نمایش نام یوزر ها در سمت راست ؟؟

saraha

New Member
سلام دوستان . نمیدونم سئوالم تکراری هست یا نه چون دقیق نمیدونستم باید چه کلماتی رو سرچ کنم . اگر تکراری بود به بزرگواری خودتون ببخشید .

خب سئوالم اینه که من VB نصب کردم ، حالا وقتی یوزر ها میان و پست میدن ، نام یوزر و آواتار و ... در بالای پستشون به نمایش در میاد . اما تو این همین فروم که دارم سئوالم رو مطرح می کنم ، نام و آواتار و مشخصات هر یوزر در سمت راست پستش هست .

می خواستم ببینم چطوری میشه اینو تغییر بدم و موقعیت هر یوزر رو توی تاپیک ها در سمت راست پستی که زده نشون بدم ؟

ممنونم از توجهتون . :oops:

sajiali

Member
سلام دوستان . نمیدونم سئوالم تکراری هست یا نه چون دقیق نمیدونستم باید چه کلماتی رو سرچ کنم . اگر تکراری بود به بزرگواری خودتون ببخشید .

خب سئوالم اینه که من VB نصب کردم ، حالا وقتی یوزر ها میان و پست میدن ، نام یوزر و آواتار و ... در بالای پستشون به نمایش در میاد . اما تو این همین فروم که دارم سئوالم رو مطرح می کنم ، نام و آواتار و مشخصات هر یوزر در سمت راست پستش هست .

می خواستم ببینم چطوری میشه اینو تغییر بدم و موقعیت هر یوزر رو توی تاپیک ها در سمت راست پستی که زده نشون بدم ؟

ممنونم از توجهتون . :oops:

سلام دوست عزیز
op1.jpg

بعد میری توش و تنظیمات رو اعمال می کنی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.parsigold.com
www.forum.parsigold.com

saraha

New Member
هر چند خیلی مختصر توضیح دادین ولی ممنون . پیداش کردم ( Vertical )

281.gif

Farsivb

Member
سلام،میشه یکی این موضوع رو دوباره و کاملتر توضیح بده؟ممنون

مسیر زیر راه حل شما است :

پنل مدیریت کل -----> تنظیم سیستم ----> تنظیم ویبولتین ---->تنظیمات استایل و زبان ----> گزینه: استفاده از قالب Postbit به صورت عمودی؟ را بله کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا