نمایش منوی درختی

i-php-i

Active Member
من یه جدول ایجاد کردم که منو ها و زیر منوها رو توی این جدول ذخیره می کنم.

الان مشکلی که دارم اینه که نمی دونم چطور باید منوها رو نمایش بدم. لطفا در این مورد راهنمایی کنید.

iran-TEC

Member
منو و زیر منو رو در کد استاندارد html به این صورت می نویسند
کد:
<ul>
    <li>menu1</li>
    <li>menu2>
        <ul>
            <li>submenu1</li>
            <li>submenu2</li>
        </ul>
    </li>
</ul>
ولی برای زیبا سازی منو می تونید از اسکریپت های آماده استفاده کنید من اسکریپت superfish رو پیشنهاد می دم چون به راحتی می تونین استایلش رو راست به چپ کنید و همچنین کاملا انعطاف پذیره

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
منو و زیر منو رو در کد استاندارد html به این صورت می نویسند
منظورم این نبود که تگهای لیست چی هستن.

من وقتی منوها رو از دیتابیس می خونم نمی دونم باید به چه شکل نمایششون بدم تا به فرمی که شما گفتید نمایش داده بشن. اگر تونستم منوها رو به درستی بیرون بکشم، قرار دادن اونها توی تگهای لیست کار چندان سختی نیست.

iran-TEC

Member
اول منوی اصلی رو select می کنی بعد توی یک حلقه شروع به چاپ منوی اصلی می کنی به ازای هر رکورد چک می کنی آیا این منو زیر منو داره یا نه ( با دستور select از دیتابیس ) اگه داشت زیر منوی های اون رو چاپ می کنی و همینطور ادامه می دی تا حلقه تموم بشه .

i-php-i

Active Member
اول منوی اصلی رو select می کنی بعد توی یک حلقه شروع به چاپ منوی اصلی می کنی به ازای هر رکورد چک می کنی آیا این منو زیر منو داره یا نه ( با دستور select از دیتابیس ) اگه داشت زیر منوی های اون رو چاپ می کنی و همینطور ادامه می دی تا حلقه تموم بشه .
یعنی باید از چندتا کوئری استفاده کنیم؟
نمی شه یبار منوها رو از دیتابیس بگیریم و بعد اونها رو نمایش بدیم؟ تابعی برای این کار سراغ ندارید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا