نمای داخلی اتاق

Sherlock_Holmes

Active Member
ممنون اتاق ما پسرا همیشه مرتبه:green:
ممنون از نظرت
آره اتاق شلخته هم ایده با حالیه یه سری میسازم شلوغترشو:rose:

این البته یک نکته ی مهمه..

یکی از شرایط photorealistic rendering یا واقعگرایی برای شبیه سازی استفاده از عنصر Disorder یا بی نظمی و هرج و مرج هست.. همین رندر شما با همین درجه از تنظیمات اگر در حد معقولی نامنظم تر بود طبیعیتر به نظر میومد.. (البته نه اینکه رندرتون فرقی میکرد..)

آخرین ویرایش:

behrad_mouse

Well-Known Member
این البته یک نکته ی مهمه..

یکی از شرایط photorealistic rendering یا واقعگرایی برای شبیه سازی استفاده از عنصر Disorder یا بی نظمی و هرج و مرج هست.. همین رندر شما با همین درجه از تنظیمات اگر در حد معقولی نامنظم تر بود طبیعیتر به نظر میومد.. (البته نه اینکه رندرتون فرقی میکرد..)

آره دقیقا حق با شماست
راستش چون کار سفارشی و برای پسندیدن مشتری بود منظم بودنش دید بهتری در مشتری ایجاد میکرد تا نا مرتبش
ولی از لحاظ هنری دقیقا حق با شماست حتما روش کار میکنم تا اون رو هم تست کنیم ممنونم:rose:

behrad_mouse

Well-Known Member
سلام آقا بهراد
خسته نباشی .
من کاراتو دیدم بعضیاشون خیلی خوبن درسته که ایرادای کار باید گرفته بشن ولی من جات بودم این کار و کار پیتزا رازو نمیذاشتم
در مورد آقا عارفم من خودم خیلی کاراشو می پسندم واقعا این روحیه اش که به بچه ها کمک میکنن فوق العادست ولی احساس میکنم یکم از کوره در رفت تو صحبتاشون با شما ...
شما هم تو این سایت باید انتقاد پذیر باشی ..
موفق باشی :rose:

ممنونم:rose:

*farshid*

کاربر VIP
بهترین نقد رو خودت می تونی نسبت به کارت انجام بدی...:rose:
اگه کاری که انجام دادی کار 1 روزه هست اولش بنویس تا همه بدونن...
بچه هایی که نقد میکنن کار تو رو با اتاق خواب خودشون مقایسه میکنن... این کار رو خیلی سخت میکنه.:shock:
به نظر من اگه real کار نکنی بهتره... چون اصلا دلیل نداره تو طراحی معماری واقعیت رو شبیه سازی کنیم . این کاری که گذاشتی یه شبیه سازی متوسط از واقعیته نه به هدف معمارانه رسیده و نه شبیه سازی خوبی شده.
بهتره رندرات معمارانه تر باشن...

فکر نکنم گذاشتن یه کامپیوتر و یه گلدون و از این چیزا کار رو کامل کنه...
کارت باید بدون مبلمان آماده هم حرفی برای گفتن داشته باشه.
در کل تکنیک رندرت خوبه... نیازی هم به پیشرفت بیشتر نداری... به نظر من از این به بعد باید به فکر ایده های طراحی داخلی هم باشی...
البته نمی دونم معماری خوندی یا نه:rose:

behrad_mouse

Well-Known Member
من یه فضای واقعی رو شبیه سازی نکردم:-?
ولی اینکه میگین کار بدون رندر و مدل هم حرفی برای گفتن داشته باشه رو قبول دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا