بی بی کد نمای تمرینی

madmaster_3d

Well-Known Member
من رشتم معماری نیست ولی فکر کنم این تراس پایینی ستون می خواد که به بالایی ها وصل بشه. مثل بالایی ها. یک آسمون هم بزارکه کارت بهتر بشه.

maxpin206

Well-Known Member
سلام جواد جان کارت به نصبت بهتر شده
نیازی به گفتن نیست بهتر کارتو اصلاح کنی بعد بگذاری اینجا
البته یک مشکل نه چند مشکل بزرگ داره دربی به این بزرگی جانپناهی به ارتفاع کم و...
ارتفاع ساختمونتم خیلی زیاد گرفتی بیش از 4 متر

آخرین ویرایش:

aliflashi

Member
نه درسته به نظرم

چون خط بقل ديوار كجه آدم فك ميكنه ديوار كجه خطاي چشمه اينا فك كنم

آخرین ویرایش:

javadgonbadi

Well-Known Member
ههههههههههههههههههه

راه خوبی رو انتخاب کردم که شما رو بکشونم تو این پست اینم مشکلاتی اساسیه تابلوش:

یکی اینه ارتفاع هر طبقش وقتی تموم شد دیدم 3.5 متره :lol:

بعدیش اینه که چون خوب بلد نبودم شیشه بسازم -----اگه شما این عکسو دانلود کنین و تا آخرش زوم کنین رو قسمت درهای تراس می بینین که پشته شیشه بتن دیوار سمت چپ ساختمانه که بعده رندر دیدمش :green:

راستی چه طوری باید آسمون بزارم من بلد نیستم تو فوتوشاپ ؟ یکی کمکم می کنه ؟ خیلی ممنون که دارین نظر میدین و فکر کنم بازم نظر بدین نترسین به خدا ناراحت نمی شم اگه همشو نقد کنین

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
تو خود مکس برو این مسیر و آسمون یزار من با مکس 2013 میگم ولی فرقی نداره خیلی با ورژن های قبلی

اول دکمه Alt + B رو بزن یا به این مسیر برو
view > viewport background > configure viewport background

بعد use files رو انتخاب کن. و گزینه Files رو بزن و مثلا یک آسمون رو انتخاب کن. و بعد گزینه match render output رو بزن و ok کن

خوب الان آسمون رو تو prespective نشون میده. می تونی دیدت رو تکون بدی با نگه داشتن دکمه ctrl + middle mouse یعنی اسکرول موس و زاویه دلخواهت رو انتخاب کن

خوب الان اگر رندر بگیری آسمون دیده نمیشه. چون این کارو کردیم بفهیمیم آسمون تو رندر ما کجا خواهد بود. حالا برای اینکه تو رندر هم دیده بشه. میری این مسیر

دکمه 8 رو میزنی یا میری این مسیر. rendering > enviroment بعد enviroment map گزینه none هستش روش بزن و همون آسمون رو انتخاب کن. حالا رندر بگیر. حالش رو ببر.

اینجوری راحت تر هستش تا تو فتوشاپ

javadgonbadi

Well-Known Member
من تو این قسمت ها و تو قسمت envir.... اسمش یادم نیست تو قسمت تنظیمات رندر هم یه عکس hdri دادم ولی این شده تو همشون یه hdri دادم خلاصش

جدیدترین ارسال ها

بالا