Fa نمایش پیام فارسی

behjati mohamma

کاربر VIP
سلام
در نمایش Message فارسی حتما بایستی در بخش زبان ویندوز فارسی نصب باشه تا پیام فارسی به درستی نمایش پیدا کنه ایا راهکاری وجود داره که تو ویندوز ها بدون نصب زبان بشه پیام ها رو فارسی درست نشون داد
دنبال نمایش دادن فایل مخفی از نوع عکس و یا ... نیستم
با تشکر

• Like
Reactions: pcj

pcj

Member
تا اون جایی که بنده می دونم باید روی ویندوز فارسی نصب باشه

تا خدا هست به چه کس تکیه می زنی
تا خدا هست با چه کس درد دل می کنی
تا خدا هست ذکر چه کس بر لب داری
تا خدا هست از که می خواهی

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز تا اونجایی که بنده اطلاع دارم نه فکر نمیکنم بشه ولی روش کار میکنم و راه حلی براش پیدا میکنم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
خير دوست عزيز

همونطور كه دوستان گفتن تا زماني كه پشتيباني زبان فارسي تو سيستم مقصد انجام نشده پيغامهاي شما به درستي نمايش داده نميشه.

اين يكي از معايب mmb هست و براي رفع اين مشكل پيشنهاد ميكنم پيغامهاتون رو تو يك شي تصويري نمايش بديد.

behjati mohamma

کاربر VIP
خير دوست عزيز

همونطور كه دوستان گفتن تا زماني كه پشتيباني زبان فارسي تو سيستم مقصد انجام نشده پيغامهاي شما به درستي نمايش داده نميشه.

اين يكي از معايب mmb هست و براي رفع اين مشكل پيشنهاد ميكنم پيغامهاتون رو تو يك شي تصويري نمايش بديد.

فکر میکنم اگه بشه یه جوری فونت اصلی مورد استفاده رو تغییر داد بشه حلش کرد ولی راهی براش ندارم

2: چه جوری میشه بدون رفتن به control panel , ... پشتیبانی فارسی رو نصب کرد آیا امکانش هست با یک دستور کم حجم مانند کپی کردن موقت فونت تو ویندوز این عملیات رو انجام داد :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

• Like
Reactions: pcj

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
فکر میکنم اگه بشه یه جوری فونت اصلی مورد استفاده رو تغییر داد بشه حلش کرد ولی راهی براش ندارم

2: چه جوری میشه بدون رفتن به control panel , ... پشتیبانی فارسی رو نصب کرد آیا امکانش هست با یک دستور کم حجم مانند کپی کردن موقت فونت تو ویندوز این عملیات رو انجام داد :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

دوست عزيز

مسئله فونت نيست. كه شما اون رو به شكلي عوضش كنيد. مسئله اصلي پشتيباني از زبان فارسي تو سيستم عامل هست كه تا اين تنظيمات تو سيستم مقصد انجام نشه متون فارسي شما توسط نرم افزار mmb قابل خوندن نميشه.

ضمن اينكه فونت پيشفرض پيغامها تاهوماست كه فونت پيشفرض ويندوز هم هست

جدیدترین ارسال ها

بالا