بی بی کد نمای خارجی

airt

Active Member
سلام . خسته نباشيد .
در مورد طراحي كار به نظرم تلاش شده ايده پردازي بشه و ايده اصلي فكر كنم رگهايي باشه كه از روي اون عمر درخت رو حساب ميكنن . يه برش افقي از تنه درخت و رگه هايي كه ظاهر ميشه . ( نميدونم درست حدس زدم يا نه )
ايده خوب هست و با موضوع ارتباط داره . ولي طرح جون دار و قدرتمندي نيست و احساس ميكنم جاي كار داره و قويتر بايد بشه از ايني كه هست . نميدونم اين طرح فاينال هست يا اوليه ولي احساس ميكنم مشكل اجرايي هم داشته باشه .
قبلا طرح هاي قوي تري از شما ديده بودم .
بازم خسته نباشيد دوست عزيز

• Like
Reactions: men

madmaster_3d

Well-Known Member
کار قشنگ و عجیبی هستش. این ساخته هم میشه؟:shock:
رندر شبش قشنگه . یعنی نورپردازی های روی کار جالبن
در کل به علت سیستمتون نمیشه کار سنگینی از شما انتظار داشت. :snap: انشالا یک سیستم بهتری بخری. البته صبر کن چون ممکنه تو این چند ماه اخیر به صورت نمایشی قیمت دلار بیاد پایین. اگر اومد سریع بخر که دوباره بالا خواهد رفت. به نظر من

کارهای بیشتری بزار. نیستی پسر :mad:

• Like

m.n1362

Member
سلام دوست خوبم رفلکت شیشه ها کار کن یکم انعکاسشو بیشتر کن جلوشم یه چیزی بذار پله هات از لحاظ فنی مشکل داره خوبه که می خواستی محیط کامل باشه اما خوب نشده با درخت یا ساختمئنای نزدیکتر بهتر شه فکر کنم اگه تئشب رندر میگیری داخل رو روشن کنی بهتر میشه..خسته نباشی رو نورات کار کن

• Like

men

Well-Known Member
سلام.ممنون که کارو دیدید و نظر دادین.بله دقیقا کانسپتمون رگه های درخت بوده که از روش عمر درخت رو محاسبه میکنن.مشکل اجرایی نداره ولی در اینکه حس میشه طرح هنوز خامه منم با شما موافقم.

جناب madmaster عزیز از شمام تشکر میکنم.ایشالا همه چی ارزون بشه و ارزون بمونه.من شرمندم که نیستم.مشغول خدمت سربازیم فعلا.

ممنون m.n1362 عزیز.بله حتما نکاتی که فرمودید رو لحاظ میکنم.

maxpin206

Well-Known Member
طراحی جالبی شده..!
آسمون زیاد هماهنگ با محیط نیست.
و مشکلاتی رو که دوستان گفتن رعایت کنین عالی میشه

• Like

جدیدترین ارسال ها

بالا