khoushechin
Well-Known Member
سلام من خیلی وقته با افتر کار میکنم ولی تا حالا با همچین مشکلی مواجه نشدم.
داشتم توی افتر روی یک انیمیشن کار می کردم که بعد از چند روزی فهمیدم که وقتی موس رو روی تایم لاین به حرکت در می آرم و مثلا فیلم رو جلو می برم . همزمان نمایش داده نمیشه و فقط وقتی موس رو رها می کنم همونجایی که رها کردم رو فقط همون فریم نمایش داده می شه
خیلی به تنظیمات افتر هم دستکاری کردم نشد که نشد.
فکر کنم از "فست پریویو" همون دکمه زیر که آرم برق یا رعد رو داره از همون باشه ولی هر کاری می کنم درست نمیشه.
مشکل دیگه هم که همین خودش است اینه که اگر یه آبجکت رو بچرخونم بعد از اتمام چرخش تازه نشون می ده که چقدر چرخیده .مثل اینکه یهو می پره و نرم نشون نمیده.
ولی قبلا چند روز پیش با همین سیستم خودش داشت مثل آدم کار میکرد.
دوستان اگه بلدن چطور تنظیمات افتر رو به حالت پیش فرض ببرم ممنون میشم.
رمم 8 گیگه و سی پی یوم هم کور آی 7
داشتم توی افتر روی یک انیمیشن کار می کردم که بعد از چند روزی فهمیدم که وقتی موس رو روی تایم لاین به حرکت در می آرم و مثلا فیلم رو جلو می برم . همزمان نمایش داده نمیشه و فقط وقتی موس رو رها می کنم همونجایی که رها کردم رو فقط همون فریم نمایش داده می شه
خیلی به تنظیمات افتر هم دستکاری کردم نشد که نشد.
فکر کنم از "فست پریویو" همون دکمه زیر که آرم برق یا رعد رو داره از همون باشه ولی هر کاری می کنم درست نمیشه.
مشکل دیگه هم که همین خودش است اینه که اگر یه آبجکت رو بچرخونم بعد از اتمام چرخش تازه نشون می ده که چقدر چرخیده .مثل اینکه یهو می پره و نرم نشون نمیده.
ولی قبلا چند روز پیش با همین سیستم خودش داشت مثل آدم کار میکرد.
دوستان اگه بلدن چطور تنظیمات افتر رو به حالت پیش فرض ببرم ممنون میشم.
رمم 8 گیگه و سی پی یوم هم کور آی 7