نمایش محتویات یک folder

Ehssan_it

Well-Known Member
من به وسیله ی شی html محتویات یک folder رو نشان دادم ولی مشکل من در نمایش کادر کناری folder هست .
در سایز کوچیک این مشکل نیست ولی اگه کادرمون بزرگ باشه منوی سمت چپ هم نمایش داده میشه
ممنون میشم راهی برای پنهان کردن منوی سمت چپ ارایه بدین

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
تنها راهي كخ به نظرم ميرسه اينه كه وقتي وارد برنامه شدي ، با تغيير توي رجيستري اون پنل رو حذف كني و با خارج شدن دوباره پنل رو فعال كني...
البته اين يه ايدست و من مطمئن نيستم كه تغيير مربوطه توي رجيستري ثبت ميشه...

تا بعد...!

Ehssan_it

Well-Known Member
من توی یک مجموعه نرم افزار قدیمی دیدم که این کار رو کرده بود ( 2004-2005) البته

ubuntu

Member
تنها راهي كخ به نظرم ميرسه اينه كه وقتي وارد برنامه شدي ، با تغيير توي رجيستري اون پنل رو حذف كني و با خارج شدن دوباره پنل رو فعال كني...
البته اين يه ايدست و من مطمئن نيستم كه تغيير مربوطه توي رجيستري ثبت ميشه...
متغير که مطمعناً توي رجيستري ثبت مي‌شه. ولي فکرش رو کردين اگه يه اتفاقي بيفته و برنامه به صورت عادي بسته نشه چي ميشه؟:-?

Saman

مگه مي‌خواد آپولو هوا كنه...
فوقش كاربر ميره به صورت دستي تو تنظيمات folder option درستش مي‌كنه...

ubuntu

Member
يه کاربر متوسط راحت درستش مي‌کنه. ولي يه تازه‌کار توش مي‌مونه و زنگ مي‌زنه مهندس رايانه براش درست کنه!:shock:
ولي به هر حال لج در آور که کاربر بخاد موقع اجراي نرم‌افزار تو اکسپلورر بره و به نوار کنار هم احتياج داشته باشه. به نظر شما خيلي ضايع نيست؟

Saman

بستگي داره واسه چي ازش استفاده بشه...
خيلي چيزهاي ضايع هست كه ما هميشه ازشون استفاده مي‌كنيم و يا از اون‌ها پيروي مي‌كنيم...ولي خودمون نمي‌دونيم...

ubuntu

Member
ولي ما تا اونجايي که مي‌تونيم بايد سعي کنيم پروژمن کاربر رو اذيت نکنه. چون اولين کسي که ضرر مي‌بينه خود ما هستيم:-?

Saman

ايم موضوع كه درسته...خود من هميشه بهتريم‌ كارها رو انجام مي‌دم و نهايت سعي رو مي‌كنم كارم هيچ عيبي نداشته باشه...ولي اين چيزي كه شما ميگي مورد استثنا هستش...در حالت عادي كه اتفاقي نمي‌فته...

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
به این مثال نگاهکی بندازین....
البته این مثال کار من نیستا !

پیوست ها

• My_Computer_in_MMB.zip
    10.3 کیلوبایت · بازدیدها: 38

Saman

nevercom عزيز ، شما اگه عرض همون شئ html رو زياد كني دوياره اون پنل سمت چپ خودشو نشون ميده...

nevercom

آها ! ببخشید حواسم به این نبود ! چون قبلاً دانلودش کرده بودم، یه چیزایی ازش تو ذهنم بود، مثل اینکه اون پنل کناری نبودش، دیگه بعداً اینو تست نکردم.... شرمنده

nevercom

خب من الان یه لحظه مثال رو تست کردم و با این مواجه شدم:
ztkr3ad1yls0ggv855rd.png

nevercom

خب آقا سامان گفتن که اگه عرض اون شئ html رو زیاد کنم دوباره اون پنل سمت چپ نشون داده میشه، من تست کردم و عرض شئ html رو زیاد کردم، ولی بازم خبری از پنل سمت چپ نبود...
البته من منظورم این نبود که این بخاطر کاری هست که تو اون دمو انجام دادن ها ! فکر میکنم به خاطر رفتار ویندوز ویستا در این مورد باشه...، ولی خب گفتم این موضوع رو هم در میون بذارم شاید کمکی بشه

ubuntu

Member
همون طور که خودتون اشاره کردين اين مال Explorer ويستاست. ولي تو XP اينجوري نيست.

جدیدترین ارسال ها

بالا