نمایش پیام برای چند لحظه

asl6000

New Member
باسلام
دوستان لطف کنندبگن چطوری میشه یک پیام یا متنی رابصورت نمایشی وبا افکت خاصی مانند فایل های فلش در اولین صفحه از پروژه برای مدتی مشخص وبرای یک مرتبه نمایش بدیم وبعداز زمان مشخص شده اتومات محوبشه ممنون:neutral:

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم

برای نمایش یک پیام متنی همراه با افکت میتوانید از روشی مشابه نمونه زیر استفاده کنید، همچنین برای اینکه بیش از یکبار این پیام نمایش داده نشود میتوانید از توابع SaveVariable و LoadVariable استفاده کنید که اولی یک مقدار که میتواند نشان دهنده نمایش داده شدن پیام باشد را در ریجستری ذخیره و دومی نیز بازیابی مقدار ذخیره شده از ریجستری باشد
هر دوی این توابع را میتوانید در نمونه زیر بررسی کنید

موفق باشید

پیوست ها

• AnimShowText.zip
    1.1 کیلوبایت · بازدیدها: 40

asl6000

New Member
مشکل در متن فارسی

سلام علیکم

برای نمایش یک پیام متنی همراه با افکت میتوانید از روشی مشابه نمونه زیر استفاده کنید، همچنین برای اینکه بیش از یکبار این پیام نمایش داده نشود میتوانید از توابع SaveVariable و LoadVariable استفاده کنید که اولی یک مقدار که میتواند نشان دهنده نمایش داده شدن پیام باشد را در ریجستری ذخیره و دومی نیز بازیابی مقدار ذخیره شده از ریجستری باشد
هر دوی این توابع را میتوانید در نمونه زیر بررسی کنید

موفق باشید
سلام دوست عزیز
دوست من این کدهابا متن فارسی فکر کنم مشکل داره واجرا نمی شه راه حلی وجود داره؟:rose:

msnv

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
دوست من این کدهابا متن فارسی فکر کنم مشکل داره واجرا نمی شه راه حلی وجود داره؟:rose:
سلام علیکم

میبخشید خیلی متوجه نشدم، نباید مشکلی با متن فارسی داشته باشد
یعنی متن را خراب نشان میدهد و یا ...
در صورت امکان بیشتر راجع به این مشکل توضیح دهید

موفق باشید

asl6000

New Member
سلام علیکم

میبخشید خیلی متوجه نشدم، نباید مشکلی با متن فارسی داشته باشد
یعنی متن را خراب نشان میدهد و یا ...
در صورت امکان بیشتر راجع به این مشکل توضیح دهید

موفق باشید
دوست عزیز متن فار سی رو خراب نشون مید ه درصورتیکه من مشکل فونت فارسی ویا ...ندارم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا