نمایش کدهای یک فایل در textarea

Goroop.ir

Member
با سلام

من دارم برای سیستمی که ساختم یک بخش ویرایش قالب درست میکنم ولی به دیتابیس وصل نمیشه یعنی در فایل هستش

با این دستور فایل قالب رو ویرایش میدم
PHP:
$temp = $_POST['temp'];
include "../config.php";
if ($visitlog=fopen("ind.php", "w")) 
{
$newrecord="$temp";
fputs($visitlog, $newrecord);
fclose($visitlog);
echo "قالب با موفقیت ویرایش یافت ";
}

ولی اگر بخوام که کد های درون ان فایل را در textarea یا textbox نمایش بدم باید از چه دستوری استفاده کنم ؟

پیوست ها

• index.JPG
    index.JPG
    74 کیلوبایت · بازدیدها: 5

jhoseini

Member
خوب مشکلت الان کجاشه؟
محتویات قالب مگه تو یه فایل نیست؟
بریزش تو textarea به کاربر بگو ویرایش کنه، submit که کرد بریز تو فایل template.tpl و ...

Goroop.ir

Member
من میخام که کد های فایل مورد نظر داخل textarea نمایش داده بشه نه اینکه خودم بیام کپی کنم و بعد paste کنم داخل textarea

من میخام وقتی روی لینک ویرایش قالب کلیک کردم دیگه کد های درون فایل رو نمایش بده داخل textarea .. میخام کد هارو فراخوانی کنم . منظورم رو متوجه شدی ؟

Goroop.ir

Member
من مراحل ذخیره و .. رو طی کردم ولی میخام فقط وقتی وارد بخش ویرایش قالب شدم کد های داخل textarea باشن و من فقط ویرایش بدم . فقط همین مشکلمه . کدش رو داشتم ولی متاسفانه کدش داخل درایو ویندوز بود و بخاطر یک مشکلی باعث شد تا درایو ویندوز رو به کلی پاک کنم تا سیستم درست بشه و کلی هم فایل php از من پاک شد ..

ممنون میشم اگر کمک کنید .

Goroop.ir

Member
اقا دیگه نمیخاد اینقدر خودتون خسته کنید ببینید چقدر پست دادید بابا بیخیال شید ترو خدا نه کمک نمیخام با تشکر از خودم و محمد مختاری و دوستان.

خودم کد رو از توی یکی از فایل ها پیدا کردم :D

PHP:
<?
$fname = "ind.php";
if (file_exists($fname)) {
$fp = fopen($fname,"r");
$content = fread($fp,filesize($fname));
fclose($fp);
echo "$content";
 }
else {
echo "خطا در فراخوانی برنامه";
 }

?>

jhoseini

Member
شما اسم خودتو گزاشتی php کار
اونوقت برای کار کردن با یه فایل ساده تاپیک میزنی، انتظار داری کسی جواب هم بده؟
خوب مسلمه که هیچ کس فکرشم نمیکرد شما همچین جوابی میخای
http://ir2.php.net/manual/en/function.fopen.phpphp.net

Goroop.ir

Member
jhoseini من اسم خودم رو گزاشتم محمد نه php کار من ادعا ندارم که بگم php کارم اگر ادعایی کردم لطفا ادرس بدید دیگران هم ببینند

در ضمن اگر پست بالا رو بخونید . میبینید که نوشتم چی .

با تشکر از خودم و محمد مختاری و دوستان

اگر از ما بدی دیدید مارو ببخشید . شرمنده . من نکر همه ی بچه های Majidonline هستم .. راضی هستی یا نه ؟ :shock::):D:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا