تغییرات فایل 1 نمایش همزمان در تایم لاین

khoushechin

Well-Known Member
سلام من خیلی وقته با افتر کار میکنم ولی تا حالا با همچین مشکلی مواجه نشدم.
داشتم توی افتر روی یک انیمیشن کار می کردم که بعد از چند روزی فهمیدم که وقتی موس رو روی تایم لاین به حرکت در می آرم و مثلا فیلم رو جلو می برم . همزمان نمایش داده نمیشه و فقط وقتی موس رو رها می کنم همونجایی که رها کردم رو فقط همون فریم نمایش داده می شه
خیلی به تنظیمات افتر هم دستکاری کردم نشد که نشد.
فکر کنم از "فست پریویو" همون دکمه زیر که آرم برق یا رعد رو داره از همون باشه ولی هر کاری می کنم درست نمیشه.

مشکل دیگه هم که همین خودش است اینه که اگر یه آبجکت رو بچرخونم بعد از اتمام چرخش تازه نشون می ده که چقدر چرخیده .مثل اینکه یهو می پره و نرم نشون نمیده.
ولی قبلا چند روز پیش با همین سیستم خودش داشت مثل آدم کار میکرد.
دوستان اگه بلدن چطور تنظیمات افتر رو به حالت پیش فرض ببرم ممنون میشم.
رمم 8 گیگه و سی پی یوم هم کور آی 7

در مورد چرخوندن آبجكت بايد بگم حتما كي فرم ها رو اشتباه وارد ميكني
بايد دقت كني وقتي روي تايم لاين كي فرم ايجاد كرده و زمان رو جلو بردي و خواستي بچرخوني حواست باشه فاصله دو كي فرم روي صفحه ويرايش ويدئو (نه تام لاين ! ) زياد نباشه چون حالت پرشي ايجاد ميشه . اين طور مشكلات زياد ايجاد ميشه چون كار كردن دستي توي نرم افزار همين چيز ها رو هم به دنبال داره مثلا يه شئ رو ميچرخوني و فكر ميكني كاملا درسته ولي چون حركت موس ظريفه ايجاد پرش ميكنه.
بايد فاصله نقطه چين هايي كه براي كي فر ها ايجاد كردي ريز و زياد باشه تا حركتت هم نمايش داده بشه و هم نرم باشه .

در مورد مشكل اولت : به نظر من نرم افزار رو يك بار پاك كن و دوباره نصب كن. اگه درست نشد مشكلت رو واضح تر بگو.
موفق باشي

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام من خیلی وقته با افتر کار میکنم ولی تا حالا با همچین مشکلی مواجه نشدم.
داشتم توی افتر روی یک انیمیشن کار می کردم که بعد از چند روزی فهمیدم که وقتی موس رو روی تایم لاین به حرکت در می آرم و مثلا فیلم رو جلو می برم . همزمان نمایش داده نمیشه و فقط وقتی موس رو رها می کنم همونجایی که رها کردم رو فقط همون فریم نمایش داده می شه
خیلی به تنظیمات افتر هم دستکاری کردم نشد که نشد.
فکر کنم از "فست پریویو" همون دکمه زیر که آرم برق یا رعد رو داره از همون باشه ولی هر کاری می کنم درست نمیشه.

مشکل دیگه هم که همین خودش است اینه که اگر یه آبجکت رو بچرخونم بعد از اتمام چرخش تازه نشون می ده که چقدر چرخیده .مثل اینکه یهو می پره و نرم نشون نمیده.
ولی قبلا چند روز پیش با همین سیستم خودش داشت مثل آدم کار میکرد.
دوستان اگه بلدن چطور تنظیمات افتر رو به حالت پیش فرض ببرم ممنون میشم.
رمم 8 گیگه و سی پی یوم هم کور آی 7

سلام

دکمه live update روشن کن . این دکمه بالای تایم لاین است ( دومی از سمت چپ ).

khoushechin

Well-Known Member
ممنون حالا یه مشکل دیگه این که مسیری که نول آبجکت رو حرکت دادم نشون نمیده!
حرکت می کنه.
ولی مسیر قرمز رنگ رو نشون نمیده!

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
چند تا سوال متفاوت رو لطفا تو تاپیک های جداگانه مطرح کنید .

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
قبل از متحرک کردن، null دیده میشه یا نه؟

اگر نه ... لطفا پروژت رو فقط با همونnull نهایتا یه solid بدون متریال های خودت بذار تا نگاه کنیم ببینیم چیه؟

khoushechin

Well-Known Member
نول دیده میشه ولی مسیری که پزیشن اون رو تغییر دادیم نشون داده نمیشه .
که البته درست شد و مشکل این جا بود که در preferences سربرگ display من اشباها گزینه no motion path رو انتخاب کرده بودم که به حالت قبل یعنی all keyframes بردم و درست شد!

جدیدترین ارسال ها

بالا