نمایش متن و پیغامی برای كاربران، هنگام شروع ویندوز

زمانی پیش خواهد آمد كه افراد دیگری نیز از كامپیوتر شما استفاده میكنند و یا به عنوان مسئول سایت می

خواهید بر روی تك تك كامپیوترهای سایت پیغامی را نمایش دهید، مبنی بر اینكه، ابتدا دیسكتهای خود را

ویروسیابی كنید و یا بر روی درایو C برنامه ای نصب نكنید و یا می خواهید قوانین سایت را به كاربران

متذكر شوید .

میتوانید به كمك این دو دستور، هر متن دلخواه و مورد نظرتان را(فارسی یا لاتین) در ابتدای شروع

ویندوز به نمایش درآورید .

سیستم عامل : ۹۸ - 2000 - XP

مسیر اول : HKEY_Local_Machine\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WinLogOn

مسیر دوم : HKEY_Local_Machine\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WinLogOn

نوع : String Value

دستور : LegalNoticeCaption , LegalNoticeText

* توجه :

1- كاربر به هیچ عنوان نمیتواند این متن را حذف و یا تغییر دهد .

2- هر بار كه سیستم روشن میشود، كاربر ناچار است این پیغام را مطالعه كند و دكمه تایید را فشار

دهد تا ویندوز به طور كامل بوت شود .

3- در دستور زیر، مقدار LegalNoticeCaption متن عنوان پنجره و مقدار LegalNoticeText متن اصلی

پیغام می باشد .

4- مسیر اول برای ویندوز 98 و ME ، و مسیر دوم برای ویندوز 2000 و XP می باشد .

5- جهت برگشت به حالت اولیه، دستورات زیر را از مسیر گفته شده حذف كنید .

منبع:iritn.com

موفق باشید.
4q5v6ub.gif

msrk

New Member
ببخشد آکشی جون یه سوال داشتم. راستی اول تشکرررررررررررررررررررررررررررررررررررررر دمت گرم خیلی با حالی آموزشات حرف نداره خیلی مخلصیم :oops:
بعد ببینم میشه یه عکسم هم همراه نوشتمون نمایش داده بشه.
ش

ممنون دوست عزیز
راستش تا آنجایی که من می دونم نمی شه. اگه منظورت نمایش عکس با همین پیغام .

shirini_forush

Well-Known Member
من اون اولایی که با دلفی کار میکردم یه برنامک نوشته بودم که به محض اجرا خارج میشد و ویندوز رو ریست میکرد.
ولی قبل از خروج تو این کلید رجیستری مینوشت:
"دستگاه شما ویروسی شده، ویروسی که با هیچ آنتی ویروسی پاک نمیشه، ولی تا وقتی به اینترنت وصل نشی باهات کاری نداره. ها ها ها ها ها..." :lol:
ولی یکم ضایع بید... پیامش جالب نیست.
اگر آدم برنامش رو سرویس کنه و تو start up قرار بده جالب تره. اینجوری همه چی میشه توش نمایش داد...

جدیدترین ارسال ها

بالا