Fa نمایش فایلهای Pdf در پنجره mmb طوریکه امکان ذخیره و چاپ نباشد

سلام
من یک مجموعه از فایلهای Pdf درست کردم که هر Pdf بصورت Embbed در پروژه ذخیره شده و توسط یک منو در صفحه اول به صفحات دیگر دسترسی پیدا می شود
از شی Html استفاده کردم که هر Pdf را اجرا کند ، در ابتدا که در 3 کامپیوتر اجرا شد مشکلی نبود به غیر از امکان Save As و Print شدن هر فایل
ولی بعدا مشکل دیگری پیدا کردم ، هر صفحه اجرا می شد پنجره برنامه چیزی نمایش نمی داد و فایل Pdf در یک پنجره جدا اجرا می شد
به این ترتیب پروژه از حالت مستقل کار کردن خارج شد :cry:
حالا اگر میشه کسی کمک کنه که مشکلم حل بشه در ضمن حتما می خوام امکان SaveAs و Print از فایل ها وجود نداشته باشد . ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
توصیه میکنم روی حفاظت اطلاعاتتون به این شکل تمرکز نکنید، اون دکمه ها رو مخفی هم کنید فایلتون به راحتی در دسترس هست.
ضمن اینکه خود فرمت PDF امکان جلوگیری از چاپ داره، یا مثلاً یه واترمارک رو صفحات PDF بزارید، اینجوری کمتر کپی میشه اگر هم کپی بشه تبلیغی برای شما هم محسوب میشه.

به هرعنوان، برای نمایش PDF پلاگینی هم موجود هست که کنترل بیشتری بهتون میده، از بخش بانک ابزار و فایل های سودمند میتونید پیداش کنید.
و حتماً اطلاع دارید که Adobe Reader باید روی سیستم مقصد نصب باشه که فایل ها نمایش داده بشن.

mqt

Member
در صورتي كه مي‌خواهيد فايل ذخيره يا چاپ نشود با استفاده از نرم افزارهاي ويرايش pdf براي باز شدن فايل رمز بگذاريد و براي چاپ كردن هم جداگانه رمز ديگري بگذاريد. سپس از نرم افزار Foxit Reader استفاده كنيد. فقط اين راه يك مشكل داره و اونم اينه كه فايل pdf در پنجره‌اي جداگانه به صورت مستقل باز مي‌شه. براي توضيحات بيشتر اين روش ميتونيد به اين تاپيك برويد.

در صورتي كه مي‌خواهيد فايل ذخيره يا چاپ نشود با استفاده از نرم افزارهاي ويرايش pdf براي باز شدن فايل رمز بگذاريد و براي چاپ كردن هم جداگانه رمز ديگري بگذاريد. سپس از نرم افزار Foxit Reader استفاده كنيد. فقط اين راه يك مشكل داره و اونم اينه كه فايل pdf در پنجره‌اي جداگانه به صورت مستقل باز مي‌شه. براي توضيحات بيشتر اين روش ميتونيد به اين تاپيك برويد.

از راهنمایی و جزوه خیلی ممنونم فقط می خواستم بدونم اگر از FoxIt استفاده نکنم و از AcrobatReader استفاده کنم مشکل باز شدن در پنجره مجزا حل میشه یا نه ?
اگر مشکل حل میشه غیر فعال کردن SaveAs و Print رو باید در Security برنامه AdobeAcrobat انجام بدم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا