نمای خارجی ( مشتاق نظرات دوستان هستیم )

iman13

Well-Known Member
سلام
این کار بیشترش انجام شده منتها خواستم قبل از تموم کردن و گذاشتن داخل گالری دوستان یه نظری بدن
در مورد متریال پیچک و سنگ کف کرسی اصلاح شده ولی نشد یه رندر بگیرم و آپ کنم
به سنگ کف کرسی vraydisplasementmod دادم و حجمش کامل شده
در هر زمینه ای که بحثی باشه مشتاقم بشنوم تا کارم بهتر بشه
سپاس گذارم

پیوست ها

• 11_.jpg
    11_.jpg
    961.4 کیلوبایت · بازدیدها: 78

hamed.f

Well-Known Member
سلام ايمان جان
کار خيلی خوبی شده تبريک ميگم:oops:
من که معماری نخوندم ولی به عنوان يه مخاطب معمولی خيلی از طراحيش خوشم اومد:neutral:
از نظر تری دی هم کار خوبی شده،فقط يه چند تا مورد به نظرم ميرسه که ميگم خدمتت.
تو عکسی که پيوست کردم يه سری جاها رو با رنگ های مختلف مارک کردم،با همين رنگ ها هم مشکلات رو ميگم.
رنگ سياه...
اگه اين کارت برای بازر هستش،تری ديش هم خيلی خوبه ولی اگه ميخوای يه کار حرفه اي باشه،نبايد تو کارت هيچگونه تايلی وجود داشته باشه ،من بعضی قسمت ها رو مشخص کردم.
پيشنهادم اينه که بايد انرپ کنی فايل ببری فوتوشاپ و براش يه تکسچر بدون تايل درست کنی...
رنگ آبی...
سايز بامپ تکسچر اين material خيلی بزرگ هستش.
رنگ سبز...
از نظر اندازه اين دو تکسچر (چوب و سنگ) تناسب نداره،اندازه ی سنگ بايد بزرگتر از اينها باشه،کيفيت تکسچری هم که براش انتخاب کردی خيلی پايينه.
رنگ قرمز...
فکر کنم يادت رفته برا اين بخش يه آسفالتی يا سنگ فرشی بسازی،اگه بارون بباره:-?
-----
اين چمنی هم که ساختی هيچ حجمی رو از خودش نشون نميده،کلاً به نظرم شما اونقدر که برا مدل سازی و غيره وقت گذاشتی برای تکسچرينگ وقت نذاشتی...
:rose::rose::rose:

پیوست ها

• 11_.jpg
    11_.jpg
    390.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20

iman13

Well-Known Member
سلام ايمان جان
کار خيلی خوبی شده تبريک ميگم:oops:
من که معماری نخوندم ولی به عنوان يه مخاطب معمولی خيلی از طراحيش خوشم اومد:neutral:
از نظر تری دی هم کار خوبی شده،فقط يه چند تا مورد به نظرم ميرسه که ميگم خدمتت.
تو عکسی که پيوست کردم يه سری جاها رو با رنگ های مختلف مارک کردم،با همين رنگ ها هم مشکلات رو ميگم.
رنگ سياه...
اگه اين کارت برای بازر هستش،تری ديش هم خيلی خوبه ولی اگه ميخوای يه کار حرفه اي باشه،نبايد تو کارت هيچگونه تايلی وجود داشته باشه ،من بعضی قسمت ها رو مشخص کردم.
پيشنهادم اينه که بايد انرپ کنی فايل ببری فوتوشاپ و براش يه تکسچر بدون تايل درست کنی...
رنگ آبی...
سايز بامپ تکسچر اين material خيلی بزرگ هستش.
رنگ سبز...
از نظر اندازه اين دو تکسچر (چوب و سنگ) تناسب نداره،اندازه ی سنگ بايد بزرگتر از اينها باشه،کيفيت تکسچری هم که براش انتخاب کردی خيلی پايينه.
رنگ قرمز...
فکر کنم يادت رفته برا اين بخش يه آسفالتی يا سنگ فرشی بسازی،اگه بارون بباره:-?
-----
اين چمنی هم که ساختی هيچ حجمی رو از خودش نشون نميده،کلاً به نظرم شما اونقدر که برا مدل سازی و غيره وقت گذاشتی برای تکسچرينگ وقت نذاشتی...
:rose::rose::rose:

ممنون حامد جان توضیح خوبی دادی تمام نکاتی رو که گفتی رو اصلاح میکنم
حرکت عکستم جالب بود منظور رو واضح میرسونه
( مثل حس کارآگاهیت قشنگه ! :wink: )
دوستان اگه در مورد معماری کار نظری بدن که عالی میشه ولی در اصل هدفم 3D بوده که ماشاالله این سایت استاد کم نداره !
در هر صورت از راهنماییت ممنونم :rose: :rose::rose:

taghi abbas

Well-Known Member
سلام خسته نباشید به جز بحث های hamed.f یه نکته ای که دیدم اینه که تصویر جوری به نظر میرسه که انگار منبع نورت در سمت چپه یا اینکه دو منبع نور داری. منظورم سمت گوشه ی بالا سمت راست و گوشه ی بالا سمت چپ کارته. ببخشید . ممنون

آخرین ویرایش:

iman13

Well-Known Member
سلام خسته نباشید به جز بحث های hamed.f یه نکته ای که دیدم اینه که تصویر جوری به نظر میرسه که انگار منبع نورت در سمت چپه یا اینکه دو منبع نور داری. منظورم سمت گوشه ی بالا سمت راست و گوشه ی بالا سمت چپ کارته. ببخشید . ممنون

سفیدی ابر در سمت چپ آدمو به اشتباه میندازه درستش میکنم
نور به صورت مایل از راست به جلو ساختمان تابیده شده از سایه ها معلومه
ممنون از تذکری که دادی :rose: :rose::rose:

iman13

Well-Known Member
سلام دوباره:wink:
متریال چوب رو درست کردم البته تو رنگها تکرار دیده میشه که با فتوشاپ درست میشه ! :-?
بافت سنگ رو هم درست کردم مجبور شدم مدل کنم ولی هنوز متریالش جای کار داره
امیدوارم رنگ پیچکها هم خوب شده باشه ...
نویز روی دیوار رو هم کوچیک کردم ...
الان هم دارم روی شیشه وسط و گل و گیاه کار میکنم !!!!....

پیوست ها

• 123.jpg
    123.jpg
    188.2 کیلوبایت · بازدیدها: 20

hamed.f

Well-Known Member
آهريييييييييين
سايز رندر تستهات رو بزرگتر بگير:rose:
ادامه بده...

iman13

Well-Known Member
این رندر با سایز بزرگتر که جزییات خودشونو نشون میدن

پیوست ها

• 211_out.jpg
    211_out.jpg
    893.3 کیلوبایت · بازدیدها: 18

taghi abbas

Well-Known Member
سلام. خیلی بهتر شد. آفرین . یه نظر : به نظرم چوب های دیوار ها خیلی بزرگن و فکر نکنم در ساختمان هایی شبیه به مال شما از چوب هایی به این درازی استفاده کنن. اگه تیکه تیکه استفاده کنی (یه چیزی مثل چیدن آجر سه سانتی مثلا) فکر کنم کارت بهتر میشه . امیدوارم مفید بوده باشه. ممنون

iman13

Well-Known Member
سلام. خیلی بهتر شد. آفرین . یه نظر : به نظرم چوب های دیوار ها خیلی بزرگن و فکر نکنم در ساختمان هایی شبیه به مال شما از چوب هایی به این درازی استفاده کنن. اگه تیکه تیکه استفاده کنی (یه چیزی مثل چیدن آجر سه سانتی مثلا) فکر کنم کارت بهتر میشه . امیدوارم مفید بوده باشه. ممنون

آره نکته خوبی بود بعضی جاها باید دو تیکه باشه
این ساختمون در حال اجراست
:cool: مازندران - بابلسر - شهرک خزر شهر و با همین الوار 35*35 اجرا میشه واسه دیوار بزرگ باید الوار دو تیکه بشه چون طولش زیاده
بهتر از من هواست به کار هست!!!
:snap: یه پا مهندسی :wink:

آخرین ویرایش:

taghi abbas

Well-Known Member
مهندس کدومه. نه بابا. من خودم دارم رو طرح یه ساختمان اداری کار میکنم که اونم در حال اجراست با مهندس ها هم سرو کار دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا