نمایش یک پیغام هنگام لود شدن نرم افزار word؟؟!!

SajadCG

کاربر فعال
سلام خدمت همه ای دوستان.
من وقتی برنامه word اجرا میکنم این پیغام زیر باز میشه و همینطور موقع کار با word هرچند وقت یه بار این پیغام رو
بهم مید و در نهایت وقتی میخوام برنام رو ببندم هم یک بار دیگه این پیغام رو نمایش میده.
error word 2012.JPG

علت نمایش این پیغام اعصاب خورد کن چیه؟
چطور میشه غیره فعالش کرد؟

مرسیــ

the_king

مدیرکل انجمن
سلام خدمت همه ای دوستان.
من وقتی برنامه word اجرا میکنم این پیغام زیر باز میشه و همینطور موقع کار با word هرچند وقت یه بار این پیغام رو
بهم مید و در نهایت وقتی میخوام برنام رو ببندم هم یک بار دیگه این پیغام رو نمایش میده.
error word 2012.JPG

علت نمایش این پیغام اعصاب خورد کن چیه؟
چطور میشه غیره فعالش کرد؟

مرسیــ

ماکرو ها قابلیت های زیادی رو به Office اضافه می کنند، اما بعضی ویروس ها کد مخرب داخل ماکرو می نویسند
و اجرا کردن یک ماکروی آلوده مشکل ایجاد می کنه. برای همین بصورت پیشفرض تنظیمات امنیتی اجازه اجرا شدن
ماکرو ها رو نمیده.

اون دکمه گرد سمت چپ، بالای Microsoft Word یا منوی File را انتخاب کرده و گزینه Options را در منوی عمودی
انتخاب کنید. در بخش Trust Center دکمه ای هست برای Settings های Trust Center که رویش کلیک کنید.
Macro Settings را روی (Enable all macros (not recommended; potentially dangerous code can run قرار دهید
تا ماکرو های سالم و آلوده با خیال راحت اجرا شوند.

the_king

مدیرکل انجمن
این کار را هم کردم ولی بازم برطرف نشد!!!!!

در همون پنجره Trust Center یک بخش Protected View هم هست، تیک همه گزینه های اون
بخش (...Enable Protected View for) رو بردارید تا هیچ پرونده ای در حالت Protected View باز نشه.

SajadCG

کاربر فعال
دوست من این کار رو هم کردم
ولی بازم فایده ای نداشت؟!!!!!

SajadCG

کاربر فعال
بلااخره فهمیدم مشکل از کجاست.:green:

مشکل از add-Ins های word بود نه macro .

روش:

برای غیر فعال کردن افزونه ها به word options رفته و به قسمت Add-Ins بروید.در انتهای پنجره لیستی با عنوان Manage وجود دارد. گزینه Com Add-Ins را انتخاب نموده و روی Go کلیک کنید.در پنجره ظاهر شده افزونه مورد نظر را انتخاب و روی Remove کلیک کنید.مشکل حل شد به همین سادگی.:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا