نگین رو متریالو نورپردازی کار کن:mad: بگین کدوم نور یا متریال اشکال داره.جیگر همتون خام خام:oops:

[miuc]r1163079985[/miuc]

[miuc]r1163080534[/miuc]

[miuc]r1163080675[/miuc]

[miuc]w1163081716[/miuc]

[miuc]U1163081876[/miuc]

آشزخونشم اينه

کار نهایی این شد

البته این آشپر خونه سیر تکاملیش اینه
1-
2-

آخرین ویرایش:

H.S

Member
همه چیز عالیه مگه میشه ایراد گرفت.

موفق باشی
عـــــــــــادل

Farrokh

Active Member
آفرین خیلی بهتر از کارای قبلیته

نور پردازیت هم خوب شده ولی یکم خلاقیت بیشتر می تونه بهترش بکنه

مثلا تو عکس اولی اگه دوربینت رو یکم به راست ببری و نور مستقیم خورشید هم تا وسطای اتاق بیاد بهتر می شه
ضمنا بک گراندی هم که گذاشتی به نظر می رسه درختا تا جلوی پنجره اومدن و جلوی ورود آفتاب رو گرفتن و یکم خراب کردند کار رو

گوشه های فریم پنجره هم باید پخ بشه
در واقعیت زاویه ی دقیقا 90 درجه وجود نداره می دونی که؟

این حاج آقا و بانو ایده ی قشنگی بوده آفرین

ولی این خاکستری ها چیه ؟
بقایای آتشسوزیه؟

راستی شدت نورای توی قفسه خییییییییییییلی زیاده

موفق باشی
ببخشید که ایراد گرفتما

AVGHH

Member
این LCD یه چرا نورو اینجوری برگردونده (Reflection)؟
انگار صفش کج و کولس! تاجاییکه من دیدم LCDها صفحه هاشون یه جوریه که رفلکشن خیلی کمی دارن، در حد یه تصویر خیلی تار.

دیگه از چیز دیگه ای نمیتونستم ایراد بگیرم اینو گفتم :D

DIMO

Active Member
آفرین خیلی بهتر از کارای قبلیته

آره منم موافقم..........کارت خیلی خوب شده در ظمن همین که شروع کردی یه خونه کامل رو میخوای طراحی و 3d کنی خودش یه پیشزفت اساسیه،فقط یه نکته گوشزد کنم اونم اینه که برای طراحی فضاهات وقت بیشتر بزار و یه نکته دیگه،از یه کاغذ دیواری واسه همه فضاهات استفاده نکن چون هرکدوم از فضاها با توجه به کاراییشون برای خودشون یه سری رنگ تعریف شده دارن..........

ولی این خاکستری ها چیه ؟
بقایای آتشسوزیه؟

آره واقعاً چیه.......؟

شاد و پیروز باشی

AREF

از نظرات ممنون.آره درختا خیلی نزدیکن. بابا این آتش سوزی نیست:lol: مثلا یه عکس بدون متریاله با یه عکس متریال دار با فتوشاپ نصف از این کردم نصف از اون.حالا شد نظر.دمتون گرم.نظراتتون همش عالین.ایشالله تو اولین فرصت بر طرف میکنن.ولی ایم وی ری چقدر سنگینه شاید خواستم کلشو با Final Render درست کنم ولی فکر نکنم به خوبی Vray بشه.راستی یه چیز بگم کف کنین.

یه آدم ساده و ببو تو دانشگاهمون رفته یه جا کلاس 2400000 برا مکس داده:shock: آموزشگاهه فهمیده ساده آدم و البته پولداره داره 2 میلیون فقط به خاطر وی ری میگیره:lol: من نمیدونم.تا آلان 14 نفر رو آموزش دادم.ولی این جوری شاگرد به پستم نخورد!!!

AREF

راستی حاج آقا و بانو بابا و مامانم هستن اون عکسم مادر بزرگ خدابیامرزمه

AREF

بچه ها دارم رو یه نمای خارجی کار میکنم.وی ری متریال آماده برا معماری هم داره؟ مثلا مثل Architect Design منتال ری

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام عارف جان
کارت فوق العادست پسر
ایول
من خودم ایراد خاصی رو ندیدم
فقط میتونم بگم *** بابا نورپرداز***
موفق باشی

:Mohsen:

کاربر باتجربه
عارف جان نور پردازيت خيلي خوب درومده
ولي يه مقدار سقف و كف آتاق نويز داره، اگه برطرف بشه بهتر ترتره!!!

Mandana

Active Member
شرمنده باید زودتر نظر می دادم اما زن و بچه وقت نمی ذارن واسه آدم :D
به نظرم کار خوجملی شده خیلی.اما خوجمل تر از همه اون قسمتی از قفسه که عکس مامان و بابا رو گذاشتی می رو جذب کرد.نور پردازی اون مدلی خیلی دوس می دارم :oops:
اما در مورد اون قسمته دیگه با فرخ موافخم.خیلی نورش زیاد شده
در کل خیلی خوشگل شده.موفق باشی دوست هاین:rose:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
من چی باید بگم الان ؟!!
گفتنی هارو که بقیه گفتن .
خیلی قشنگ شده . تبریک میگم بابت این کار حرفه ای . عارف روز به روز داره کارات بهتر میشن * ...
موفق باشی
متین

* ها راستی یادم رفت دین دینگ ...

hoseini_smm

Member
سلام ؛
آقا عارف کارتون خیلی خوبه. برای vray ماتریال اماده زیاد هست. هم میتونی به صورت تک تک از vray-material.de دانلود کنی هم cd اون رو بخری. البته تنظیمات ماتریال vray خیلی ساده تر از ماتریالهای استاندارد مکس هست. اگه به اصولش مسلط باشی خیلی مشکلی نداری و میتونی ماتریالهای استاندارد را به وی ری تبدیل کنی. ضمن اینکه اسکریپت تغییر اتوماتیک اون هم به راحتی قابل دانلوده. ضمنا ماتریالهای arcshader مال سایت evermotion نیز هست.
در مورد کارتون هم اولین چیزی که به چشم من خورد عدم تنظیم مناسب antialiasing هست. نمیدونم چرا این اتفاق افتاده. بعد در مورد مثلا تصویر اول به نظر میرسه اتاق با نوری که از پنجره اومده روشن نشده و پای یک نور کلی که تاثیر بیشتری هم داره توی کاره. فکر میکنم اگه از vraylight استفاده بکنی بهتر بتونی با نور پنجره اتاق رو روشن کنی. اینجوری تاثیر پنجره و نور آن بهتر حس میشود. چون اینطوری نور راحت توی اتاق پخش میشود و با بازتابهای کمتری به سراسر اتاق میرسد.

Farrokh

Active Member
من با فرمایشات ایشون موافقم

ولی خودم به کسی توصیه نمی کنم متریال آماده استفاده کنه

اگر از آبجکت آماده استفاده کنیم زیاد ضرر نمی کنیم
ولی باید یاد بگیری متریال هایی رو که می خوای خودت بتونی بسازی چون متریال هایی که تو ایران متداوله توی بقیه ی کشورا زیاد متداول نیست و ضمنا تنوع متریال ها خیلی زیاده

با اون ویری لایت هم بسیار موافقم

کلا توی ویری اگه از نورای خودش استفاده کنی نتیجه ی خیلی بهتری می گیری

AREF

راستش من اصلا وی ری رو قبول نداشتم چون هم سنگینه هم خیلی آمادس ولی چیکار کنم همین کارهام از نظر گرافیستا شاید واقعی نباشه و به خدا راست میگم کل دفتر مهندسیهای بابل و قائمشهر از شماره گرفتن که براشون کار کنم.آخه درسام سخت شدن کم کم وقت میکنم رو مکس کار کنم.الآن دارم رو آشپزخونش کار میکنم نصفه کاره
[miuc]21163661068[/miuc]
رندرش تقریبا بدون محاسبات gi 4 دقیقه خود محاسبات gi تو اندازه 640 * 480 12 دقیقه طول کشید.اما اگه تو منتال یا فاینال بود مطمئنم کل کار تو دندر 1280 * 720 10 دقیقه میکشید.

AREF

سلام آشپیزخونشم تموم شد نظر بدین.با وی ری خندتون میگیره سیستمم Q6600 Ram 4Gb Bus 800 VGA 4870
از 1403403 پلیگون تشکیل شده
یه نور روز فقط داره
آبجکتهاش از یه دی وی دی سایت Evermotion
رندر محاسبات GI 48 دقیقه:shock:
رندر کار در اندازه 1600*1200 28 دقیقه.بعد یه کم با CS3 روش ور رفتم

وایرش اینه

[MIUC]k1163748016[/MIUC]

کار نهایی این شد

[MIUC]11163747001[/MIUC]

البته این آشپر خونه سیر تکاملیش اینه
1-[MIUC]K1163748971[/MIUC]
2-[MIUC]K1163748585[/MIUC]

amin2001

Active Member
خوب شده عارف جان
به نظر من روی نور پردازی بیشتر باید کار بشه

موفق باشی داداشی :rose:

hoseini_smm

Member
آقا عارف تنظیماتantialiasing رو درست کن.خطوط کار پله پله است.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا