بی بی کد نمای داخلی آپارتمان

Bertali

Member
سلام دوستان بعد از کار قبلیم تونستم کار بازار بگیرم و این اولین کار من واسه بازاره امیدوارم خوشتون بیاد

توی این کار 2 تا چیز فهمیدم البته اگه درست فهمیده باشم !

یکی اینکه فهمیدم مدیریت لایه ها چقدر مهم و حیاتی هست موقع انجام پروژه

و یکی دیگه هم این که من از مانیتور CRT استفاده میکنم اما وقتی که کار رو بردم و تو مانیتور led نشون دادم کلاً رنگ ها فرق میکرد توی چند مانیتور led دیگه هم تست کردم و همه مشابه هم بود و وقتی مشکل رو از یکی از دوستان سوال کردم ایشون به من گفتن که کلاً رنگ ها توی مانیتورهای CRT و LCD و LED و مانیتورهای پنل IPS فرق میکنه و گفتن که مانیتورهای CRT و LCD که منسوخ شدن ( البته گفت LCD همون LED که سیستم لایتینگش فرق کرده ) و مانتیور های پنل IPS که رنگ ها درست و مشابه CRT نشون میدن گرون هستن و گفتن که حتماً مانیتوری تهیه کنید که استفاده عمومی داره !

Untitled-1.png

A-1-v2.jpgA-3-v2.jpgA-2-v2.jpgA-4-v2.jpgbed-2-v2.jpgA-5-v2.jpgbed-3-v2.jpgbed-1-v2.jpg

آخرین ویرایش:
بله ، متاسفانه این مشکلی هست که از دیرباز وجود داشته و باید طوری کار نهایی رو در فتوشاپ تنظیم کرد که تفاوت فاحشی در مانیتور های مختلف نداشته باشه، البته همیشه بهتره که با در نظر گرفتن هدف کارتون رو ارائه بدید، مثلاً اگر به منظور چاپ قراره ازش استفاده بشه ، و یا مثلاً اگه قراره توی لپ تاپ یا تبلت کار رو ارائه کنند، بهتره که حتماً در جریان باشید تا مشکلات دیگه بوجود نیان.

mohammad@er

Well-Known Member
سلام.

خدا رو شکر.

نسبتا داریم پیشرفت رو تو بچه ها حس می کنیم.

2 تا نکته خوبی رو متوجه شدید.

حالا شما بدون لایر منیجر نمی تونی یه کاراکتر رو ریگ کنی.

و تو اکثر کار ها واقعا لازمه.

ولی این دوستمون برای یه قسمتایی از کار باید تنظینمات وی ری رو هایگ می کرد که زمان رندر بیشتر میشد.

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام دوست عزیز
این کارو قبلا دیده بودم
خیلی نقطه ضعف داره
نور-متریال-امبینت و . . . . جدای از نویز
امیدوارم کارای بهتری ازت ببینم

Bertali

Member
سلام به همگی و ممنون از نظرهاتون
پس یعنی کلاً کارم ضعیفه :cry: خودم که فکر میکردم خوب شده ! حسی که الان دارم اینه :

54.gif

حالا خدا کنده کارفرما پول مارو بده ! :green:

آخرین ویرایش:

HR3D

کاربر فعال
خوبه ، بد نیست ولی عالی هم نیست ، توی کار ها باید تناسبات و چیدمان و رنگ ها و مدل آبجکت ها کنار هم مشخص بشه و کلا سبک کار توی یه راه و تم چیزی که مشتری میخواد کار بشه ( امیدوارم متوجه شده باشی:green:) مثلا باید مشخص کنیم که کار کلاسیک باشه ؟ مدرن باشه . یا کلاسیک مدرن باشه ؟ ( که این آخری به نظرم تجربه ی بالاتری میخواد ، یعنی تلفیقی از سبک کلاسیک و مدرن ) که باید برای مشتری چشم پسند باشه و میتونید بهشون چندتا عکس الگو برای دکوراسیون و رنگ ها نشون بدید که تو کدوم سبک کار کنید ، نباید چیزی رو که خودمون خوشمون میاد رو توی کار قرار بدیم ،اونطوری با یه محیط پریشون که باب دل خودمونم نیست و دوست داریم سریع کنار بزنیمش مواجه میشیم !
البته اگر شما روی متریال ها و همسان سازیشون با محیط کار میکردید تا حدودی میشد این پریشونی رو بهبود داد ، نورپردازی خوبه ولی اگه محیط رو یک دست و با آبجکت های هماهنگ و با متریال ها هماهنگ و چشم پسند کنید ، نورپردازی تازه ضعف های خودش رو نشون میده که میشه اصلاحشون کرد ، من هم خیلی با این ها مشکل داشتم ( و تا حدودی هنوز دارم !!) که مثلا چیدمان رو درست میکنی ،متریال خوب در نمیاد یا بعد از متریال باز هم میبینی صحنه رو دوست نداری چون یه مشکل دیگه خودشو نشون داده و اون پایه و اساس نورپردازیه صحنه تونه ، آخر کار هم که کار چشم پسند میشه بعدش تازه میریم سراغ پست پروداکشن کردنش و بعدش کار چشم نواز میشه ( البته پست پرو هم کار چالش برانگیزیه و تجربه نسبتا بالا میخواد م باید آموزش های بیشتری دید) چقدر چش تو چش شد !!
در آخر باید بگم کاش یک دونه از این چیزهایی رو که من به شما نقد و اشاره کردم کاش تو کار های خودم بود !!! :lol: اصلا مورد اول رو باید ملاک کنیم اونم این سه کلمه است ، حوصله ، حوصله و حوووصله :green: من انتقاد بلدم ولی کارای خودم .... البته تا حدود تقصیر برای کند بودن ویری هست که ما با سیستم هامون نمیتونیم تند تند رندر بگیریم و نقاط ضعف رو ببینیم و بلافاصله حلشون کنیم ، بیشتر این خارجکی هایی هم که ما میبینیم کار های دست بالا میزنن بیشترشون مهندس معمار و با تجربه ی بالا هستند و دید کاری و هنری دارند به این قضایا و چون خدا تومن پول ( حداقال برای ما ایرانیا ! ) داده برای وی ری اورجینال پس یک سیستم قوی هم کنارش داره دیگه.... !
و مثل منو شما نیستن که چون علاقه ی زیاد داریم و میریم تو یه گوگل سرچ میکنیم دانلود وی ری کرک و تمام !!! و دوست داریم که یه شبه ره صد ساله رو بریم و کارامون بشه Top of Week وی ری (البته این ها خطاب به خودمه جسارت نشه ! :) ) البته داریم افراد بسیاری رو که در اینجا مثل آقا عارف خودمون که با تجربه ی بالا و تحقیق زیاد سطح کارشون رو بالا بردن پس این نشون میده با صبر و حوصله آدم کارش پیش میره پس این چهار خط آخر یعنی صبر ( گر صبر کنی ز قوره حلوا و این حرفها !!!:lol: ) ببخشید سرتون رو درد آوردم و به اندازه ی یه فصل کتاب چهار جلدی کلمه تایپ کردم! اینها گفته هایی بود که دوست ندارم تو خودم نگه دارم و ببینم که یکی دیگه هم مثل من همون اشتباهات رو مرتکب بشه و وقتش سر هیچ و پوچ به هدر بره ... !!!

یا علی :rose:

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.بر خلاف نظر دوستان به نظرم کار خوبیه.نمیگم اینو توی این پله بمونی اما کار قابل قبوله. شما تازه شروع کردی و برای تازه شروع شده این کار یعنی یه جهش.
توصیه های دوستان رو گوش کن ولی من فقط همیشه یه چیز میگم کار زیادباید ببینی. دیدن کافی نیست باید آنالیز کنی تکچسر نور زاویه همه چی مهمه

سلام به همگی و ممنون از نظرهاتون
پس یعنی کلاً کارم ضعیفه :cry: خودم که فکر میکردم خوب شده ! حسی که الان دارم اینه :

54.gif

حالا خدا کنده کارفرما پول مارو بده ! :green:

البته نظر ها متفاوته، اما اگه واقعاً به کارت علاقه داری ، باید سعی و تلاش کنی!! ، این کار بد شد؟!! کاری نداره که! برو ببین ایراد کارهات کجاست؟! ،واضحه که تا دلت بخواد هم آموزش در این زمینه هست و هم کار خوب که بخوای ببینی!! ، پس بجای گله و شکایت ، با انرژی مضاعف ، شروع کن به یادگیری و کار کردن!!! ، از نقد و نقطه نظرات مختلف نترس!!! چون ترس باعث می شه که تو یه نقطه درجا بزنی!!، توی کار بزرگترین آدمای هر عرصه ای بالاخره ممکنه نقص باشه! اما از نقطه نظرات نمی ترسن! حتی اگه اشتباه باشن!!، چرا؟ ، چون اونی که می دونه راه رسیدن به هدف ، تلاش و یادگیری و به کار بستنه به راه خودش ادامه می ده و زیر چشی به نظرات مختلف توجه می کنه!

ایشالا که همیشه موفق باشی اما خودت بهتر از هر کسی می تونی نواقص کارت رو ببینی، خیلیا وقتی می ان اینجا و کارشون رو به معرض نمایش می زارن، فقط به امید شنیدن تعریف ها و تمجید ها می ان و می دونن که کارشون چه عیب هایی داره! ، اما شما قرار نیست تو آزمون تعیین سطح شرکت کنی !! ، وقتی کارت رو به معرض نمایش گذاشتی ! یعنی باید آمادگی این رو داشته باشی که هر نوع نظری چه کارشناسی چه غیر کارشناسی رو بخونی و سعی در بهتر شدن بکنی!!
دلداری دادن رو خیلی ها بلدن اما کی حاضره راه رو نشون بده؟!! و نواقص رو بگه؟ ، ایراد گرفتن و ارائه ی راه کار همزمان خیلی خوبه ، اما این توقع که همه بخوان این کار رو انجام بدن ، یکم نا بجاست!

البته من و جناب عارف نقطه نظرات و سطح کارمون خیلی با هم فرق می کنه ، ولی اینکه می فرمایند برخلاف نظر دوستان ، منظورشون این نیست که شما داری کار درستی انجام می دی! و این چیزی که الان هستی با توجه به سطحی که داری خوبه! ، چون اگه اینطوری بود خوب همه تو یه نقطه می موندن و به چیزی که در زمانی که هستن دل می بستن دیگه!

به هر جهت احساس رضایت چیز خوبیه ، ولی بهتره از زمانی شروع بشه که حداقل تو نگاه عام ، کارها زیاد عیب و ایراد نداشته باشه! ، از اونجا به بعد که هست که شما رو دور پیشرفت هستی و می تونی به چیزی که هستی دل خوش باشی!

به هرجهت من هم صرفاً نظر خودم رو گفتم، انشاء ا... که همیشه موفق و پیروز باشی

.:BehzAd:.

Active Member
سلام ممنون از دعوت دوست عزیز :rose:

کار در حد معمولی هست و نقطه ی قوتی نداره! معلومه که بعضی قسمت ها با اتوکد مدل شده که همین کلی کارو خراب کرده!!

شیدرینگ،چیزی ندیدم و کلی جای کار داره! متاسفانه بعضی فقط فکر میکنند نورپردازی هست که باعث خوب شدن کار میشه و از شیدرینگ و تکسچرینگ غافل میمونند!!

نور پردازی هم تخت شده و نور خوبی تو صحنه نیست تنظیمات رندر هم به شدت پایین هست تو خیلی از قسمت ها میشه دید مخصوصا شیدرهای گلاسینس دار!

آمبینت اکلوژن هم خیلی زیاد شده و یه دست!

کادر بندی و کمپوزسیونی هم نمیبینم!

متاسفانه نتونستم رندرهات رو تو سیستمم ذخیره کنم و تو مروگر دیدم و بستمشون!!

در مورد لایه ها هم بگم که جزء لایانفک کار تو مکس هست!

و صفحه نمایش! دیدن درست رنگ و نزیدک به چاپ و حتی واقعیت رو تو مانیتور های رتینا اپل و مانیتور های آی پی اس دار میتونی ببینی!

سامشونگ رو کلا بیخیال بشید تو رنگینکی که چند ماه قبل دیدم تو رده 64 م بود!!

اول سونی آمریکا دوم دل امریکا سوم رو یادم نیست و چهارم هم ایسوز بود!

مانیتور های آی پی اس دار ال جی هم بی نظیر هست که یه 22 اینچ اش رو 750 تومنی شاید هم کمی بیشتر میتونید بخرید، حالا بسته به کارتون که چند تا نیاز دارید (دو یا سه تا مانیتور) که اکثر آرتیست حداقل دو تا رو دارن!

درآخر بگم ناامید نشو عزیز و تا میتونی کار ببین و تحزیه و تحلیل کن و تمرین بسیاااااااااااااااار!!

موفق باشی وامیدوارم کارای خوبی بزنی!!

Bertali

Member
سلام به همگی

ممنون از همه دوستان که محبت کردن و وقت گذاشتن از کار من دیدن کنند .

خدایی همین صحبت هاست که به آدم دلگرمی میده خیلی روحیه گرفتم و میخوام تلاشمو بیشتر کنم و یه کار بهتر بزنم
61.gif

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام .من میگم کسی که خودش گفته من تازه کارم با کفش لحش کردم کار درستی نیست . نقد خوبه اما بچه هایی که نقد تخصصی کردن می دونن برای یه آماتور این کار یعنی خوب.
آدم باید مخاطبش رو ببینه و با همون سطح باهاش صبحت کنه
به قول حضرت محمد (ص) : ما اِنّا مَعاشِرَ النبياءِ اُمِرنا اَن نُـكَلِّمَ النّاسَ عَلى قَدرِ عُقولِهِم ما پيامبران مأموريم كه با مردم به اندازه عقل و فهمشان سخن بگوييم

mgh-max

کاربر فعال
دوست عزيز خود من نقديو موثر ميدونم كه منتقد بتونه علت ايراد كارُ تشخيص بده و راهكار ارائه بده در غير اين صورت اينكه بگيم رو فلان بيشتر كار كن رو نور بيشتر كار كن فقط باعث سر درگرمي بيشتر مي شه كه "يني چي كار كنم دقيقا!!؟"
بعدش اگه كسي نقد ميكنه ناراحت نباش اينكه از كارت ايراد ميگيرن معنيش اين نيست كه از تو بهتر بلدن فقط به عنوان يه بيننده نظر ميدن مثل ماها كه از فلان فيلم خوشمون نمياد ولي خودمون صرفا شايد سواد فيلم سازي نداريم البته به عنوان مثال گفتم.
در مورد اين كارم از نظر خودم نورپردازي طبيعي نشده. يني اينكه نور روز توي اتاق اصلا تاثير نداره. شايد چون پنجره نذاشتي ولي باز بايد با لامپ اتاق روشن مي كردي كه لامپات خاموش هستن و اين نوري كه اتاقتو روشن كرده نا شناخته هستش. اين به نظرم دليلي غير طبيعي بودن نوره.
چيزي كه تو اين كار فك كنم باعث مشكل شده استفاده از آبجكتاي آمادس كه از نظر خودم كيفيت و سطح كاذب به كار ميده. البته بچه هاي مجيد آنلاين زياد با حرف من موافق نيستن ولي فك كنم اين سطح ابجكتا با كليت كار هماهنگي نداره ولي باعث انتظار و توقع طراح ميشه. من خودم حتي الامكان سعي مي كنم اگه هدفم نشون دادن سطحم باشه از ابجكتاي خودم استفاده كنم ولي تو كار بازاري بحث فرق مي كنه.

آخرین ویرایش:

Bertali

Member
سلام

بله کاملاً حق با شماست این خونه کلاً چون پنجره نداشت خیلی مشکل نورپردازی داره و توی واقعیت هم همین مشکل رو داره و چون منم زیاد کار با اینجور فضا انجام ندادم نتونستم خوب نورش رو در بیارم ! تنها موردی که توی آموزش های viscorbel دیدم استفاده از نور VRay Ambient Light بود . که منم همین کار رو انجام دادم ولی خوب نشد .

در مورد آبجکت های آمده که اصلاً وقت نمیشد چون 4 روزه قول دادم که کارو بهشون تحویل می دم .

جدیدترین ارسال ها

بالا