نمایش فایل avi

mastane 14

New Member
سلام به همه دوستان سخاوتمند
من هم تازه کارم، هم تازه وارد. میدونم سئوالم خیلی ابتداییه ولی ممنون میشم اگه لطف کنید راهنماییم کنید
میخوام یه فایل avi به پروژم اضافه کنم ،importl کردم تو sprite آوردم ولی نما یش نمیده ،علتش رو متوجه نمیشم.سعی کردم از help برنامه برای رفع مشکل استفاده کنم ولی راه به جایی نبرد

mohammad.sub7

کاربر فعال
به نظرم avi زیاد جالب نیست . یا به خاطر حجم بالا سنگین هستن یا codec اگه نداشته باشه رو سیستم گاهی وقتا اجرا نمیشن.

پیشنهادم اینه که فایل رو با برنامه مثل jet audio تبدیل کن به mpeg یا wmv تبدیل کن تا خیالت از اجرا نشدن تو بعضی سیستم ها راحت باشه .

با کمک این اکسترا میتونی راحت ویدیو را داخل دایرکتور بیاری. واسه فهم بهتر تو سایتش مثال ها و آموزش های اکسترا هست اگه خواستی دانلود کن

مشاهده پیوست Mpeg Advance Xtra.rar

آخرین ویرایش:

mastane 14

New Member
خیلی ممنون از کمکتون
راهنماییتون کامل وجامع وبه موقع بود
من تا حالا از xtra استفاده نکرده بودم ولی help فایلی که شما زحمتشو کشیدی کامل بود
مشکلم حل شد - تشکر:oops:

mydirector

New Member
با سلام
ببخشید یه سوالی دارم : می خوام بدونم که چطور می تونم به یه منبع جامع برای کد نویسی دایرکتور دسترسی داشته باشم؟
لطفا من رو راهنمایی کنید
متشکرم

mydirector

New Member
سلام مجدد
دست شما درد نکنه
حالا کسی می تونه کد نویسی دایرکتور رو به صورت اینترنتی و خصوصی به من آموزش بده البته با دریافت هزینه
[email protected]

smmousazadeh

Well-Known Member
یه فایل پی دی اف هست که کدهای دایرکتور توش هست که شما میتونید کدها توی اون ببینید ولی برای کدنویسی خودتون باید برنامه نویسی رو بلد باشید.

mydirector

New Member
سلام بر دوست خوبم جناب موسی زاده گل
منظورتون از کدها رو متوجه نشدم میشه بفرمایید کدوم کدها منظورتون بود

mydirector

New Member
این یه فایل pdf هستش که کد سورس های زبان لینگو دایرکتور رو کامل داره که شما زحمت کشیده بودید وبرام فرستاده بودید
عنوانش lingo_dictionary_mx هستش که به زبان انگلیسی هست
امیدوارم منظورتون همین سورس کد بوده باشه

پیوست ها

• lingo_dictionary_mx (1).rar
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 91

ali512

Active Member
با سلام
من این فایل را قبلا داشتم و تعداد زیادی از صفحاتش را دانشجوها ترجمه کرده بودند ولی فایل اصلی یه چیز دیگه اس . به هر حال تشکر از ارسال فایلتان

جدیدترین ارسال ها

بالا